Bitirim İkili 3 (Rush Hour 3) (Aksiyon Devam Ediyor) ќαcαη αѕiќ Yorumluyor..

Kaçan Aşık

Yönetmen
Reaction score
0
Bitirim İkili 3 (Rush Hour 3) (Aksiyon Devam Ediyor) ќαcαη αѕiќ Yorumluyor..

32283.jpg

32362.jpg

32375.jpg

32368.jpg

32364.jpg

Muthi$ 1 Aksiyon Sizleri Bekliyor Arkada$lar..​

Fragman

[VIDEO]Pe3WibMu780[/VIDEO]

Bitirim İkili 3
Rush Hour 3

Los Angeles’ın kilometrelerce uzağında, Paris’in kalbinde bir sır yatıyor. Sırrı öğrenen Büyükelçi Han ise bunu açığa çıkarmak üzere. Dünyaca ünlü organize terör örgütü Triad’ın bilgilerine ulaşan Han, örgütün zirvesi Shy Shen’in gerçek kimliğini Dünya Suç Mahkemesine’ne açıklamasına kısa bir süre kala bir suikast kurşunuyla susturuluyor.

Triad sırlarının ortaya çıkmasını engellemek için her şeyi yapabilir ve onları durdurmanın sadece bir yolu var…

Los Angeles Polis Departmanından Dedektif Carter ve Çinli meslektaşı Müfettiş Lee geri döndü…Ama bu sefer ikisinin de bilmedikleribir yerde, Paris’teler. Bitirim İkili 3’te görevleri, büyük çaplı bir suç örgütünü durdurmak ve eski dost Büyükelçi Han’ın kızı Soo Yung’u kurtarmak.

Şehri, konuşulan dili ve neyi nerede arayacaklarını bilmiyorlar. Fakat zaman geçtikçe Paris’in banliyölerinden Eiffel Kulesi’nin görkemli ışıltılarına uzanan mekânda Triad’la büyük bir mücadeleye girişecekler.

Bitirim İkili’nin en sıkı macerasına hazır olun.

ќαcαη αѕiќ Yorumluyor...​

Tek bildiğim çekim icin 150 Milyon $ Harcandığı Ve Serinin Önceki filmlerinden Güzel Olucagı...​

eline sağlık ...tşkrler

муѕтι¢;2189333' Alıntı:
Kardeş Bunu ve senin verdiin dier filmlerin çeyreğini [erdeyse]en verdim lütfen kontrol ederek verelim

mystic verdigin konulardan =) sadece yazı yazıyor ve 1 resım ...

ben boyle daha ayrıntılı olucagını dusundum ve paylastım

ayrıca konuların acılma tarıhlerıne bakarsanız =) nız ekını getırdım cunku sana tsk eden arkadaslar var...

:goz:

eline emeğine bereket sağolasın

eline sağlık film çok matrak yanlız vakit bulursanız kesinlikle gidip izleyin :)

film diğerlerini aratmıyo ama sanki kısa geliyo insana ya da doyamıyosun filme .. :D tavsiye ederim .. ;)

teşekkurler paylasımın için eLine eMegine sağLık :)

Geri