Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..
oyunun ana menüsünde options a girdikten sonra aLtta advanced butonuna bastıktan sonra açıLan böLümde resimde gözüken eski stiLL i değiştirip bahsettiğin görünümü seçebiLirsin...
arkadaşlar 192.168.2.1 sitesine giriyorum nat ayarlarından virtual server diyorum orda 192.168.2. kutu var oraya ip min sonunu giriyorum portlarra 27015 yazıorum açıkmı diye test ettiriyorum açık dio dedicated servera tıklayınca Couldn't allocate dedicated server IP port 27015 Hatası gelıo yardım EDİN PLSSSSS
HackheLL in 1.6 Serverını Kuran Arkadasa Ulasabilirmiyim ?
Sitedeki biligilerden yararlanarak server kurdum fakat ping loos lag gibi değerleri yüksek
sizin kurmus olduğunuz server da ortalama 30 fps de oynuyor millet 16 ya felan düşüyor arada bunu nasıl sağlıyorsunuz LÜTFEN YARDIM edermisiniz .. Hackhell kullanıcılarının hepsine teşekkür ediyorum bu siteye hayranım
1.6 DLL Hatası Veriyor Yardım Edebilecek Olan Varmı
arkadaşlar find server dan add server deyip ip yi ekliyorum server gözüküyor ( örneğin awp battle 6/32 ) oyuna giriyorum tam dolarken ortada ekrana yazı geliyor DLL hatası veriyor.Yardım edebilecek olan varmı
Beyler Hlds Servera DeathMatch Eklemek İstiyordum İlk önce bu sitede aradım
bir konu buldum videolu anlatım ile göstermişti ama link patlamıs sadece dm linkini indirip kurdum oyuna giriyorum csdm ile ilgili yazılar cıkıyor ama normal cs gibi nasıl dm ye dönüştürebilirm yardımcı olursanız sevinirim