..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eğer windowsun kendi güvenlik duvarından bahsediyorsanız,

Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Windows Güvenlik Duvarı > Özel Durumlar > Program Ekle > Gözat, hl.exe dosyasını bul, listeye ekleyin.

eğer ayrı bir güvenlik duvarı varsa, o programdan hl.exe dosyasını bulun ve güvenilen programlar listesine ekleyin.

Başka oyuncuların cfg lerini filan mı kullanıosun ? Oyun üzerinden virüs yemen çok zor ( Pcnde antivirüs varsa)

Başka yöntemi yok moderatorumuz gayet ayrıntılı bir şekilde çözüm yolunu anlatmış..

Aynı işlemleri yapıcaksın fakay ip bölümüne o açılmasını istedigin ip adresini yazıcaksın..

konu yanlış yerde, taşındı..

napmanız gerektiğini sölüyorum boşverin diyorsunuz.

başka bi yöntem bulursanız bizede söyleyin..

Adını Bilsem Plugin İsmini İndirecem Ama Bilmiyorum
Sınırsız Mermi ve ilk Zombi İçin Zıplama

Cs 1.5 Şifre

Cs 1.5 te şifre konulmuş bir bölüme girmenin yolu varmıdır acaba bi hilesi programı falan???

şifre konulmuş bir bölüme derken ? şifre konulmuş bir map ten mi bahsediyorsunuz ?

ewet şifre konulmuş map/bölüm işte

benim bildiğim bir program yok.

ancak mapin şifresi kırılabiliyor ama nasıl yapıldığını bilmiyorum.

C.S. Source 2,5 (Bombayı çözmek için beni bekliyorlar)

Arkadaşlar ben source 2,5 oynuyorum. Multiplayer haricinde kendi başıma oynadığımda teröristsem bombayı hep bana veriyor. Eğer anti-teröristsem de bombayı çözmek için podlar beni bekliyor. Bu sorundan nasıl kurtulabilirim? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

port açma yardım

arkiler ben sabit ip aldım güvenlik duvarını kapadım ama zyxel de port acmaya geldiğimde
27015 27015 192.81.75.11
27015 27015 192.81.75.11 yazıp save dediğimde

ERROR: FAIL TO UPDATE DUE TO... DUPLICATE PORT NUMBER ! yazıyo yani hata veriyo bana yardım edin aynı zamanda port açamadığımdan sanırım kısayol hlds ye basınca

couldn't allocate dedicated server ip port 27015 cıkıyo yardım

konu taşındı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri