..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Counter Strıke Mac

Acaba Arkadaslar Counter Strık'ı Machıntos Bılgısayarlarındadada Oynama Sansımız Varmı? Eyer Varsa Nasıl Yapılıyor Acıklarmısınız? Sımıden Tesekkurler

Mac versiyonu olduğunu ne gördüm, ne duydum.

Intel işlemcili mac ise, bootcample windows kurup oynamak en mantıklısı.

Cs 1.6 zombimod yardım

Merhaba Arkadaşlar Cs 1.6 server kuruyorum ancak zombimod gungame paraşüt lazer vs. bunlar gibi eklentileri kuramıyorum zombimod için zombiemod.com adresinden eklentiyi download ediyorum kurulumunda anlatılanları yapıyorum ancak oyun yine normal cs olarak açılıyor.Zombimod Olarak açmam için Başka eklentiler vs. yüklememmi gerekiyor.
Şimdiden Teşekkürler...

cs de acemiyim server yardımı lütfen

elimde cs cd si var. orjinal cd. yüklüyorum ama cd key falan yok. orjinal cd de key nasıl olmaz anlamadım ama benim asıl sorunum şu. aynı işyerinde çalışan arkadaşımla lan üzerinden bu oyunu nasıl oynayabiliriz. ya da cs nin bir başka versiyonunu. bendeki cd de steam var onu da kuruyorum. sonra cs deki hlds den server kurmaya çalışıyorum network de lan ı seçiyorum start diyorum bana şu hatayı veriyor. your server is out of date and will not be listed on the master server until you restart. ne yapmam lazım?

Counter Strike'ın 1.6 versiyonu mu yoksa source mu ?

Modem Yardim

ben cs serwweri icin herseyi yaptim bi tek port acmadim port acmanin sitesini biliyorum ama ordaki username ve paswordu bilmiyoruum routerin markasi mikrotik

Counter Strike Kaç
Kardeş 1.5 Mi 1.6 Mı Source Mi Onu Belirt

Evet Kurulumunu Yaptım Herşey Tamam Lazer,Paraşüt vs. Ancak Zombiler İçin 2 Kat daha Fazla Zıplama Ve Sınırsız Silah Nasıl Yaparım...

ok gel yardım edem msn -------------------------- sımdı yenı uyelık acmam lasım olacak ama onemlı deil :D

------------------------- edit: msn paylaşmak yasaktır...

options tan bi bak bakalım tuş kullanımları sıfırlanmış olmasın use default deyiver :D

Sorunlar bölümüne taşınmıştır..

FireWall Var CS Giremiyorum

Benim pcde firewall var bunu iptal etmeden csye nasıl girebilirim acaba bir bilginiz var mı çok acil ???? :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri