..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1- konsola stopsound yazarsan sesleri kapatır.

ayrıca cl_weather 0 yazarsanda yağmuru durdurur.

2- hud_fastswicth 1 yazarsan istediğin gibi olucaktır..

konu yanlış yerde, taşındı..

2.sanırım hud_fastswicth 1 i kastediyor adaş
ben yanLış da anLamış oLabiLirim ama

Fуσηв;3874636' Alıntı:
2.sanırım hud_fastswicth 1 i kastediyor adaş
ben yanLış da anLamış oLabiLirim ama

evet onu demek istemiş, haklısın adaş.

Teşekkür ederim bir soru daha.. Bu stopsound komutu oyunun seslerini değil. Serverin ve mapın kendi seslerini kapatıyor demi :D şimdi bir denicem gerçi ama :) tekrar teşekkürler

Orjinal Cfg si olan var ı ?

orj. cfg si olan yollayabilirmi acaba [cs 1.6]

beyler deıklerınızı yaptım olmuyo admın yapamıyom ve olamıyomm

aga calıstır a gır regedit yaz sonra HKEY LOCAL MACHNE ye gır softwareyı tıkla sureklı olarak ole hata verdıgınde oaryı temızle ben oe yapıom duzelıo 1 hafta ıdare edıo SXE nın her surumu ıcın gecerlı

Tipik bir Sxe Hatası

Öncelikle merhaba. Benim cs hakkında bir sorum olacak. Pcye sXe'yi kuruyorum daha sonra oyunu açıyorum. Ama sxe bi tane txt belgesi açıyor. Ayrıca bir servera girdiğimde masaüstüne atıyor. Oyuna girmek için tıkladığım zaman da şu hatayı alıyorum.
hataiq4.jpg

Server Kurdum Kİmse Gİremİor>İÇerİ

ARKADAŞLAR BEN SERVER İMİ KURDUM
AÇILIYOR BEN GİREBİLİYORUM ADMİNİM SORUN YOK AMA
SERVER HİÇ KİMSE GİREMİOR
İPMİ SABİTLEDİM
1.SORU:
BEN BİRİLERİNE VERİRKEN 198.168 İMİ VERCEM
YOKSA 85.108 İMİ >EGER BUYSA olmuor ip m sabit demonhell.no-ip.biz ama kimse giremior
2.Soru
Kuran varmı böyle server onlar çalışıorumu?
WİKİTAKİKİ LÜTFEN YARDIM ET:biggrin:biggrin:biggrin:saskin

CT 1.6 için bot bulunabilir mi?Botlardan ses cıkmalı bazı indirdiğim paketlerde botların sesi çıkmıyo komutlar felan...

kardes modemden port acmalısın + bılgısayrın ip sını sabıtlemelısın ve hangı serveri kurdun .....

anlamadıysan anla bende onu anlamaya calısıom :D

SxE 7.4

Ya ben Vista 64-bit kullanıyorum Sxe 7.4 calısmıyo 7.0 dan beri calısmıyo.Load Try,Error Hatası veriyo ne edicem yardım edin :help ME!!!!

fnatic.cArn’a Karşı Oynamak İster Misiniz ?

CM Storm Sniper Shootout turnuvası çerçevesinde bu akşam (30 Aralık)
se.gif
fnatic takımından Patrik “cArn” Sättermon’a karşı oynayabilirsiniz.

CM Storm Sniper Shootout’da geçen sefer yine fnatic takımından Patrik “f0rest” Lindberg’e karşı 1vs1 turnuvası düzenlenmişti. Şimdi ise şansınızı fnatic takımının kaptanı cArn‘a karşı deniyebilirsiniz. Maç 30 Aralık 2009 tarihinde, aim_map haritasında oynanacak. Turnuva saat 21:00-22:00 arası yapılacak. Organizasyona katılmak için tek yapmanız gereken Quakenet IRC serverındaki #cmstorm kanalına girip beklemek.Kanal botu rastgele oyuncular seçip, bu oyuncuları cArn’a karşı oynamak için fırsat verecek. Kazanan CoolerMaster Storm Sniper markalı kasanın sahibi olacak.

NOT: Bu turnuvaya girmek için Steam sahibi olmanız gerek.

Jax Money Crew Geri Dönüyor

Jax Money Crew 2009 için geri dönüyor.America 1.6 çevrelerinin yakından tanıdığı Jax Money Crew, 2009 için hazırlanıyor.

Bugün America görünümündeki değişiklikler, Amerika Cs 1.6 oyunun JMC ile yeni bir revizyona gidildiğini gösteriyor. Jax Money Crew Cpl Winter 2005 güzel bir görüntü sergilemişti. JMC yeni değişimiyle birlikte 2009 için de umut veren takımlar arasında.

Alex “Jax” Conroy şunları söyledi:
“JMC Amerika’nın kuzeyindeki bir Lan takımı. Oyunları genellikle puan ya da para kazanma amaçlarının dışında zevk vermek. Ve bunu gerçekten de başarıyorlar. Oyun için gerekli bütün özellikler oyuncularında mevcut.

İlk olarak bütün Cs alemine bana haftalar önceden özel mesaj olarak sorup, sorgulamalarından ötürü teşekkür etmek istiyorum. Yeni bir başlangıç yapan JMC için başta kolay olmayacak ve *çok değerli spor faaliyetlerinde* bulunacaklar. Düşünüyorum ki Kuzey America’nın böyle güçlü bir takıma ihtiyacı vardı ve bunu buldu. Onlar hazır.”
The Jax Money Crew Takımı:

us.gif
Erik “da bears” Stromberg

us.gif
Michael “Method” So

us.gif
Justin “Sunman” Summy

us.gif
Salvatore “Volcano” Garozzo

us.gif
David “zid” Chin

America eski formuna döner mi? Tekrar Avrupa’da başarılar elde edebilecek mi? 2009 bize bunların cevaplarını ve ne kadar ilginç bir cs sezonunun olacağını gösterecek. İyi fraglar.

Geçen hafta f0rest muhabbeti vardıda bekledim biraz sonra sıkıldım zaten, ayrıca ping sorunuda olur ama yinede zevkli olur steam i olan denesin derim

aga vırus programını kapa olmadı bunu dene

BASLAD =>calıstır => regedit =>HKEY local machıne=>softWARE => sxe ıle ılgılı olanları sıl ordan sonra hata verecek sılınmı bı dosya dıe ok de oyuna gır ben ole yapıom duzelıo 1 hafta 2 hafta ıdadere edıo oyunu ne kadar cok oynuyosan ona gore ıdare edıo SXE nın her surumu ve her turlu hatasında bunu yapıom duzelıo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri