Biz Konuştukmu Herkez Susar !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bim_28' Alıntı:
Düşmanımda olsa yapmam.
Biz böyle gördük...
Zaten bu iş için can atan dolu :hhman:

senden de böle bi cümle beklenirdi yine yakışanı söledin helal olsun gerekeni gerekli kişiler yapar

Borghese' Alıntı:

komik çocuk seni

sonuç ?

bim bu arada slogan süper..; )

Evet Sonuch ? Bekleyin ve görün Botneti hazırlıyorum sadece Wait me Please

Komiq' Alıntı:
Evet Sonuch ? Bekleyin ve görün Botneti hazırlıyorum sadece Wait me Please

ahuahua la Kruissen değil bot net hazırlamak yeniden bot net yazsan bişi yapamazsın biliyosun bunu dimi

baq hala konuşmaya çalışıyosunuz az susn ..; )

edit: pardon Kruis diyecektim ... gerçi farketmiyo:D:D

ikinizde anca konuşuyosunuz

Nihahahha : D Cookie deil saten xss Cookie araasındaqi farqı anlamanı beqlemiorum chünqü.. Vb cookie yemes sen phpbb ile qarıshdırmıshn güselim..

pasını qapdrdı ewet..
muhaha pasını qapdrsa olacaqları düshünemessn bile...
Sadece usercp e erishebiliceq qadr Beni hatrla click i nin gazabı bu taby sen choq biliosn ya..

Botnet geliomush muhahahah.. sie qaybol dallama seni..
burda sana yer yoq..!!

reac a dil usatma qeserim o dilini aqlını aldrma bana..

qendi yapdıqlarınıs qonushn bashqasının qilerle awunmayın..

Komiq' Alıntı:
:) Bunun ne cookie ile alakası var ne de bashka bir Script açığı ile. Arkadashın biri belli ki şifresini kaptırmısh. Bu olay hackhellde de Webmaster nickinin kaybedilmesi gibi bişeydir. Aynı react0r arkadashın trojan yeyip Debullacılar tarafından alay edilmesi gibi. Yani ortada hack yok olamaz da.Sadece bekLeyin ve görün diyorum bashka bişi demiyorum =)

sen çok bilion tabi yeni üye :D

|St_AnGeR|' Alıntı:
Nihahahha : D Cookie deil saten xss Cookie araasındaqi farqı anlamanı beqlemiorum chünqü.. Vb cookie yemes sen phpbb ile qarıshdırmıshn güselim..

pasını qapdrdı ewet..
muhaha pasını qapdrsa olacaqları düshünemessn bile...
Sadece usercp e erishebiliceq qadr Beni hatrla click i nin gazabı bu taby sen choq biliosn ya..

Botnet geliomush muhahahah.. sie qaybol dallama seni..
burda sana yer yoq..!!

reac a dil usatma qeserim o dilini aqlını aldrma bana..

qendi yapdıqlarınıs qonushn bashqasının qilerle awunmayın..

Hahaha =) XSS , Daha dün bana PHPBB forum hacklemem için adres veren St Angera bakın hele =) Mailden bi şekilde passını kaptırdıgı evet doğru . Bişi yapamadın zaten çünkü kontrol paneli yetkileri kısıtlıydı. Bu da senin ne kadar Lamer oldugunu gösterir . Şifresini kaptım demeyi kendine yediremeyip de XSS kullandım demen cix cix cix :) Botnet gelince de İkinci bir kapak olucaq tabi o ayrı . Bu arada Sting değilim üstteki dallama :)

daha fazla sidik yarıstırmaya gerek yok :)

bebe belikle uğraşmayalım boşver :)
kuyruk acısı işte gelip buralara bize laf atıp banlanıyolar
ezikliğin böylesi :)

Oyledir' Alıntı:
Hahaha =) XSS , Daha dün bana PHPBB forum hacklemem için adres veren St Angera bakın hele =) Mailden bi şekilde passını kaptırdıgı evet doğru . Bişi yapamadın zaten çünkü kontrol paneli yetkileri kısıtlıydı. Bu da senin ne kadar Lamer oldugunu gösterir . Şifresini kaptım demeyi kendine yediremeyip de XSS kullandım demen cix cix cix :) Botnet gelince de İkinci bir kapak olucaq tabi o ayrı . Bu arada Sting değilim üstteki dallama :)

edit ve mesaj zamanlarına bakarsan senden önce editleyip kim olduğunu yazdım

ayrıca yine aynı laf yine aynı laf spy ada lamercilik dediniz bunada siz lamerin anlamını biliyomusunuz bakim:)

ayrıca smod lara bırak yetkiyi panel bile vermediğini ben bilirim neymiş zaten yeterince yönetici varmışş

hadi ordan kendi adamımıza güvenmiyoruz demiyosunda

bu arada sen az daha kaşınırsan şuan elindekindede olacaksın haberin olsun

edit: bot net felan hikaya weled seni

senin yapacağın şey anca misketden arkadaşlarını çağırıp pink atmak başka bişey değil..; )

onuda şuan yani her dk yaptığınıza göre sorun yok ulan size lamer bile denmez onlarında hiç değilse

gruru var sizde oda yok ..; )

hindistana kedi kılı ihraç etmeye başladık!hindistandaki çogu kabilenin ölülerinin ardından kedi kılı tütsüsü yakması sebebiyle ulkede kedi kılına buyuk ihtiyaç duyuluyor.hindistanda kedi kılının kilo fiyatı 12 dolarken gaziantepli bir firma 5 dolar onerdi.gaziantepte vatandaşlar kedi traş etmeye başladı..eger sizde kedinizin kılllarını satıp mukemmel bir gelir elde etmek istiyorsanız işte size firmanın iletişim bilgileri,
cad-co kedi kıllı ihracat ithalat ltd.

yeni mahalle
han sokak 245/344
gaziantep
hayırlı kazançlar..

Bu başlık altında fazla kedi oldu hadi traş edelim :D

YALAKA STİNGİN BANA YAZDIGINA BAKIN.. UKRAYNA YUMUSAGI STİNG PUHAHAHAHHAHAHAHAHAHA MUHAHAHAHHAHAHAH

31cv.jpg

onu biliyoruz başka bişi söle..; )

bu arada etkin pencereyi print için alt+printi kullan..:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri