bitefight Üyeleri Dikkat!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KurtadamLar ßuyrun geLin :) Kapı$aLım :) ama daha yeni yedim ßi kurtadamı .. yorgunum:)

Walla Ben Bişey Anlamadim Ama Bu Duruma şahit Oluyorum Aslinda Bi Oyun Sitesi Verilip Duruyor Ama:mad: :mad:

evt oyuna klan özellii eklensn hemen hackhell kurtadam klanını kuralm:D:D

Ben hiçbi imza göremiyorum imzalarda nasıl link verdiniz ?

aSi' Alıntı:
Ben hiçbi imza göremiyorum imzalarda nasıl link verdiniz ?

Bu konu acıldıgında ımzalar duruyordu .Ama su anda forumda ımzalar kaldırıldıgı ıcin
gorunmuyor:goz:

klan kuruldu mu peki bu arada bu klan vampir klanı mı olucak kurtadam mı
bi de ben aylardır bi dolu kişiyi ısırdım şu kadar para kazandın diye bi msj hiç gelmedi sadece şu kadar kişiyi ısırdınız diyo o kadar :)

Kurtadam Klanı Açılmıştır... Sponsored By Hackhell.Com

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=77443

ya da buradan

Yalnız sitede şu anda bakım var :p

rottegroupe' Alıntı:
Bilmeyenlere duyuru... Vampir arkadaşlarda misafirimizdir...

KLAN ADRESIMIZ BUDUR ARKADASLAR:

http://www.kurtadamklani.com

Uyari:

1.Sitemize uye olurken oyundaki kullanici adinizin aynisini almanizi, aksi takdirde birtakim karisikliklar dogacagi ve uyeliginizin gecikecegi onemle duyurulur.
2.Uyelik basvurunuzu yaptiktan sonra, hesabinizin aktif olabilmesi icin, oyundaki hesabinizdan (bitefight uzerinde SERVER 1 de) that_is_it e ozel mesaj atarak siteye hangi mail ve kullanici adi ile basvuru yaptiginizi bildirmeniz gerekiyor, keza aksi takdirde uyeliginizin aktivasyonu gerceklesmemis olacaktir.

Beyler reklam yapıyor yasak masak demeyin bana siteyi açın alttta yazana bakın...:p

Sponsored By Hackhell.Com :hhman:

Sorununuz olursa rottegroupe tüm gün ordayımmm bu arada Dark şuralara bir yerlere onunda bannerini eklesen iyi olur sanırım dostum...​

İÇİNİZDE 1.SERVERDE OLAN KUCUCUK var MI ? VARSA SALDIRSIN king_2000 nickim

ben kurtadamım kademem 13 klana katılabilirmiyim

:hhgül:hhgül:hhgülya ben bi türlü ısıramıomgıcık oldum ya nolur biri ısırma linkini versin server 13

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri