Biz Konuştukmu Herkez Susar !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
wayy beee tam filimlere konu olacak bir olayyy vayy vay sitingg

devil bekliom grup yaparık diye:)
edit: banlanmışın lem:D

freemitnick' Alıntı:
devil bekliom grup yaparık diye:)
edit: banlanmışın lem:D

DevıLle grup yapıoduq:D Sutladılar bızı:D

FLeTCh®' Alıntı:
ehuheheuheuheueheuheuehueh

St. AnGeR iyi iş çıkarmışın iyi güldürdün beni :D

smod imzalarıyla oynamak özel hobilerin arasında heralde :cool:

icherii silceqdm ama bashqalarının emeide war ondan ellemedim ama daha fenası gelio meraq etmeyin..

DureX' Alıntı:
DevıLle grup yapıoduq:D Sutladılar bızı:D
hayret bu saatte birinin olması orada..
edit: pardon ogan online mış

|St_AnGeR|' Alıntı:
icherii silceqdm ama bashqalarının emeide war ondan ellemedim ama daha fenası gelio meraq etmeyin..

çalışmalarının devamını bekleriz
emeğine sağlık
EMEĞE SAYGI :)

insanda biraz yüz olurda banlandığı foruma geri gelmez
+smod olmakla adam olunmuyo tabi (((bknz bir başka forumdaki bir imza :)))

Bir dahakine bunu koyarsanız sevinirim...
Alın size kapak olsun tencere kapağı...

dk.jpg

Hemde düdüklüsünden

DÜT DÜT
lolipop.gif

bim_28' Alıntı:
Bir dahakine bunu koyarsanız sevinirim...
Alın size kapak olsun tencere kapağı...

dk.jpg

Hemde düdüklüsünden

DÜT DÜT
lolipop.gif
muahahahahahhahaha bim abi senin internet düzelmiş bakıorm, tam donanımla HH desin:) gönüllerin user ısın abi takma kafana:)

bim 1 numarsn walla :D düdüqde amma yaqıshr hea :D
ben chan düshünüodm boyunlarına :D
sen daha iisini solemishn..

admix yuqarda turuncu awatarı qastedio mawer :) onuda buldular awatarıda deishmishdmde once onu duseltmish imsa duruodu ilq resmdeqi samanlama biras gech olmush ondan demishdr mawer..

Bunlardan Olsa Olsa Lamer Olur :D ehehhe 5 yaşındaki ne kadar cocuk varsa toplanmış

85.102.95.197

pc ismine bak KSK-E542AB0647A

WİNDOWS 200 LAN MANAGER (XP DE AYNI NASI OLSA )

ACIK PORTLARINDA BUNLAR KOCUM ÖTERKEN DİKAT ET BİDAHA

21
135
139
445

ARKADASIN $ADMİN BİLGİLERİ ALINDI GEREKLİ TROJENLER ATILDI (NAHHH SİLERSİN FORMAT CAKSANDA BENİMSİN ARTIK <)

EN BÜYÜK OLACAK AKLINIZADA SOKUN WWW.*******.ORG

BY H4CK1NG

<------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------>
We Bu arada..

yaw kusura bakmayın index basamadım yanlıslıkla dosyalrı ucurdum

host tanınmıs ünlü hemde

buyrun bakın dostlar http://66.90.103.187/

Beyler Buyrun Komedi :D

malum siteye ping atıp ip numarasını devil in verdiği http://66.90.103.187/ ile karşılaştırırmısınız:)

freemitnick galiba sen çok biliyorsun ya bu işleri bizede ogretsenize :) ne zaman delikanlı gibi bir iş yapıcaksınız hep ya sifreleri bilerek ya da ayni sifreler sayesinde bunları yapıyorsunuz ne zaman hea ne zaman delikanlı gibi yapıcaksınız bu işi sizlere soruyorum birde konus acmıssınız lean hepiniz toplansanız bir adam etmezsiniz bea ...

he birde sunu soylim sana freemitnick zamanında spyda yalamalık yapan senmiydin ya yoksa karistirdimmi?

aLora' Alıntı:
freemitnick galiba sen çok biliyorsun ya bu işleri bizede ogretsenize :) ne zaman delikanlı gibi bir iş yapıcaksınız hep ya sifreleri bilerek ya da ayni sifreler sayesinde bunları yapıyorsunuz ne zaman hea ne zaman delikanlı gibi yapıcaksınız bu işi sizlere soruyorum birde konus acmıssınız lean hepiniz toplansanız bir adam etmezsiniz bea ...

he birde sunu soylim sana freemitnick zamanında spyda yalamalık yapan senmiydin ya yoksa karistirdimmi?
spy a Partizan 'ın isteği ve önerisi ile girdim..
hiçbir zaman ayrılık için değil, bildiklerimi paylaşmak için oradaydım.
ve aynı anda buradada...
ben spy da herzaman dengeyi kurmaya çalıştım ancak arkadaşlar yürütemediler işlerini, ve türkü gibi bende ayrıldım...
çalışmalarıma dikkat ettiysen hiçbir zaman (abi banada hack öğret) demedim..
yalakalık yaparak kazanacağım birşey yoktu, olsada yapmam, yapmadım..
madem bu kadar iyi tanıyormuş gibi yorum yaptın, söyle bakalım benim ve türkü nün yaptığı kadarın yüzde kaçınız yaptı spy da? şu an smod ve yönetici olarak..
eski dosyaları karıştırmayın, beni tanıyan zaten tanımıştır,
polemiğe hiç gerek yok, şunun şurasında dalgamızı geçiyoruz izin verinde geçelim...

niye anger sen cok mu biliyorsun madem biliyorsun baska yerleri hacklede görelim weletmiş sen kendine bak len lamer bozuntusu sen istedigin kadar index cak o site gene acılacak gene acık olacak + turkunun hakkını asla yemem free o en son domain olayında bizi savundu hatta burda tartısmaları oldu anger sis yedeq gerek yok sen hackle bi hafta sonra gene aynı hale geliriz biz merak etme hala bizimle uğrastiginiza göre cekemediginiz birseyler var sanırım neyse devam edin calısmalara birseyler yaparsınız iyi olur sizler icin sevinirsiniz işte napalım biz lameriz biz birsey bilmiyoruz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri