Biz senin sesini keseriz sayın Başbakan!

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,
"Sayın Başbakan sanıyor ki, ben bağırırım, çağırırım bunlar bir ses çıkarmazlar.
Eğer iş bağırmaya, çağırmaya kalsa biz senin sesini keseriz sayın Başbakan"
dedi.

İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İSTESOB) Başkanı Faik
Yılmaz’ı ziyaret eden Kılıçdaroğlu, ziyaret sırasında esnafla bir araya geldi.
Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bu sabah
rektörlerle bir araya geldiğini ve kendilerini yine suçladığını söyledi.

Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:"Biz ne dedik? Başbakan’ın kulakları duymuyor herhalde... Dedik ki;
’İddia çok ciddi bir iddia.’ Bir devletin büyükelçisi, o devletin Başbakanı’na
yönelik olarak ’İsviçre’de 8 ayrı hesabı var’ diyorsa bu iddia ciddidir. Ciddi
olduğu için de medya manşetlere taşıdı. Ciddi olduğu içindir ki Amerika dahil,
Fransa dahil, Almanya, İngiltere hepsi konuşuyor. Yapacağın nedir? Kamuoyunu
tatmin edecek bir açıklama yapmaktır. Bitti, o kadar. Söylediğimiz budur. ’Vay
efendim, bunu niye söylersiniz?’ Niye ’benim hesabım yoktur’ diye konuştun? Sonra
da dedik ki, bu çok basit bir şey. Gidersin İsviçre’deki bankalara dersin ’benim
burada hesabım var mı, yok mu yazılı olarak verin.’ Sana verirler; ’Sayın Recep
Tayyip Erdoğan’ın bizde hesabı yoktur’ derler. Sen de gider tazminat davası mı
açarsın ya da başka bir şey mi yaparsın, ’İşte bak delillerim bunlar’ dersin.
’İşte bankalara başvurdum. İsviçre’de tek kuruşum yok arkadaşım’ dersin. Bizler
de ’helal olsun’ deriz. Başvurur, alır yanıtını ve hesabını da sorar. Şimdi
kızacağı yeri unutmuş, gücü yetmiyor, cesaret edemiyor. ’Kime kızmam lazım? Ana
muhalefete ve medyaya kızmam lazım. Niye bunu haber yapıyorsunuz’ diye... Sayın
Başbakan, bu dünyanın her yerinde haberdir ve dünyanın her yerinde önemli bir
haberdir. Bunu öğrenmek istiyorsan Türkiye Gazeteciler Cemiyeti var, Çağdaş
Gazeteciler Derneği var. Hatta senin, yandaş diye tanımladığımız gazeteler ve
televizyonların var. Onların genel yayın yönetmenlerini çağır, sorarsın, bu haber
midir, değil midir? Sana haber olduğunu söylerler. Eğer haber değil diyorlarsa
kapının önüne koyun, çünkü o gazeteci değildir." "Biz niye dedik, ’Sayın Başbakan çık kamuoyunun takdirine açıklama yap.’
Gayet mütevazı bir üslup kullandık" diyen Kılıçdaroğlu, sözlerini şöyle
sürdürdü:"O celallendi, bağırdı, çağırdı. Demek ki Sayın Başbakan susmayacak. Ona
bir şey söylüyorum; Sayın Başbakan, senin mali sicilin, mali geçmişin temiz
değil. Önce bunu bil. Eğer ’benim mali sicilim temizdir’ diyorsan ve yüreğin
varsa senin yandaş televizyon kanallarından birinde gel karşıma çık.

Sayın Başbakan bize ders veriyor. Diyor ki, ’biz büyük düşünüyoruz, onlar
da büyük düşünsün.’ Eyvallah. Büyük düşünmeye eyvallah. Biz her zaman büyük
düşünüyoruz. Türkiye’nin 50, 60, 100 yıl sonrasını düşünerek, yatırımlarınızı
yapın, hesabınızı yapın, uygulamalarınızı yapın, eğitim sistemini düzenleyin,
Türkiye’yi çağdaş uygarlığa taşıyın. Her zaman söyledik ama biz size ’büyük
düşünün’ derken ’büyük götürün’ demedik. Sayın Başbakan diyebilir ki, ’Efendim
biz büyük götürmedik.’ Niye söylüyorum? Senin yandaş televizyon kanallarından
birisine gel, ben AKP’nin kimlere nasıl büyük götürdüğünü belge belge önüne
koyacağım. Gelsin bakalım. Onun için Başbakan’ın mali sicili temiz değil.
Etrafına baksın. Var mı hayali ihracatçısı etrafında? Baksın bakalım. Nasıl
götürmüş, nasıl büyük götürmüş sorsun. Belli yolsuzluk dosyaları nasıl
kapatılmış, sorsun. Eğer ’nereye sorayım’ diye düşünmek istiyorsa bana başvursun.
Ben nereye başvuracağını biliyorum. Sayın Başbakan sanıyor ki, ben bağırırım,
çağırırım bunlar bir ses çıkarmazlar. Eğer iş bağırmaya çağırmaya kalsa biz senin
sesini keseriz Sayın Başbakan. Biz yine sorumlu bir ana muhalefet olarak, yeri ve
zamanı geldiğinde konuşuyoruz. Söyleyeceğimizi de söylüyoruz. Sayın Başbakan’ın
da bunu çok iyi bilmesi lazım."

Kaynak

Nasip olursa 6 ay sonra yani seçimden sonra Kılıçdaroğlu sözünde durur %40 oy almazsa kendi sesi kesilecek.

Her zaman söyledik ama biz size �büyük
düşünün� derken �büyük götürün� demedik.

Bu cümle tam özetlemiş olayı.
Maalesef siyasette bağıran daha çok ilgi çekiyor sanki haklıymış gibi.

sevsinler senin bağırmanı...(kılçdaroğlunun en çok kullandığı ifade ile)..:))

sende bağır ne olacak... bu millet her bağıranı takmıyor.. senden daha yi bağırıyordu ve etkileyici idi baykal bey... ama ebedi muhalif olarak geldiiii geçtiiiii siyaset dünyasından.. bu chp senide ,senden sonra gelenide harcar.. :) ama bağırmaktan korkma, bağır tabii.. mezarlıktan geçende bağırır hep.. korkamdığını bhelli etmek için..:)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,
"Sayın Başbakan sanıyor ki, ben bağırırım, çağırırım bunlar bir ses çıkarmazlar.
Eğer iş bağırmaya, çağırmaya kalsa biz senin sesini keseriz sayın Başbakan"
dedi.

....kesersin kılıçtaroğlu seçimlerde belli olur ?

Hehehe akpli fanlar işlerine gelmeyen konularda herzamanki gibi boş yorumlar yapmış. Konuyla tek kelime alakası yok. Kılıçtaroğlunun haklı olması işlerine gelmiyor tabi. Konuyu çevirip kazı uyandırmama havasındalar. Aslında kazın kim olduğu da belli. Neyse başbakan iddiaları iyice sulandırmaya başladı. Halkı aptalmı sanıyor acaba? Dandik dundik iddialarla tonla adamı içeri alan başbakan, kapı gibi abd belgelerine dayanan iddiaları açıklamak zorundadır. Öle mualefete, basına saldırarak anca aptalları tatmin eder. Gider isviçre bankalarında hesapları olmadığını belgeler adını temize çıkarır. İddiaların da uydurma olduğunu kanıtlar. Bu kadar basit. Bir korkusumu var acaba başbakanın???

Hehehe akpli fanlar işlerine gelmeyen konularda herzamanki gibi boş yorumlar yapmış. Konuyla tek kelime alakası yok. Kılıçtaroğlunun haklı olması işlerine gelmiyor tabi. Konuyu çevirip kazı uyandırmama havasındalar. Aslında kazın kim olduğu da belli. Neyse başbakan iddiaları iyice sulandırmaya başladı. Halkı aptalmı sanıyor acaba? Dandik dundik iddialarla tonla adamı içeri alan başbakan, kapı gibi abd belgelerine dayanan iddiaları açıklamak zorundadır. Öle mualefete, basına saldırarak anca aptalları tatmin eder. Gider isviçre bankalarında hesapları olmadığını belgeler adını temize çıkarır. İddiaların da uydurma olduğunu kanıtlar. Bu kadar basit. Bir korkusumu var acaba başbakanın???

çok güzel yazmışsın arkadaşım.. yorumları okuorum mahalle kavgasında taraf tutar gibi cümleler yok o bağırır bu keser... başbakan'ın 8 banka hesabına gelince yorum yok..

Düzen kurulmuş
Kimisi gazete köşelerinden
Kimisi televizyon başından
Kimiside forumlardan sözde seçim propagandası yapıyorlar fanatik akp liler

Birinin sesini kesmek icin ondan daha iyi şeyler yapacagınıza ve yapmak istediklerinize halkı ikna etmekten gecer yolu...mesela işszilik, mesela başörtüsü mesela kaynakların nasıl ve nerden ve nasıl gelecegini vb..halka anlatırsan bu iş olur..aksi takdirde lafı güzaftan öte gecmez soyleneler haa birde mukadesata az biraz saygı..sorunları anlatın cözümleriyle beraber....

Eğer bu kurultayda Baykal ve Sav senin sesini kesemezse ilk seçimde halk senin sesini kesip memleketine yani Tunceliye postalayacak sen hiç merak etme

Şu başbakanı ve onun tayfasını savunanlar,hayatlarından gerçekten mutlu mu?hergün bi şeye zam geliyor,hayat pahalılığı,o kadar boş adam var işsiz gerçekten neresini savunuyosunuz bu düzenin? sadece islami bakış açısından dolayı mı?
sonrada herkes 3 çocuk yapsın diyor kendileri, bu nasıl bi mantık ya!!!biri bana açıklasın.

1. ) düzenden memnun olan yok veya var, ancak halk kim ne kadar neyi yapabilir diye inceliyor bu durumda tayyip ve partisi dışındakilerden pek umutları yok bunu ben demiyorum halk seçimlerde diyor..

2.) şu bağırma çağırma olayını da wikileaks belgelerinde iyi açıklamışlar gürültücü elitler(!)

3.) 3 çocuk mantığı çok basit: şu anaya-babaya karşı bir çocuk etti 2, bir de yaşlı nufusun ihtiyaçlarını karşılayabilmek için ilave 1 etti 3 bu olayın SGK ile açıklaması tabii bir de demografik güç olayı var.. ben ırkçı milliyetçi değilim hatta karşıyım ama şu ırkçı milliyetçiler nufus artışı böyle devam ederse Türk nufusu nispi olarak azaldığından yakında ne mutlu kürdüm derler.. Türkiye bölgede güçlü bir ülke olmasının bir nedeni de demografik gücü.. tabii bunları görebilmek herkesin harcı değil.. Irkçımilliyetçiler bunu görebilmek yerine atıp-tutmakla, bağırıp çağırmakla meşgul.. cem yılmaz ın da dediği gibi "guru gürültü" :)

Boş laflar..sandıkta konuş..
Başarısız olursam bu koltukta durmam dedin..
Lafına duracak kadar mert misin?

bu adam siyaseti erdoğanı karalamak olarak görüyor oysa halk bundan sıkıldı ...
böyle olsa baykal olurdu o da Rodos a yüzerim demişti ... büyük konuşma başkan ...
fatih altaylı gibi ben de 8 ayrı hesap olduğuna inanmıyorum ama hesapları yoktur da demiyorum sadece başbakanın değil hepsinin bir yerlerde bir şeyleri vardır ...
rahmetli türkeşin 2 trilyonu gibi mesela ...

milletin ırkı beni ilgilendirmez fakat benim en çok merak ettiğim canan arıtman ve kılıçdaroğlu arasındaki ilişki...
çünkü zamanında cumhurbaşkanı için anneannesi ermeni demişti ...
Kürdün veya zazanın alevisi olmayacağını ermeni dönmesi olacağını kılıçdaroğlu için bir çok tarihçinin özellikle dedesi için bangır bangır bağırdığını acaba arıtman duymuyor mu?

Şu başbakanı ve onun tayfasını savunanlar,hayatlarından gerçekten mutlu mu?hergün bi şeye zam geliyor,hayat pahalılığı,o kadar boş adam var işsiz gerçekten neresini savunuyosunuz bu düzenin? sadece islami bakış açısından dolayı mı?
sonrada herkes 3 çocuk yapsın diyor kendileri, bu nasıl bi mantık ya!!!biri bana açıklasın.

Tok olan cümle âlemi tok sanir.. Aç olan âlemde ekmek yok sanir..

Birisi başbakan olur. Muhalif olan da onun açıklarını çıkarmaya çalışır. Ama demez ki sokağa inelimde halk için öncelik neyse onu yapmaya çalışalım.
Başbakanı indirseniz de yeni birisi gelir, bu sefer onu indirmeye çalışırlar. Konuşan çok icraat yok.

Ayrıca ispat iddaa sahibine aittir. Dinimizin büyük günahlarından biriside iftiradır. Genel başkanlar, başbakan olmak için atıp,tutarlar. Siz bu günaha girmeyin dostlar. Daha önce 10 tane adam öldürmüş birinin bile 11. cinayetinin kesinleşmesi için delil gerekir. Kaldı ki, sizin suçladığınız adamın geçmişinde böyle yaptığına dair belgeler de yok.

Geri