Biz şehit çocuklarıyız

ALIEN_07

Türk Genci
Reaction score
0
253614483466ffc39ed7eb.jpg

Merhaba

Mesajınızı aldık inşallah bir sonuca ulaşabiliriz. Ben ve kız kardeşim lise Mezunuyuz. Ben 1973 , kardeşim 1976 doğumlu. Babamız 6 mayıs 1980 yılında Eskişehir’de Kanlıpınar mevkiinde trafik kazası sonucu görev esnasında şehit oldu.

Bize sorduğunuz şehitlik belgesi elimizde mevcut. Hendek emniyet Müdürlüğünden araştırabilir, bilgi alabilirsiniz. Sizi rahatsız etmek istemezdik fakat olan imkanlardan yararlanmak istiyoruz.

26 yıl oldu babamız vefat edeli ve bu konuyla ilgili kime ne dediysek bırakın ilgilenmeyi duymadılar bile. Benim anlamadığım bir çok toplantıya çağırılıyoruz Sakarya Emniyet Müdürlüğü’nede gidiyoruz , sorunlar iş imkanları soruluyor dile getirdiğimiz halleden olmuyor.

Ben şunu anladım bütün şehitler ve şehit aileleri aynı konumda tutulmuyor.

Terör de ölen polis çocuklarına tanınan haklar ayrıcalıklı.

Ben 4 yıl Hendek Emniyetinde çaycılık yaptım defalarca söyledik Bizi de ya beni ya kardeşimi kodrolu olarak biryere alın diye çok uzun işler olduğunu nasıl yapılacağını bilmediklerini söyleyip geçiştirildik.

Eğer sizinle ilgili bir konu değilse bu mevzuu nereye kimlere gitmemiz lazım bize bu konuda yardımcı olun..

Lütfen.babamız Hamdi Uzun Eskişehir’de şehit oldu . 6 Mayıs 1980 yılında.bizler sadece lise mezunuyuz eğer bir yerleri kazansaydık

Maddi açıdan nasıl yapardık bilemiyorduk.bu yıl Erdek Polis Kampına gittik ilk kez onlarca şehit ailesi orda tabi hepsinin bu haktan yararlanarak işe sokulduklarını gördük ve ondan sonra bende geçte olsa hakkımızı aramaya karar verdim.

Lütfen bize nereye başvurmamız konusunda Yol gösterin…

Eminim ki Türkiye’de bu haktan yararlanmayan tek kişi biziz.

Zamanınızı aldığım için kusura bakmayın..bizi yönlendirirseniz çok seviniriz.

Saygılarımla.

Özlem Uzun / Hendek - Sakarya.

evet çok kötü duruma düşmüşler

Geri