Bitdefender İnt Security 90 Günlük Serial Alımı ( Resimli Anlatım )

• Konbuyu başlatan SqooK^
  • Başlangıç tarihi
S

SqooK^

Guest
Merhaba arkadaşlar Bitdefender' in 90 Günlük (OEM) sürümünün serial' ini nasıl alınıcağını anlatıcam :)

Öncelikle
1. Adım

PROMOCJA MARKEN & BITDEFENDER linkimize tıklıyoruz.

Resimde yapıldığı gibi kod' u girip tıklıyoruz. ( KOD : bdis90dni )

2. Adım

Boşlukları resimde ki gibi doldurup e-mail adresimize gelen lisans' ı kullanıyoruz : )

Download Linkleri

32 Bit ( x86 )
http://download.bitdefender.com/windows/desktop/i_security/2012/en-us/bitdefender_is_2012_32b.exe

64 Bit ( x64 )
http://download.bitdefender.com/windows/desktop/i_security/2012/en-us/bitdefender_is_2012_64b.exe

Total security 2012 paylaşımıda yapabilme imkanın var mıdır. ? kaspersky uyuyor gibi gelmeye başladı

kaspersky fazlasıyla uyuyor 3,4 guncelleme yapardı gunde bıtane bıle zor yapmaya başladı. bakıyorum serial yok, çalışmıyor genelde patch var serial kullanmak daha iyidr :)

kaspersky fazlasıyla uyuyor 3,4 guncelleme yapardı gunde bıtane bıle zor yapmaya başladı. bakıyorum serial yok, çalışmıyor genelde patch var serial kullanmak daha iyidr :)

aynen katılıyorum. serial kullanmak garanti temiz yoldur doğru söylüyorsun. Teşekkürler sqook. sanırım sende artık kaspersky harici bişey kullanıyorsun en son paylaşımlarında kaspersky taramaları temiz notu görüyordum

eset şimdilik benim işimi görüyor yanında malwarebytes kullanıyorum anlık koruması acık diğer taramalar için hitmanpro,emsisoft,comodo gibi yazılımlar kullanıyorum.

şunuda belirtiyim emsisoft tek güzel tarafı veri tabanı biraz daha iyi
ashampoo anti malwarenin güzel tarafı zaten emsisoftun yan ürünü ve bütün programlarını içeriyor ıkarus , emsisoft real koruması mamuto korumasıda baska bır yazılım ısmıyle içerinde ekli ve çalışıyor tek eksiği ashampoonun firewall comodo veya hiç birşeyde kurmana gerek yok firewaller bugune kadar hiç bir işimi görmedi.

yani bitdefender yerine eseti tercih ederim diyorsun ? tabi antivisü koruması olarak diğer malware taramalarını saymıyormm

Eset ve Malwarebytes kullan :) anlık koruma olarak
Quick taramalarda ; Emsisoft Energy Kit veya Comodo Cleaning Essentials işini fazlasıyla görür.
Canın sıkılır performans istersen malwarebytes anlık korumasını kapatır oynuna bakarsın.
Pc Hız demektir çoğumuz için.
Kaspersky 2011 Orj Sürümünü kullandım hiç çökmeyen program çökmeye başladı orj sürümde :)
Bullguard Orj Sürüm kullandım 2010 versiyonu başlı başına belaydı 2012 de çıkan yazılımları nasıl.
Emsisoft anlık koruma için gerem patch,crack vs. istese her program bulabilir.
Norton desen sanki hiç birşey yapmıyor. ( Testlerde baya başarılı gözüküyor, parayı veren düdüğü çalar)
Comodo, Avira, Avast uzakdur.
Dr.Web ile Esetide bir arada kullanabilirsin ( Tabi Kendi Ayarlarını Ayarlaman Lazım dr.Web de) Rus yazılımları her zaman iyidir :)
Bitdefender' ı unuttum ben hiç kullanmadım ama kurulum yaparken bile kasan bir program ne kadar çok işini görebilicekki gibi düşünce var kafamda.

Eseti daha önce kullandım, bana biraz kof bir program geliyor. heleki virüsü görüpte silmemesi veya sildi gösterip silmemesi gibi sorunlar falan. ama malwarebyts'ı denicem, tabi onun yanına bir alternatif antivirüs bulsam iyi olcak. ayrıntılı anlatım için sağolasın

Esetin şuan en çok hoşuma giden tarafı Eset Live, Hips teknolojisi çok güzel işlevler görüyorlar. interneteki testlere bakarsak 4.2 versiyonunu kullanıyorlar 5 versiyonun nasıl bir başarı sağladığı şimdilik bilinmiyor.

Önemli değil :) , F Secure 2011 versiyonunuda kullanabilirsin, bölümde mevcut serial' de orjinal 3 ayı vardı bir sorun cıkmadıysa 2012 sürümü için şuan düzgün çalışan patch veya serial görmedim.

Esetin şuan en çok hoşuma giden tarafı Eset Live, Hips teknolojisi çok güzel işlevler görüyorlar. interneteki testlere bakarsak 4.2 versiyonunu kullanıyorlar 5 versiyonun nasıl bir başarı sağladığı şimdilik bilinmiyor.

Önemli değil :) , F Secure 2011 versiyonunuda kullanabilirsin, bölümde mevcut serial' de orjinal 3 ayı vardı bir sorun cıkmadıysa 2012 sürümü için şuan düzgün çalışan patch veya serial görmedim.

Aklımda F secure vardı fakat firewall modülü kötü olduğu için yüklemekten vazgeçtim. Backdoor yazılımları açısından firewall ve bulut modülü önemli.

Dr.Web kurma akşamınan pc acılmadı :S

istersen bitdefender'ı dene. şimdilik iyi gibi duruyor. kaspersky alternatifi gibi geldi bana

şimdilik tek gördüğüm olumsuz yanı internetin hızını düşürüyor. 1mbit kullanıcılar için iyi olmaz.

İnterneti yavaşlatması ve sistemi hafif ağırlaştırması kötü ama güvenlik olarak kaspersky'dan iyi anlamda belirgin bir farkı var. :) bitdefender'ın taraması malware'lere karşıda çok iyi.

Geri