Bize Namaz Haram Oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gizli Özne

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
46110.jpg

Malezya'da şeriatçı Kelantan eyaletini yöneten İslam Partisi'nin manevi lideri Nik Abdülaziz, kamusal alanda "seksi kıyafetler" giyen kadınlar yüzünden 'ülkedeki Müslüman erkeklerin gözüne uyku girmediğini ve bu nedenle doğru düzgün namaz kılamadıklarını' öne sürdü. :durdurun

Abdülaziz, "Evlerde çocukların veya kadınların suistimal edildiğini hep duyarız. Bunları görmek kolay. Ancak bir de erkeklere yönelik duygusal tacizler var ama nedense bunlar göze çarpmıyor" dedi. 800 bin üyeli partinin manevi lideri, "Kadınların seksi kıyafetleri yüzünden kendimizi gerektiği gibi namaza yoğunlaştıramıyoruz. Geceleri uykularımız kaçıyor" diye konuştu.

'PARFÜM KULLANMAYIN TECAVÜZ ETMESİNLER'

Geçmişte de kadınların tecavüz riskini azaltmaları için ruj sürmeyi ve parfüm kullanmayı bırakmaları gerektiğini söyleyerek ülkede tartışma yaratan Nik Abdül Aziz, açıklamalarıyla kadın hakları derneklerinin de büyük tepkisini çekiyor. Kadın hakları savunucuları, Nik Abdül Aziz'in bu açıklamalarıyla tüm sorumluluğu kadınlara atarak tecavüzcüleri cesaretlendirdiğini söylüyor.

Şeriatla yönetilen Kelantan’da işyerlerinde başlarını örtmeyen veya süpermarketlerde erkeklerle aynı kasa sırasına giren Müslüman kadınlara para cezası veriliyor.

2zimohs.jpg

herkes özgürdür yeter kı insanlar heryerde ve sartta özgür olur siz türbana yasak dersenız birileride cıkar ki buna karsıyım kadınlar acık gıyınmesın der buna engel olamassınız oyuzden özgürlük her sart ve kosulda olsun...saygılarımla

herkes özgürdür yeter kı insanlar heryerde ve sartta özgür olur siz türbana yasak dersenız birileride cıkar ki buna karsıyım kadınlar acık gıyınmesın der buna engel olamassınız oyuzden özgürlük her sart ve kosulda olsun...saygılarımla

Herkes özgürdür...???? Peki bu sorular

Herkes özgürse burada herkes niye özgür değil ?

Mini etek giymek özgürlük ???? peki erkekleri tahrik etmek özgürlük mü ?

-------------------------

Ayrı yeten dinizmice süslenmek; sadece kadının kocasına karşı süslenmesidir.Dışarıya karşı değil

Ve parfüm erkekleri tahrik ediyor bunu bir çok erkek biliyordur, ruy , maskara , rimer ....bunlar erkekleri tahrik etmek için tam bir şeytani silah niteliğinde

Din Kardeşime katılıyorum, Şeriat Allah'ın kitabının kanunlarıyla yaşamaktır, Allah'ın kanunlaruyla yaşamaktır.Şeriat Hak'tır.

Ayrı yeten dinizmice süslenmek; sadece kadının kocasına karşı süslenmesidir.Dışarıya karşı değil

Ve parfüm erkekleri tahrik ediyor bunu bir çok erkek biliyordur, ruy , maskara , rimer ....bunlar erkekleri tahrik etmek için tam bir şeytani silah niteliğinde

Din Kardeşime katılıyorum, Şeriat Allah'ın kitabının kanunlarıyla yaşamaktır, Allah'ın kanunlaruyla yaşamaktır.Şeriat Hak'tır.

İnsanlara Şeriat denince neden zoruna gidiyor ???

Şeriat dan niye korkuyoruz ????

Hırsız mıyız ???? Kolumuzun kesilmesinden korkuyoruz...?

Tecavüzcümüyüz???? idamdan korkuyoruz ?

Şeriatın insan gibi yaşamak isteyenlere zarar verdiği nerede görülmüş ???

Hem diyorlar ki insan gibi yaşamak istiyoruz ... hemde şariat olmasın ..... olsun kardeşim olsun
Osmanlı şeriatla yönetiliyordu
Osmanlıyı düşünün.... kim şikayetçi Osmanlıdan ,varmı Türk olupta şikayetçi olan , Müslüman olupta şikayetçi olan varmı ???
Kafirler şikayetçi , Allahın dinine düşman olanlar şikayetçi

Allah'ın dinine düşman olanlar Allah'a düşman olmuştur !!!!!

"Şeriatla yönetilen Kelantan’da işyerlerinde başlarını örtmeyen veya süpermarketlerde erkeklerle aynı kasa sırasına giren Müslüman kadınlara para cezası veriliyor."

Olay zaten bu cumlede bıtmıstır :D Benı burdan gulduruyor sadece ama acıdım ordakı 2. sınıf ve sadece mal gozuyle bakılan kadınlara!!
Seriat istiyoruz dıye toplanır cemaat konuya sımdı =)

R€B€L;2266323' Alıntı:
"Şeriatla yönetilen Kelantan’da işyerlerinde başlarını örtmeyen veya süpermarketlerde erkeklerle aynı kasa sırasına giren Müslüman kadınlara para cezası veriliyor."

Olay zaten bu cumlede bıtmıstır :D Benı burdan gulduruyor sadece ama acıdım ordakı 2. sınıf ve sadece mal gozuyle bakılan kadınlara!!

Şeriat seninde zoruna gidiyor anlaşılan.... anaconda nickli arkadaşımız senin gibilere güzel bişeyler yazmış oku istersen

R€B€L;2266323' Alıntı:

Saçma sapan iftiralarla dolu yazı doğru dürüst kaynak yok ortada

Şeriat seninde zoruna gidiyor anlaşılan.... anaconda nickli arkadaşımız senin gibilere güzel bişeyler yazmış oku istersen

Seriata baglı bı yonetım zoruma gıder cunku bızler Ataturk Cumhırıyetını yasatıcak ve yuceltıcek olanlarız..

Basortusu takmadı dıye ceza vermek, bayanlara 2. sınıf muamele yapmak onları bı esya gıbı gormek ters ısler bana, sana uygunsa bılemem yolun acık olsun

Duzeltme:

Hea anaconda nickli arkadaşımız benim gibilere güzel bişeyler yazmış demekkı =) Senın zıhnıyetıne tukureyım ben ne oldugumuzu herkes bılır!

malezyanın sorunları bile ülkemizinkilerden daha konuşulur olmuş...

DİNİMİZCE İNSANIN KENDİSİNE BAKMASI GÜZEL KOKMASI ETRAFINDAKİLERE GÜZEL GÖRÜNMESİNDE HİÇ BİR YASAK YOKTUR AKSİNE CAİZDİR.SERİAT ALLAHIN KANUNLARIYLA YASAMAK DİYORSUN SEN HEPSİNİ YERİNE GETİRİYORMUSUN İLK ONCE BUNU KENDİNE SOR!!!!!!!
DISARIDA BİR BAYAN MİNİ ETEK GİYDİ DİYE TAHRİK OLUYORSAN SORUN O BAYANDA DEGİL SENDEDİR ARKADASIM,BAYANIN BİRİ PARFUM SÜRDÜ DİYE TAHRİK OLUYORSAN SORUN SENDEDİR ARKADASIM,EGER İÇİNDE AKLINDA OYLE DÜŞÜNCELER YOKSA TAHRİK OLMAZSIN ARKADASIM NASIL MİLYONLARCA KİŞİ OLMUYORSA!!!!!!!!!!!TAMAM DİNEN OYLE GİYİNMEK GUNAH AMA BU SENİN SORUNUN DEGİL ONA KALIRSA SENİNDE DENİZE GİRERKEN GOBEK DELİĞİNDEN DİZ KAPAGINA KADAR ÖRTMEN GEREKİYOR YAPIYORMUSUN????????HERKES İNANCINI İÇİNDE YASAR DISARDA DEGİL,HAMD OLSUN BENDE MUSLUMANIM COK SÜKÜR VATANINA MİLLETİNE BAGLI BİRİYİM AMA BÖYLE DÜŞÜNEN MUSLUMAN OLDUGUNU İDDAA EDEN KİŞİLERİ GORDUKCE GERCEKTEN UTANIYORUM.UNUTMAYIN ARKADASLAR DİNİMİZ İSLAM HOŞGÖRÜ DİNİDİR KISITLAMA YASAKLAMA DİNİ DEİLDİR.AYRICA RUY DEĞİL RUJ RİMER DEĞİL RİMEL DİR ARKADASIM ONLARIN DOGRULARI.....................

ya kardeşim var ki koymuşuz
yalan mı sölicem sana
sen niye oraya takıldın onu anlamadım

Asıl kaynak hangi gazete, oraya takılırım çünkü haber kaynaklar 3e 5 katıyolar ya da yalan haber yapıyorlar sırf müslümanlığı kötülemek için

R€B€L;2266352' Alıntı:
Seriata baglı bı yonetım zoruma gıder cunku bızler Ataturk Cumhırıyetını yasatıcak ve yuceltıcek olanlarız..

Basortusu takmadı dıye ceza vermek, bayanlara 2. sınıf muamele yapmak onları bı esya gıbı gormek ters ısler bana, sana uygunsa bılemem yolun acık olsun

Duzeltme:

Hea anaconda nickli arkadaşımız benim gibilere güzel bişeyler yazmış demekkı =) Senın zıhnıyetıne tukureyım ben ne oldugumuzu herkes bılır!

Asıl ben senin zihniyetine tüküreyim diyeceğim ama, anlamazsın ki bişey

DİNİMİZCE İNSANIN KENDİSİNE BAKMASI GÜZEL KOKMASI ETRAFINDAKİLERE GÜZEL GÖRÜNMESİNDE HİÇ BİR YASAK YOKTUR AKSİNE CAİZDİR.SERİAT ALLAHIN KANUNLARIYLA YASAMAK DİYORSUN SEN HEPSİNİ YERİNE GETİRİYORMUSUN İLK ONCE BUNU KENDİNE SOR!!!!!!!
DISARIDA BİR BAYAN MİNİ ETEK GİYDİ DİYE TAHRİK OLUYORSAN SORUN O BAYANDA DEGİL SENDEDİR ARKADASIM,BAYANIN BİRİ PARFUM SÜRDÜ DİYE TAHRİK OLUYORSAN SORUN SENDEDİR ARKADASIM,EGER İÇİNDE AKLINDA OYLE DÜŞÜNCELER YOKSA TAHRİK OLMAZSIN ARKADASIM NASIL MİLYONLARCA KİŞİ OLMUYORSA!!!!!!!!!!!TAMAM DİNEN OYLE GİYİNMEK GUNAH AMA BU SENİN SORUNUN DEGİL ONA KALIRSA SENİNDE DENİZE GİRERKEN GOBEK DELİĞİNDEN DİZ KAPAGINA KADAR ÖRTMEN GEREKİYOR YAPIYORMUSUN????????HERKES İNANCINI İÇİNDE YASAR DISARDA DEGİL,HAMD OLSUN BENDE MUSLUMANIM COK SÜKÜR VATANINA MİLLETİNE BAGLI BİRİYİM AMA BÖYLE DÜŞÜNEN MUSLUMAN OLDUGUNU İDDAA EDEN KİŞİLERİ GORDUKCE GERCEKTEN UTANIYORUM.UNUTMAYIN ARKADASLAR DİNİMİZ İSLAM HOŞGÖRÜ DİNİDİR KISITLAMA YASAKLAMA DİNİ DEİLDİR.AYRICA RUY DEĞİL RUJ RİMER DEĞİL RİMEL DİR ARKADASIM ONLARIN DOGRULARI.....................

Arkadaşım sen sokakta her yanı açık kadınlardan memnun musun değilmisin bilmiyorum ama, müslümanlar memnun değil....yaşıyorsan biliyorsundur

Ayrı yeten biz güzel kokular sürünmeyin demiyoruz... kıçı başı açık gezip küçük yaşta ki genç kızlarımıza kötü örnek oluyorlar , yeni nesilde onlar gibi giyiniyor, onlar gibi açık seçik

Ve genç delikanlıların aklı fikri karıda kızda ..... niye ortam müsait , etrafta zina açık kızlar çok. Açık şeçik giyinip bunları dahada azgın bir gençlik haline getiriyorlar.

BUNLARI HEPİMİZ BİLİYORUZ.... AMA BİZDE BÖYLEYİZ DEMEK Kİ UYARILMAK ZORUMUZA GİDİYOR.

ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

Asıl ben senin zihniyetine tüküreyim diyeceğim ama, anlamazsın ki bişey

İnsan ol bıraz ya.Hem sen benım Turklugumu Muslumanlıgımı sorgulucaksın.

Hem tecavuzcu benzetmesı yapıcaksın, hırsız dıyecek kadar ılerı gıdebılıceksın hemde bunlar sanal bı ortamda olucak.Bende zıhnıyetıne tukureyım dıyemıcem sana demı =)

Sende destekcılerınde ermıssıniz ya bu kadar sey bılıyosanız :durdurun

R€B€L;2266737' Alıntı:
İnsan ol bıraz ya.Hem sen benım Turklugumu Muslumanlıgımı sorgulucaksın.

Hem tecavuzcu benzetmesı yapıcaksın, hırsız dıyecek kadar ılerı gıdebılıceksın hemde bunlar sanal bı ortamda olucak.Bende zıhnıyetıne tukureyım dıyemıcem sana demı =)

Sende destekcılerınde ermıssıniz ya bu kadar sey bılıyosanız :durdurun

Seni muhattaba aldığım için üzgünüm....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri