biz kac kişiyiz? hemen söyliym 100 kişi :D

cmtsysn

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
Özkan, Gaziantep'teki mitinge katıldığı için başkentteki mitinge katılamadı.
İktidara karşı gövde gösterisi hedefiyle Abdi İpekçi Parkı'nda düzenlenen mitinge sadece 100-150 kişilik grup katıldı. Nutuk'tan pasajlar okunarak başlayan miting 10. Yıl Marşı'yla sona erdi.

Mitingde konuşma yapan kişiler, Ergenekon çetesiyle ilgili operasyona eleştirilerde bulundular. Hukuka Saygı adıyla 20 ilde eşzamanlı olarak gerçekleştirilen mitinglere katılım 200-250 kişinin üzerine çıkmadı.

En kalabalık miting Tuncay Özkan'ın da katıldığı Gaziantep mitingi oldu. Buradaki mitinge ise yaklaşık 500 kişi katıldı.

kaynak: AA

ne diyim ülke uyanmış durumda artık. yakında tek kişi kalır o adam.

kaynak belirtmeden haber yapmissin.. kaynağı belirtirsen iyi olur..

ben bu haberi okumustum . kaynak AA olması lazım.

konu tekrar acılmıstır

harbıden 150 kısı cokmus.hala 150 tane var

Kaynak yurdum medyası,duymayan kalmışmıdır?Ama bunlar görmek istemedimi gösteremezsin.

bedenen orada olmak birşey ifade etmiyor zaten. konuyu güzel açmışsında "Biz Kaç Kişiyiz?" hareketinin vermek istediği mesajı çözememişsin. kaç kişiyiz derken toplantılardaki vs. toplanan kişi sayısı kastedilmiyor =) zira şu an 1.282.805 kişiler.

haklısın kardeş

hafta içi yapılan bir mitingten ne beklenir yaa. insanlarr ekmek parası derdinde mitingler karın doyurmuyor hafta içinde ak partide biraz daha kalabalık olur .

hafta içi yapılan bir mitingten ne beklenir yaa. insanlarr ekmek parası derdinde mitingler karın doyurmuyor hafta içinde ak partide biraz daha kalabalık olur .

zannetmem. akp aynı gün miting yapsaydı ankara inlerdi.

Geri