Bitkisel orgazm hapı

desantralizasyon

Altın Üye
Reaction score
0
Tanıtımını Tuğba Özay'ın yapacağı yeni bir cinsel uyarıcı piyasaya çıktı. Etken maddeleri yedi farklı bitki özü olan, kimyasal içermeyen uyarıcıyı, her iki cins de kullanabiliyor. Cinsel birleşmeden 40 dakika önce alınan uyarıcının etkisi dört gün sürebiliyor.

“Bana ilgi göstermiyordu. Kocamdan hiç elektrik alamıyordum. Zaten benim de çok istediğim tartışılır; işyerinde sıkıntılı günler geçiriyordum. Atılıp atılmayacağımdan bile emin değildim... Yorgun argın eve geldiğimdeyse asık suratlı bir adamla karşılaşıyordum. Arada bir seks oluyordu, ama 10 dakikadan fazla sürenini neredeyse iki yıldır yaşamadık. Markette alışveriş yaparken bitkisel tabletleri gördüm ve öylesine aldım. Eve gelince eşime de içirdim. Bu mesajı, size bu önemli gecenin sabahı atıyorum. Nasıl hissettiğimi size anlatamam, olağanüstü bir şey...”

Avrupa’da yaşan bir kadın tarafından, bitkisel cinsel uyarıcı tabletlerini piyasaya süren firmaya gönderilen bu mail’in geliş saati sabah saat 07:45. Bir erkeğin mail’i ise şöyle: “Üç yıldır kötü giden bir ilişkim vardı. Yıllardır sigara ve alkol kullanıyorum. Hepsi birleşince seks hayatım diye bir şeyden söz edemez oldum. Birini arzuladığım zaman ereksiyon oluyordum, ama uzun sürmüyordu. ‘Yeterince istemiyorum’ herhalde diye düşünmeye başlamıştım. Bir gün bu bitkisel tabletleri denemeye karar verdim. Meğer ben istiyormuşum...”

Sözünü ettiğimiz bitkisel uyarıcının ortaya çıkışı bir anket sonucuna dayanıyor. Merkezi ABD’de bulunan Uluslararası Üreme Sağlığı Eğitim Merkezi’nin, 2002’de dünya genelinde yaklaşık 10 bin kişi üzerinde yaptırdığı bir araştırma; “Kadınların ve erkeklerin, yıllar içinde cinsel isteklerinde yüzde 91, cinsel fonksiyonlarında yüzde 73 azalma” olduğunu gösteriyordu. Merkez, bu sonuçlar üzerine, cinsellik uzmanlarına başvurarak, bu ‘korkutucu’ tablonun çözüm yoluna ilişkin ‘çare’ler istedi. Konuya ilişkin başvurulan isimlerden birisi de Dr. İsmail Thamby oldu.

Malezya’da üreme sağlığı konusunda çalışmalarda bulunan Dr. İsmail Thamby, öncelikle; Eurycoma Longifolia, Tribulus Terrestris, Herba Epimedium, Smilax Myosoriforia, Panax Ginseng, Coriandrum Sativum, Trigonella Foenum Graecum adlı bitkiler üzerinde çalışmaya başladı. Bu bitkilerin her birinin cinselliğe iyi geldiği, özellikle Uzakdoğu’da 100 yıllardır kullanıldığı biliniyordu. Dr. Thamby, yaptığı çalışma sonucunda, kısa sürede etki eden cinsel gücü arttırıcı bulduğunu keşfetti. Hatta bunu bir anket çalışmasıyla da kanıtladı; kadınların ve erkeklerin yüzde 91’inde libidoda gelişme, seksüel fonksiyonlarda raporlanmış yüzde 73’lük gelişme ve seksle ilgili olarak yüzde 83 psikolojik gelişme gözlemledi.

Dr. Thamby, bitkisel uyarıcı tabletinde karışım olarak kullandığı yedi bitkinin özellikleri ise şöyle açıklıyor:

“Eurycoma Longifolia köklerinde, hücresel yaşlanmayı engelleyici, koruyucu antioksidanlar da dahil olmak üzere pek çok faydalı bileşik bulunduruyor. Cinsel isteği ise testosteron salgılayarak arttırıyor.

Tribulus Terrestris, kadınlarda östrojeni etkiliyor, LH hormon seviyesini yükseltiyor ve sperm üretimini arttırıyor. Herba Epimedium, kadınlara ve erkeklere cinsel dürtü verirken, Smilax Myosoriforia, kuvvet verip kanı temizliyor. Cinsel isteksizliğe karşı tek başına kapsüller halinde dünyanın hemen her yerinde satılan Panax Ginseng ise bu yeni oluşumda beşinci sırada yer alıyor. Ginseng’in saptanabilen en önemli etkisi stres ve yorgunluğa karşı performans düşüklüğünü yok etmesi. Coriandrum Sativum, özündeki aromaterapik yağ yüzünden, Trigonella Foenum Graecum ise kuvvet verici olarak çocuklara bile içiriliyor.”

50 farklı ülkede satılıyor

Dr. Thamby’nin hazırladığı karışım, laboratuvar ve denek çalışmalarının ardından tablet haline getirilerek ilk önce Uzakdoğu’da, sonra Avrupa ülkeleri de dahil olmak üzere 50 farklı ülkede raflarda yerini almaya başladı. 2002 yılından bu yana ‘bitkisel orgazm’ sıfatıyla tüketiciye ulaşıyor ve hem kadınlar hem erkekler tarafından düzenli bir şekilde kullanılıyor.

Tabletler şimdi Türkiye’de de eczaneler kanalıyla satılmaya başlanıyor. Malezya’dan distribütörlük alıp, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı’ndan izin prosedürlerini halleden ve Türkiye genelinde yaklaşık 15 bin eczane ile anlaşan firma Biomiks. Sahibi yurtdışında eğitim gören ve Türkiye’ye döner dönmez bitkisel tabletleri ithal etmeye karar veren Umut Beşir Demir. Ürün, ithal edilmiş ve eczanelere verilmiş durumda. Hatta markanın yüzü olarak da Tuğba Özay’la çalışmaya karar vermişler. Umut Beşir Demir, tanıtım çalışmaları için neden Tuğba Özay’ı seçtiklerine dairse; “Birincisi, o çok güzel. Ama güzelliğinin dışında, Türk halkı tarafından sevilmesinin başka nedenleri de var. Her kesimden insanla ortak bir dil kurabiliyor. Eğitimli ve her konuda fikir sahibi. Cinsellik gibi toplumun genelini ilgilendiren bir problemle ilgili konuşmaktan kaçınmayacağını da biliyorduk” diyor.

Cinsel ilişkiden 40 dakika önce

Demir, ürünle ilgili konuşurken, içinde tek bir kimyasal olmamasından dolayı üstüne basa basa ilaç olarak anılmaması gerektiğini söylüyor: “Marketlerde raflara girebileceğimiz halde biz Türk halkının eczanelere daha çok güvendiğini bildiğimizden, marketlerde satmamaya karar verdik. Ürünün vücuda şimdiye kadar bilinen hiçbir zararı yok. Tek bir ürün var ve bunu hem kadın hem erkek kullanabiliyor. Cinsel ilişkinin 40 dakika öncesinde alınması gerekiyor. Etkisi 18-45 yaş arasında dört gün, sonrasında ise azalarak devam ediyor. Etki etme süresinde, kişilerin sigara, alkol alışkanlıkları ve yaşadıkları stres çok etkili.” Broşürlerinde de özellikle, “İçerdiği bitkisel karışım ile fiziksel dayanıklılığın uzun süre sağlanmasına, kişinin performansına destek vererek özgüveninin yerine gelmesine yardımcı olur” deniyor.

Bitkisel tabletin ikilisi 12 YTL, 10’lusu ise 48 YTL’ye tüketiciye ulaşacak. Dörtlü tabletleri de yakın bir zamanda ithal etmeyi planlıyorlar. Tableti kullanırken dikkat edilmesi gerekenler arasında ılık su ile aç karnına iki kapsülün birden aşırı alkollü olmadan alınması yer alıyor. Kişi kendini iyi hissediyorsa, alınan kapsül sayısını bire indirebiliyor. Her gün kullanmak isteyenlere önerileri; “İhtiyaç duyduğunuzda cinsel ilişkiden bir saat önce alınması” yönünde. Vücutta bir bozulmaya yol açtığından değil, kişi tableti sık kullandıkça performans değişikliği yaşayacağından dolayı...

Libido harekete geçiyor, ereksiyon uzuyor

Ürünün kadınlarda yaptığı ilk etki, cinsel soğukluğun giderilmesi, libidonun harekete geçirilmesi, cinsel performansa destek vermesi yönünde. Erkekte ise ereksiyon süresi uzuyor, daha uzun süreli performans sağlıyor ve dayanıklılığa destek veriyor.

Gelelim Türkiye’deki iktidarsızlık sorununa. Umut Beşir Demir, Türk Andoloji Derneği’nin 2 bin erkekte ve kadında 17 ilde yaptıkları araştırmayı baz alarak, erkeklerin yüzde 69 oranında sertleşme sorunu yaşadıklarını anlatıyor. Ülke genelinde yüzde 50 oranında kadın ise, işsizlik, maddi sorunlar, aile içi geçimsizlik ve stres nedeniyle cinsel isteksizlik hissediyor. Erkeklerin sertleşme sorunu hafif, orta ve ağır olarak ele alınıyor. Orta ve ağır grup toplamın yüzde 35’ini kapsıyor. Yani bu da ortalama 3 milyon erkeğe tekabül ediyor.

4 gün etkili uyarıcı sakın yaklasmayın ehuehue

yaw ne gerek var kardeşim böyle şeylere herşeyin doğal yollarla olması varken :)

desen bu hapı sen kullanıyon heralde..

Eller eller şarksını soyluyon demi :D:D

hahahah lem bilgileri alın
oturun kıçınız üstüne dellendirmeyin
beni. 1 kutu içip yanınıza gelirim walla

4 gün mü obawwww naptın yaw adam KANGREN olur wallaaaa:D :D

coluk cocuğa reklam yapmayın ...yara bandıyla gezecekler günlerce....

Geri