..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hata vermiyor

pc de cs 1.6 v7 full ve v23 update yuklu
vista 32 bit ultimate yuklu
pc nin özellikleri 512 asus X1600 pro ekran kartı (catalyst 8.7 yuklu)
pentium d 945 3.4 ghz (Intel_INF_V8301013 yuklu)

simdi sorunum ben oyuna girmek icin online servera tıkladıgımda gerekli seyleri yukluyor fakat tam oyun acılısındaki kısımda ya kilitlenip kalıyor yada oyun acılıyor 1 sn sonra atılıyor.hem sXe li serverda hemde sXe'siz serverlarda aynısını yapıyor.

hatayı gidermek icin format atıp denedim gene aynı
yönetici olarak calıstırdım gene aynı
ekran kartı driverini komple kaldırdım software olarak calıstırdım gene aynı
degisik patchler kurup denedim gene aynı denedigim patch v32.1 full

varmı bi öenerisi olacak yada basına daha önce boyle bır sorun gelipte cozmus olan??

Bu Kadar Konu Açmışsınız Nasıl Oynanır Onu Yazmamışsınız

Ya Cs Server İle İlgili Bu Kadar Konu Açmışsınız Oynamak İçin Hangi Programlar Yüklenir vs. Hangi Yollar İzlenir Hiç Yazmamışsınız Eğerki Yazdıysanız Lütfen Link Atın Ben Bulamadım

invalid cd key yardım lütfennnnn

ya arkadaslar bı cok yontem denedım basaramadım hala invalid cd key hatası alıyorum

lütfen yardım edermısınız yardım edenie tşk

kardeş bendede aynı sorun var ve çare bulamadım. fps 25 lerde gezio ms 20 larda serverime gelen herkes şikayetçi:(:(:(:(

WikitaKiki
Ben Serverıma Adama ateş ettiğimde ne kadar canının gittiğini gösterecek olan eklentiyi eklemek istiyorum nasıl yapcam :saskinyardım edersen sevinirim

ben refresh lock programını indirdim ama çalıştıramadım:(

benim serverimde fps 30 un üstüne çıkmıo.oyun çok kasıo refreshlock programınıda denedim olmadı.LÜTFEN YARDIM!!!!!:(:(:(:(

kardeş o hataı bendede ara sıra verio en ii çöxüm oyunu yenden yüklemek:)

beyler bana güvenin video modunu d3d yapın kasma sıfıra inecektir.bende işe yarıo:D:D:D

Latency cok yuksek lutfen gelın

arkadaslar bi servere giriş yapabılıyorum sonra skor lara bakmak ıcın tab basıuyorum bı bakıyorum Benım Latency 600 lerde adamlarınkı 30 larda falan ve adamlar bana ateş edince abuk zubuk hareketler oluyo donuyo fln bundan mı kaynaklanıyor acaba:saskin:saskin:saskin:saskin:saskin

bağlantında problem olabilir belki trojan downloader vardır yada cafe tarzı bi yerdeysen ve yükleme webcam gibi şeyler yapıyolarsa 600 lerde olması normal evdeyim ve bağlantıyı tek kullanıyorum diyosan bi virüs tarat derim

kardes bende antivirus yok o sorun yapabılırmı ?

hackhell serveri ile ilgili

beyler sımdık ben acıyorum cs yı hackhell serverıne gırecem bı bakıyorum sxe acık oldugu halde sxe yok dıyor ve serverden atıyor:saskin:saskin:saskin bunun bı cozumunu bılen varsa yardımm edermı

sxe nin 6.1 sürümü çıktı onu yükle büyük ihtimal sen de haLa 5.9 var

ewet kardes 5,9 var teşekkürler yardım ettiğin için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri