Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..
ya arkadaslar counter 1.5 te consol cıkıo ama yazı felan cıkmıo yazdıkların görünmüo ..serverlara giremiom bu yüzden..yardımcı olursanız sevinirim..kafayı yice..
Arkadaslar ınternet baglantım 1.mbitken pingim 20 de oluyordu sımdı 2.mbit baglantım var kablsozum modemaldım pıngım 40 veya 50 de takılıyor neden acaba yardımlarınız için teşekkürler. birde internet downland manager dan dosya ındırmıyor
bende hackhell üyesi olarak bu serverda oyuna girmek istiyorum ama
"tou cannot connect to a server which is operating under a different protocal version"
diyor bi yardim diyorum
Cs 1.5 kullanıyorum. Lakin konsol inmiyor. Çoğu yerde hl.exe dosyasının kısayolunu al yok - console yaz sonuna vs. gibi çözüm önerileri var. Denedim ve hiçbir işe yaramadi.
CS oynarken sizce hangisi 1 adım önde olmalı yada daha önemli?
Moderator Arkadaş,
ben sadece AİM, KONTROLLÜ OYNAMAK ve ZAMANLAMA olarak 3 seçenekten sunmuştum. Kendince ekleme yapmışsın. Ben o 3 seçenekten en önemlisi sizce nedir diye soruyorum arkadaşım, bir daha anketlere kendince müdahale etmezsen görevini daha iyi yapmış olursun