..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hh de oynamak...Server ıp lemi giriliyo?

cs kurdum v23 üde üzerine kurdum şimdi ne yapcam oyuna girmek icin biri bi analtıverirse sevinirim

oyunu ac find server de sol üstte esc tuşunun altında ki e tuşuna bas çıkan yere :

connect 212.68.52.153:27015 yaz tamamdır.

ama bundan önce sxe6.1 programını açmalısın o da cs duyurular bölümünde var.indir 1 mb.

Acil yardım :S

sLm arkadaşLar !

Cs önceden fps 60 dı 100 yapmak istedim ekran kartı Nvidia ayarlarını deiştirdim 100 oldu fakat görüntü kasıntılı we bozuktu sonra dedim neyse 60da devam edim ayarları yükselttim ama yine cs aynı sağa sola çevirirken kesikler we kasılmalar oluor Cs sildim yükledim yine aynı version deiştim yine aynı

Yardım edin :durdurun:durdurun

oooff offf counter oyununda aynı sorun bendede var çözen biri varsa lütfen msn adresimden bana yardım etsin:(

Help Me..!

Selam,

Demo izlemek istiyorum, demoyu açtığımda;
Cannot continue without model sprites/horizontal.spr, disconnecting hatası aldım. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Dedicated Server Konusunda Yardım

Arkadaşlar Bu Dedicated Server Konusunda Birsürü forum gezdim ve heryere aynı sey yazıyor yapınca bende dahıl kımse gıremıyor ıp sabitliyorum yine kendim giremiyorum başlat-çalıstır-cmd yöntemini yapıorum fakat orad kalıorum dos komutlarını bulamıyorum msnimi veriyoyorum nolur yardım edin Lütfennn:

bahsi geçen dosyanın sende eksik...
zarar görmüş ya da tamamen siLinmiş oLabiLir...
oyunun siLmeden tekrardan üzerine kur sorun ortadan kaLkacaktır..

Counter Strike 1.6 Server [YaRDiM]

S.a arkadaşlar ;

CS 1.6 Server'i Windows'a mı kursam daha iyi olur, Linux'a mı kursam daha iyi olur?

Daha iyi olur derken Lag ve Loss'u diyorum....

Ayrica serverlarda kullanılan internet hizini ayrintili olarak yazabilir misiniz?

Yönlendirme

Ya arkadaşlar ben serverı kurdum ve sitemn subdomainine yönlendirmek istiorm girerken

connect cs.siteadım.org

bunu nası yapıcaz cpanelm var

silahım cok sekıor

beyler benım sılahım cok sekıor bazıları kodlar soluyo sunu yaz bunu yaz console ye ama bısey olmuyor sız koıd bılıyosanız yazarmsınız

konu yanlıs yerde kardes sanırım yeri cs bölümü :D

ewet kardes yanlıs oldu modearator varsa onu tasınsın opls

Sxe Server Kurulumu Yardım Lütfen!!bakmadan Geçme Please!!

Arkadaşlar şimdi ben servera sxe 6.2 kurdum.Gayet iyi çalışıyor.Ben oyuna sxe açıp giriyorum beni atmıyor.Sxe kapalı iken giriyorum atıyor.Şimdi buraya kadar herşey güzel :victory.

Fakat servera dışarıdan yani internetten biri girdiğinde sxe açarakda girse atıyor.Bunun sebebi sizce ne olabilir? Nasıl düzeltebilirim?

Bilen arkadaşlar lütfen yardım edin.Sabahın 8 inden beri uğraşıyom bi türlü düzeltemedim :saskin

6.2 ne yha en sonra 6.1 daha 2 gün önce cıktı. orda bi yanlışlık olmadıgına eminmisin?

Belki sevrera girmeye çalışan o çocugun sxe sind sorun vardır . Başka biriyle dene bence :)

aynı problem bendede war sxe 6.2 server a kurulu sxe 6.2 ile gırınce server a atıyor :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri