Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..
Online oyun oynayanlar için ping değeri önemlidir. Bu ping değeri de bilgisayarınızla server arasındaki iletişime bağlıdır. Ping in de düşük olması için 0 a inmeyecek belki ama düşük rakamda olmasını sağlayacaktır. Öncelikle Defrag (Disk Birleştirme) yaparak başlayabilirsiniz. Bilgisayarınızda harddiski kaç bölüme ayırdıysanız hepsine yapılması gerekir. Bundan sonra yapılacak şey: bilgisayarınızın ve internet bağlantınızın optimize edilmesinde.
Muhtemelen oyun sırasında download yapiyor olabilirsin. Bunlar pingi tetikleyen şeylerdir veya aynı anda 3-4 ağa bağlı olmakta bunun gibi şeyler işte. CS bölümünde daha rahat yardımcı olurlar dostum.
yaw arkadaslar sxe 6.7 cıkmıs ne hımetse 15 gunde yenısını cıkarıyolar neyse wısta yukledım pc ye home basıc var cs 1.6 dıgıtalzone v31 dıye bı yerden counter ındırmıstım xp varken gayet sorunsuz oynuyodum ama ne hıkmetse wıstada adam gıbı oynayamadım oyun sxe acılınca onlıne oynamaya kalktıktan 10 sn sonra kendı kendıne kapanıyor sxe sız denedım bu sekılde kapanma olmadı bı turlu bulamadım cozumunu bılen varmı acaba cogu server sxe lı sxe sız oynım dıyecem ama o serverlerde hılı dolu en makulu sxe lı onuda ben oynayamıyorum hatta sxe lı ıken servere gırıs yapınca esc ye basıp cıkmak ısteyınce oyun donuyo nedendır acaba ?
öncelikle sxe yi çalıştırırken yönetici kullanıcısı olmak zorundasınız, ona bakmak için denetim masasından, kullanıcı hesapları içinden kullandığınız hesabı yönetici yapın.
cs 1.6 dıgıtalzone v32 var bende ayrıca sxe yı sag tıklmayla yonetıcı olarak calıstır dıyom oyun acılıyo ama yaklasık 10 sn sonra anlamadıgım bır nedenden dolayı kapanıyo ben buna cozum bulamadım sxe sız serverde denedım kapanma olmadı ama sxe sız serverlerde hıle cok o yuzden oralarda oynamak ıstemıyom
dedıgın gıbı sıteden ındırdım ama sxe lı sorun devam edıyo gene yaklasık 10 sn sonra kapanıyo oyun bı turlu anlamadım sxe sız server acınca ve sxe yı acmayınca sorun olmuyo sxe de sorun var dıyecem herkes kullanıyo e o zaman sorun nerde benım wıstada mı ? xp mı kursam dıye dusunmeye basladım