..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnternet hızına göre rate ayarları var..Onları deneyebilirsin internette hepsi mevcut
İnternetini paylaşımlı olarak kullanıyosan diğer pc de açılmış goruntulu yada sesli konuşma , download gibi şeyler seni de etkiler.
Arkadaşın dediği gibi sende öyle program vs. şeyler varsa kapat öyle gir

bilgim yok

bide üstümdeki valla avatarın manyaq bişe!!! :D

onlar tamam da şimdi bana dediler ki klan için ir yere tanıtman lazım falan ben de ondan sordum

Hayır öyle bişeye gerek yok takıldığın forumlarda felan cs ile ilgili başlıklar varsa açıklarsın kendini ve oyuncularını odur.İrc biraz ileri düzey hayırlı olsun clanın :)

Cs Hakkında Sıkc Sorulan Soular Bolumune Gır

Bu Bolumde Dosya Yuklu Bu Sayfada Bdııkatkı Bak Goruursun

Counter Strike (1.6) Klasörüne giriyoruz.
" cstrike " Klasörünü açıyoruz.
twrjte24bit6xdlop06f.jpg

" addons " klasörüne giriyoruz.
nnuk09k6vlxiimzyseif.jpg

" amxmodx " klasörüne giriyoruz.
yewbc0omg7i56wy7bju.jpg

" configs " klasörüne giriyoruz.
p3p80t9nwv273to1tzj3.jpg

" users " Yapılandırma Ayarını Açıyoruz.
eg3dio6a3ck1vfap1n6.jpg

" Admin Adı " bölümüne admin adını " Admin Şifresi " bölümüne admin şifresini yazıp kaydediyoruz.
x5ag2d6t7ykn8tvk9ne.jpg

Consola " setinfo _pw Admin Şifresi " yazması gerekli.
( Admin Şifresi Yerine Kendi Şifresini Yazacak.)
2v4z4ftjy42wfxecp2zs.jpg

EMEĞE SAYGI
ßy Taken

Bari bunu püf noktalar bölümüne konu olarak aç baya bi bakan olur....:goz::goz:

Lütfen yardım ...

Arkadaşlar serverimde Hltv videosu çekmek istiorum tüm ayarları tamam ama SLOW MOTİON ayarlayamiorm , Bunu nasıl yapabilirim lütfen yardm edin Lütfen !

Counter Strike 1.6 Serveri İnternet Ayarları

KoNuYu YaNLıŞ YeRe AçTıYMaZ ÖzÜr DiLeRiM

Merhaba. Ben bir Counter-Strike 1.6 serveri açtım. Bütün ayarları tam. Ancak internet ayarlarını yapamıyorum. Lütfen siz bu ayarları biliyorsanız, bana yardım edin. Şimdiden yardım ettiğiniz için teşekkür ederim.

DeaDPooL* :help​

Admin Mod 'Admin Ekleme'

Merhaba. Serverı hangi klasöre kurduysan o klasöre gir. 'cstrike' yazan klasöre gir. Orada 'addons' adlı bir klasör var. Ona gir ve son olarakta ordan 'adminmod' adlı klasöre gir. Orada users adlı not defteri var. Onu aç. Oradaki bütün yazıları sil ve nickini:şifreni:adminlikderecesini yaz. Örnek;
DeaDPooL*:123456789:131071 yaz.
Yukarıdaki örnekteki adminlik derecesi en yüksek derecedir. Ama sen herkeze aynı derece adminlik vermek istemezsen. Eğer herkeze aynı derecede adminlik vermek istemezsen 'Admin Mod Manual' adlı programdan derecelik hesaplattırıp öğrene bilirsin. İstersen yukarıda anlattıklarımı resim haline getirim anlatabilirim. + Reppler :goz:

cs sılıp yukledım maplara gırmıo YARDIM ne olur beyler

:durdurun:durdurun:durdurun agalar counterı hl.exe belgesı yuzunden sılıp yukledım ama yukledıgımde serverelere ve nev gamede maplara gırınce oyundan atıo ve su yazı cıkıo (FILE READ FAILURE) dıyo acıl yardım ??????????????????:durdurun:durdurun:durdurun

Ben dede aynı hatayı veiyodu . En son güncel ekran kartı driverini kurmasi lazım ve vista için olmalı....

:biggrin:biggrinclanın adını duyur zaten maclarda fazla kısı almıolar 10 kısı olsa yeter zaten herkez alma HAyırlı olsun:biggrin:biggrin

Bi yardımm

ya şu bi haftadır bir çok servere girmiyo neden acaba:saskin

Internet Ayarı Dedin Ne Biras Acarmısın Server ın Net E Mı Cıkmıyor ???

O Kunuda Kı Lavuk Un Anlattıgıyla Hıc Bır Alakası Yokk Dedicated Server ım Var 7 Kısıden Fazla Adam Gırınce Server A Pıngler Yukselıyo Olay Budur Buunun Cözümünü Bulamadım Cok Ugrastım Ama Yok Cözümü Bulamadım Net Hızı Falan Dıyolar En Baba Net Hızı Var Bnde Pc Nın ösellikleri Süper + Pc Bombos...

O Kunuda Kı Lavuk Un Anlattıgıyla Hıc Bır Alakası Yokk Dedicated Server ım Var 7 Kısıden Fazla Adam Gırınce Server A Pıngler Yukselıyo Olay Budur Buunun Cözümünü Bulamadım Cok Ugrastım Ama Yok Cözümü Bulamadım Net Hızı Falan Dıyolar En Baba Net Hızı Var Bnde Pc Nın ösellikleri Süper + Pc Bombos...

Kardeş KAçmış Senin Adsl Hızı Hele Bi De BAKAM ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri