..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vista'da Cs 1.6

Arkadaşlar Ben Vistaya Geçtim Sorunum İse Şu Cs 1.6 Kurulmuyor...Tıklıyorum Next Diyeceğimiz Alan Bile Gelmeden Takılıyor Yarım Saat Kadar Düzeltemiyorum...Sonra Task Manager'dan Kapattıgımda 16 Bit Uyumsuz Gibi Birşeyler Diyor...İngilizce O Yüzden Anlamadım :) Neyse Ben Bu Oyunu Oynamak İstiyorum Çözümünü Bilen Yazarsa Minnettar Olurum Sağolun

sorun renk kalitesinde olabilir(16bit,32bit,...)gibi birde ordan ayarlamaya calış;)

yardımmm cs 1.6 chat yapılmıo

y ye basıp bır şey yazdığımda #cstrike_chat_alldead yazıo yardımmmmmmmm

Ewt bendede öle V22 die bi patch yükle dediler ama bulamadım banada yardım :D

miktofon sorunu yardımmm!

Arkadaşlar bende kulaklıklı mikrofon var ama 'k' basıyom çalışmıyor.
Ama CS den başka herşeyde çalışıyor.
CSnin içinde voice tweak diye bir dosya var ona girdim orda mikrofonu sınadı.Yani çalışıyor.
Sonra csye girdim gene çalışmadı.Dediler ki consola +vo tab yap dediler yaptım o zamanda mikrofon hep açık oluyor.Rahatsız oluyorlar. nasıl yapabilirim yardım edin lütfen:bow :eek:

ayarlar kısmında kontrollerde tuşlara bi bak istersen k yerine başka bir tuşa atanmış olabilir mic ...gerçi bu yöntemi denemişsindir ama bakılırsa bundan başka bi çözümüde yok gibi...

Bi baqınn Nolur AciL

Ben By.quak3. 10.08.2007 tarihinde serwerınızdan banladım.Neden ise süperman nickli arkadasa küfür etmem....
Bu ban Cezasının acilen kalkmasını istiyorumm....Bi daha yapmicamm nolur...yaa kaldırın su banned'i....İlgililerin Diqqatine....

kim banladı seni arkadaşım ?

hatırlıyor musun hangi admindi ?

Walla Bim Ben bile bişi anlamadım detaylı filan anlatsan olmazmı resim 1 tane kafam karıstı:S

Gece Admin'lerden Kimse Olmuo Sebep ?

Gece oyun oynanmıyor özellikle 1-2 ve 3 nolu server'larınızda :( hemde hiç oynanmıyor hileler küfürler havada uçuşuo ya bi çözüm bulun yada gece kalabilecek birine adminlik verin reklam'larda cabası işin ;)

sabah 5 e kadar genelde pc başındayım..
msn adresim profilimde yazılı..
ekle bi sorun olduğunda çagır gelirim ok..

Daha Dün Gece Saat 4-5 SuLarında Chamur ServerLarda Dolaşıyordu..

oyunu indiroosun find server ordan add server oraya serverlerın ismini yazıon cs1.hackhell.com vs. vs. oraya cıkıo tıklıon gırıon bu kadar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri