Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..
şimdi lk başta forumda buluna cs1.6 setup ındırcen sonra bunu yenı patch v26 belkı ustude vardır onu ındırcen sonra 4. server ıcın sxe antı hıle progrmaını ındırcez ve oyuna gırıp ıp kısmına bızım cs1.hackhell.com ve 2. 3. 4 yazıp oyuna gırcez
Ya admin bulamıosan sen gece gece cs4 e gelsene o zmn nie 1 2 3 de oynuon cs4 e gel sxe de var admine gerek yok ama geceleri admin arıyorsa free alien chamur oluo
consola record ilkerone yazıyorum ondan sonra kayıt bitince stop diyorum play ilkerone diyince chunks wave felan hata veriyor.dem türünü avi ye felan cevirecek program yokmudur?
Bende Sxe 3.8 var. ( Geçen gün güncelleştirmesinide yaptım sanırım 3.9'a yükseldi. ) Fakat sxe gerekli olan serverlara girdiğin zaman çok kısa bir süre içinde oyundan atılıyorum ve bu serverda oynamanız için sxe gereklidir yazısıyla karşılaşıyorum ban sebebi olarak. Fakat bende sxe yüklü ve Counter'a girmeden hep açıyorum. Server istese de istemese de. Ama Konsolda şöyle bir ibare var. Oyunu açıyorum konsolda şu çıkıyor. SXE OFFLINE
Bundan dolayı beni serverlardan atabilir diye düşünüyorum. Sxe'yi nasıl online duruma geitirim?? Cs4.hackhell.com da oynamak istiyorum..!
Arkadaslar Ben Hackhellde uzun zamandır oynuyorum iyice alıstım 1.6 ama SORUN war ben 2 nickle oynuyom suan
Biri Camper
Dieri NoBanPls!
cs4 de yer bulamadıgımdan dierlerine giriorum ama o ara alpgg abi vardı ben oynuyodum o onume cıktı hs attım giderken de sansıma mermi sekmesinden hs geldi daha gireli 2 dk oldu ama admin iyice kontrol etmeden Ban attı yeter ya 3 oldu bu ya iyice kontrol edin ondan sonra ban atın yada ben serverlere hiç girmeyim!!
walla artık ciddiyim ilkinde yanlıs anlama olmustur dedim sora yine oldu yine oldu yeter artık!
:vur :vur
buguneldiven skinini indrdim fakat icindekileri su klasore kopyalayın diyordu
C:\Program Files\Counter-Strike 1.6\cstrike\materials\models\weapons\v_models\Hands
ama materials tan sonraki klasorler yoktu bende o klasorleri kendim actım ve olması gereken yere kopyaladım ama olmadı hala eski eldiven skini var neyi atlamıs olabililrim acaba
oyunun hic bir patch ini indirmedim su v21 v 27 gibi onlardan kaynaklana bilirmi_?
ve materials klasorune attıgın hic bir skin calısmıyor
Abi sen Source versiyonunu indirmissin ben yakında bütün silahların ve eldivenlerin skinlerini resimleyip foruma koyacam bu arada o sourcede olur sadece oke
LAN servers are restricted to local clients (class C).
ne yapmam gerekiyor arkadaslar ? bi yardimci olun gözünüzü seveyim :bow
arama yaptim ama bu hatanin cözümünü bulamadim
cs1,cs2,cs3 ücünde bu yazi/hata karsima cikiyor :vur
diger bütün server'lere sorunsuz bir sekilde girebiliyorum
ama ben HH de oynamak istiyorum :durdurun
------------------------------
konuyu acmadan önce biraz arastirtim ve sorun bende degil hh cs serverin den kaynaklaniyor
sadece hh server'lerine giremiyorum yani girmeye calissirken bu yazi karsima cikiyor
serverimizin yeni acildigi dönemde sorunuz bir sekilde oynayabiliyordum