bim_28' Alıntı:Düşmanımda olsa yapmam.
Biz böyle gördük...
Zaten bu iş için can atan dolu :hhman:
senden de böle bi cümle beklenirdi yine yakışanı söledin helal olsun gerekeni gerekli kişiler yapar
bim_28' Alıntı:Düşmanımda olsa yapmam.
Biz böyle gördük...
Zaten bu iş için can atan dolu :hhman:
Borghese' Alıntı:
komik çocuk seni
sonuç ?
bim bu arada slogan süper..; )
Komiq' Alıntı:Evet Sonuch ? Bekleyin ve görün Botneti hazırlıyorum sadece Wait me Please
Komiq' Alıntı:Bunun ne cookie ile alakası var ne de bashka bir Script açığı ile. Arkadashın biri belli ki şifresini kaptırmısh. Bu olay hackhellde de Webmaster nickinin kaybedilmesi gibi bişeydir. Aynı react0r arkadashın trojan yeyip Debullacılar tarafından alay edilmesi gibi. Yani ortada hack yok olamaz da.Sadece bekLeyin ve görün diyorum bashka bişi demiyorum =)
|St_AnGeR|' Alıntı:Nihahahha : D Cookie deil saten xss Cookie araasındaqi farqı anlamanı beqlemiorum chünqü.. Vb cookie yemes sen phpbb ile qarıshdırmıshn güselim..
pasını qapdrdı ewet..
muhaha pasını qapdrsa olacaqları düshünemessn bile...
Sadece usercp e erishebiliceq qadr Beni hatrla click i nin gazabı bu taby sen choq biliosn ya..
Botnet geliomush muhahahah.. sie qaybol dallama seni..
burda sana yer yoq..!!
reac a dil usatma qeserim o dilini aqlını aldrma bana..
qendi yapdıqlarınıs qonushn bashqasının qilerle awunmayın..
Oyledir' Alıntı:Hahaha =) XSS , Daha dün bana PHPBB forum hacklemem için adres veren St Angera bakın hele =) Mailden bi şekilde passını kaptırdıgı evet doğru . Bişi yapamadın zaten çünkü kontrol paneli yetkileri kısıtlıydı. Bu da senin ne kadar Lamer oldugunu gösterir . Şifresini kaptım demeyi kendine yediremeyip de XSS kullandım demen cix cix cixBotnet gelince de İkinci bir kapak olucaq tabi o ayrı . Bu arada Sting değilim üstteki dallama
![]()
şimdi futbol oynayalım desem maçta faul olmaz topa mudehaledenDeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:lem top oyununu kim bozdu
bakem ? ne güsel topla oynanan
tüm oyunları burada oynayacaktık.
![]()