..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok saol ama ben bunu hlds ye atıom bu sefer library exist die bi hata verio :S

Kardesım Senin Serverı Kurduğun Kaynak Dosyaları Sağlam Deil Bnce Çalışan Bir Cs Nin Üzerine Tekrar Kur

sXe Yardım | Wikitakiki

Ya Ben sXe yi açıyorum servera giriyorum tam motd gelicek atıyor sadece sXe i acınca yapıyor .. v6 v7 v19 v22 v32.1 tüm sürümleri ve clientleri denedim yine aynı şey yardım edin pls ?

aga V7 yı kur sonra onun ustune V23 kur SXE arada hata verebılır bendede yapıo dedım yap

NOT PC DEN SXE YI cs ILE ILGILI HERSEYI SIL INDIR OLE KUR PC DE BAZI DOSYALRI VAR GOSTERIO KURMUYO

sXe Program Ekle / Kaldırdan bilgisayarından kaldır,
C:\Program Files\sXe Injected klasörünü sil
C:\Program Files\Counter-Strike 1.6 içerisinde sXe Injected Metin dosyası var. onu sil

bunu indir
http://rapidshare.com/files/116486138/hackhell.com__revolation__hl.exe.rar
indirdiğin hl.exe dosyasını C:\Program Files\Counter-Strike 1.6 içerisine at.
(Not: Bu işlemi yapmadan önce kendi hl.exe dosyanın yedeğini al)

daha sonra antivirüsünü kapa
sXe 6.9 yeniden indir
sXe 6.9 kur

bak bakalım çalışacak mı?

cs 1.5 da online giremiyorum cdkey already hatası

simdi oncelikle sunları yazmayın lutfen:

chat rooms gir cıkan pencerelere cancel de oyundan atar tekrar girmeye calıstıgında cdkey ister yazarsın sunları (Denedim cıkan pencerelere cancel dedim zaten oyundan atmadı. Cıktım girdim yinede istemiyor hala gelmiyor cdkey penceresi)

Chat roomsa gir orada ister cdkey demeyin denedim bunuda.

Regeditten girdim oradada cdkeyle ilgili bi satır yok.

Hepsini program ekle kaldırdan kaldırdım tekrar kurdum yine istemiyor cdkey fln.

Lütfen bu sorunla karşılaşmıs ve bu problemi aşmış bir arkadasımız yazsın bu konuya cevap.
Başka yerden kopyala yapıştır yada saçma cevaplar yazıp burayı doldurmayın lütfen. Teşekkürler

HKEY_CURRENT_USER\Software\Valve\Half-Life\Settings regeditten bu bölüme kadar devam et sağ tarafta key satırı olacak onu aç ve şu cd-key yaz..

3878042019201

bu cdkeyler ben şuanda bütün serverlara giriyorum ayrıca chat odasından girmek kolay değil orjinal cs gerekiyor..

ayrıca 85.153.14.1-30'a kadar serverlar mevcut bu serverlarda oynamayı dene

HKEY_CURRENT_USER\Software\Valve\Half-Life\Settings regeditten bu bölüme kadar devam et sağ tarafta key satırı olacak onu aç ve şu cd-key yaz..

3878042019201

bu cdkeyler ben şuanda bütün serverlara giriyorum ayrıca chat odasından girmek kolay değil orjinal cs gerekiyor..

ayrıca 85.153.14.1-30'a kadar serverlar mevcut bu serverlarda oynamayı dene

cok saol bana hkey local machine olarak yazmıslardı hata oradaymıs bende key cıkmıyordu simdi oldu saol tesekkurler

rekLam yasaktır
tekrarında ban yersin

sxe mavi ekran sorunu ve reset sorunu

arkadaslar bu sxe baydırdı artık:melek

BENİM PC ŞU ÖZELLİKLİKLERDE
core2duo 2.66 işlemci
4 gb ram
ve asus nvidia 8500gt(SLİENT) ekran kartım var
asus p5 kpl-vm anakart

bu pc de sürekli sürekli olarak mavi ekran sorunu yaşıyordum ve pc reset atıyordu
aldım pc yi tamirciye götürdüm
format attı v.s gene aynı sorun devam etti
ha bu arada en güncel driverlerin hepsi yüklendi

counter oynayamadımmı sinir katsayılarım yükselir:durdurun
ben dedim bu sorunu bulim:melek

sorunu buldum arkadaslar fakat tehlikeli niyemi çünkü

ANTİVÜRÜS Ü BİLGİSAYARIMDAN KALDIRDIM VE Bİ DAHA BU SORUNLA KARŞILASMADIM(pc reset atmayalı 1 ay oldu)

DENEDİĞİM VE RESET ATAN ANTİVÜRÜSLER:vur
NOD32 MASTER EDİTİON
AVAST ANTİVİRÜS
KASPERSKY 7.0 FULL

BU VİRÜSLERDE ÇAKIŞMA YAPTI

ŞİMDİDE avg ANTİViRÜS DENİCEM BAKALIM İŞE YARAR UMARIM

BU SORUNU BAŞKA ŞEKİLDE ÇÖZEN Bİ ARKADAŞDA BANA YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER.

evet arkadaşlar tekrar geldim ve düzeltiyorum

arkadaşlar şu sırlar pc lere sızan bi virüs varmış awmo diye sistemime hiç adınıı duymadıgım bi trojan yakala yok et programı kurdum bi şey buldu system32 klasöründe yok et dedim format attım iş bitti şu an vista ultimate kullanıyorum

vİRÜS olup OLmaDIĞInı
arkadaslar klasörlere girerken ve not defterleri açraken pc niz sorlanıyorsa bu virüs var demektir (msn_sxe_cs)bu tür yerlerden bulaşmakta
yani windows güvenlik duvarının işaretli olduğu paylaşıma açık programlardan gelmekte

hatamdan dolayı özür dilerim arkadaslar ve KASPERSKY den şaşmayın

ve arkadaşlar birde bu virüs taşnabilir disklerden bulaşmakta taşınabilir diskiniz açılım dosyasına girip çift tıkladığınzdada sisteminize girebilmekteymiş haberiniz olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri