Biz AKP’yi Müslüman Bilirdik…

hocam eleştirin ama cahilce diil at eti haram diildir sadece dince hoş karşılanmaz

kismen yaniliyorsun emrah kardesim,
sadece sunun cevabini vereyim ben sagci solcu, hatta akp'ci falan degilim bunu bil yeter,

verilecek cevap cok ama seninde dedigin gibi fazla uzatmaya gerek yok..

sende kal saglicakla

insanlarımız kafalarını önlerine atılan artıklardan kaldırmadıkça gerçekleri göremeyeceklerdir.
şükürcü zihniyetlerle hakkını aramayan bir toplum yaratılmıştı
daha sonra sanki ülkede müslümanlık elden gidiyormuş, kimse ibadetini yapamıyormuş gibi dini provokasyonlarla insanların üç kuruşluk aklını türbanla ıvırla zıvırla doldurdular.
artık toplum kıvama geldi artık ne verseler yiyecek neverseler giyecek duruma geldi.
filmlerdeki zombiler gibi oldu herkes.
domuz etiymiş, at etiymiş, bunlar başlangıç...

yorumları okurken aklıma biden <-Elif Sucukları-> geldi. Yanlışlıkla karışmış birkaç parça eşek eti..(!) :)

insanın qanı bozuk olmasın . yolsuzluk, 3kağıt, dalavere işler qanına işlemiş naparsın :D

tayyib erdoğan günümüzün ebu cehilidir

"dam başında saksağan vur beline qazmayı" hesabı olmuş bu yorumun:hhman:
kfs9p1bzc64srb87fii.jpg
Ayrıca Resmi Gazeteninde aydın doğanın olduğunuda senden öğrendim :hhmanD

Kimin hangi dernek vakıf kurup nası sömürü yaptığı olayına girme bence
ihlas-kombassan-yimpaş-Jet pa-Deniz Feneri- Şaban Dişli bunlar unutulmadı hatta eskilerden bı hafıza tazeleyelim

gelelim Diğer Özel Sektördeki Çakallara:​

Gerçektende Tuhaf Bi Ülkede Yaşıyoruz Neb :)
Bukadar Hafıza tazeleme yeterlimi? :hhmanD
arkadaşım boşa kürek çekiyoruz..
bu akpye ve onun yandaşlarına inananlar ikiye ayrılıyor aslında:
1) çıkarı olanlar,
2) hem kör, hem sağır , hem de okuma bilmeyenler.

chp sütten cıkmış ak kaşık zaten.
akpnin ne olduğu belli ama chpye laf diyen yok maşallah.azcık objektif olunmasını rica ediyorum.

chp sütten cıkmış ak kaşık zaten.
akpnin ne olduğu belli ama chpye laf diyen yok maşallah.azcık objektif olunmasını rica ediyorum.

Ne denmesini bekliyorsun şöylemi diyelim

-Bize domuz eti yedirten vatanı satan chp ye lanet olsun

-Ak parti müslüman parti şimdi iktidarda Ak parti olsaydı bize domuz eti yedirtmezdi.

-iktidarda Ak parti olsaydı vatan satılmazdı.

nasıl beğenmişsindir umarım....

Deniz Baykal’ın parasızlık nedeniyle anca sponsor sayesinde ABD’de okutabildiği oğluna gemi aldığı ortaya çıktı mesela... Kimsesizlerin kimiyiz diyen Deniz Baykal’ın 7 yıldızlı Rixos’ta tatil yaptığı ortaya çıktı. Fakir fukara, garip gureba diyen Deniz Baykal’ın 60 bin dolarlık Franck Muller saat taktığı ortaya çıktı. Deniz Baykal’ın memleketi 6 yıldır sanki kendisi yönetmiyormuş gibi, hiç başbakanlık yapmayan Tayyip Erdoğan’ı suçladığı ortaya çıktı. Bu AKP taş üstüne taş koymadı diyen Deniz Baykal’ın pazarlamak benim görevim diyerek, sata sata memlekette taş üstünde taş bırakmadığı ortaya çıktı. Türkiye büyüdü diyen Deniz Baykal’ın, tarım küçüldü diyen çiftçiye ananı da al git, oğlum işsiz diyen babaya da, senin oğluna ben iş bulmak zorunda mıyım dediği ortaya çıktı. Deniz Baykal hortumları kestik diyor ama, yardımcısının 1 milyon doları pipetlediği ortaya çıktı. Deniz Baykal’ın devlet bankası kredisiyle damadının şirketine televizyon ve gazete aldığı ortaya çıktı. Deniz Baykal’ın petrol rafinerisini damadının patronuna söz verdiği ortaya çıktı. Halkı kin ve nefrete sürüklediği gerekçesiyle içeri atılan Deniz Baykal’ın, değiştim meğiştim derken, laiklik karşıtı odak olduğu ortaya çıktı. Daha önce Taliban’ın dizinin dibinde fotoğrafı çıkan Deniz Baykal’ın, en son, din-iman diyerek ahaliyi dolandıran Deniz Fenerci arkadaşın omzunun dibinde fotoğrafı ortaya çıktı.

E takke düştü kel göründü tabii...

Öfkelenen Deniz Baykal’ın, ceketi çıkarıp, "Hakkımdaki iddiaları açıkladınız açıkladınız, açıklamadınız bir hafta sonra ben kendi kendime açıklayacağım" dediği ortaya çıktı.

(sakın CHPli falan olduğumu sanıp bana kızmayın, son seçimde gafil avlanıp AKP'ye oy veren biri olarak hoşuma giden ve konuyla alakalı bir yazıydı..)

Deniz Baykal’ın parasızlık nedeniyle anca sponsor sayesinde ABD’de okutabildiği oğluna gemi aldığı ortaya çıktı mesela... Kimsesizlerin kimiyiz diyen Deniz Baykal’ın 7 yıldızlı Rixos’ta tatil yaptığı ortaya çıktı. Fakir fukara, garip gureba diyen Deniz Baykal’ın 60 bin dolarlık Franck Muller saat taktığı ortaya çıktı. Deniz Baykal’ın memleketi 6 yıldır sanki kendisi yönetmiyormuş gibi, hiç başbakanlık yapmayan Tayyip Erdoğan’ı suçladığı ortaya çıktı. Bu AKP taş üstüne taş koymadı diyen Deniz Baykal’ın pazarlamak benim görevim diyerek, sata sata memlekette taş üstünde taş bırakmadığı ortaya çıktı. Türkiye büyüdü diyen Deniz Baykal’ın, tarım küçüldü diyen çiftçiye ananı da al git, oğlum işsiz diyen babaya da, senin oğluna ben iş bulmak zorunda mıyım dediği ortaya çıktı. Deniz Baykal hortumları kestik diyor ama, yardımcısının 1 milyon doları pipetlediği ortaya çıktı. Deniz Baykal’ın devlet bankası kredisiyle damadının şirketine televizyon ve gazete aldığı ortaya çıktı. Deniz Baykal’ın petrol rafinerisini damadının patronuna söz verdiği ortaya çıktı. Halkı kin ve nefrete sürüklediği gerekçesiyle içeri atılan Deniz Baykal’ın, değiştim meğiştim derken, laiklik karşıtı odak olduğu ortaya çıktı. Daha önce Taliban’ın dizinin dibinde fotoğrafı çıkan Deniz Baykal’ın, en son, din-iman diyerek ahaliyi dolandıran Deniz Fenerci arkadaşın omzunun dibinde fotoğrafı ortaya çıktı.

E takke düştü kel göründü tabii...

Öfkelenen Deniz Baykal’ın, ceketi çıkarıp, "Hakkımdaki iddiaları açıkladınız açıkladınız, açıklamadınız bir hafta sonra ben kendi kendime açıklayacağım" dediği ortaya çıktı.

(sakın CHPli falan olduğumu sanıp bana kızmayın, son seçimde gafil avlanıp AKP'ye oy veren biri olarak hoşuma giden ve konuyla alakalı bir yazıydı..)

din kardeşimiz müslüman receple deniz baykalı birbirine karıştırdın ama bi sakınca var şimdi bu yazdıklarına inanabilecek potansiyelde zeki insanlar var.

bunu anlayamayacak potansiyelde zeki arkadaşlarımız da anasını alsın gitsin o zaman...::)))

Ne denmesini bekliyorsun şöylemi diyelim

-Bize domuz eti yedirten vatanı satan chp ye lanet olsun

-Ak parti müslüman parti şimdi iktidarda Ak parti olsaydı bize domuz eti yedirtmezdi.

-iktidarda Ak parti olsaydı vatan satılmazdı.

nasıl beğenmişsindir umarım....

hala at gözlüğüyle bakıyosun yazdıklarıma. ben akpyi savunmadımki.zaten bi mesajımda tayyib günümüzün ebu cehilidir dedim.
ben sadece eleştirirken veya yargılarken tek taraflı olunmasından yakınıyorum. sende sanki ben akpnin avukatlarından biriymişim gibi sadece akpye yuklenmeye dewam ediyosun.demin sölediğim gibi. birazcık objektif olalım.........

Geri