..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Resimler küçük birşey anlaşılmıyor...
Orijinalini upload eder misin yada orijinal linki koyar mısın?

Yukarıdaki 1.5 serverine girmek istediğinden olabilir.
Alttaki resimde ise sxe nin kurulu versiyonu nedir?
Birde sxeyi kaldır sxe 3.5 indir ama kaldırırken bu işlemi
birde manuel yapayı dene son olarak Cs dısyalarınında
hasar görüp görmediğini kontrol et...

Cs dosyalarından biri yada birkaçı hasar görmüş olabilir.
Bence yeniden kaldırıp kurmayı dene...

bim saol haletım revo ıle msn 1 saat koustuk o kadar dosya attı okadar uğrastım sonuda revonun cvb sen en yısı kaldır tekrar yuke oldu :):):) ama yaptım sıldım kurdum duzeldı :)

bim saol haletım revo ıle msn 1 saat koustuk o kadar dosya attı okadar uğrastım sonuda revonun cvb sen en yısı kaldır tekrar yuke oldu :):):) ama yaptım sıldım kurdum duzeldı :)

Cs dosyalarının zarar gördüğünü sanmıyorum çünkü bu durum server kurdum ona kendim girerken yaşıyorum.Yani yukarıda anlattığınız gibi server kurdum.Ama oyuna girerken bu hatayı alıyorum.Normal oyunu açtığımda çalışıyor.

Neden Botlarla Oynayamıyorum ?

Merhaba ;

Sorunum Botlarla Oynayamamak.Açıkçası Hiç Oynayamamak New Game'den..
Bot Paketini İndirdim,Kurdum.Fakat Arada Serverler Dolu Olunca Vakit Geçsin Die Botlarla Takılıyordum Ama Artık oda Olmuyor.Neden Oldğunu Çözemedin Kaç Farklı Bot Paketi Denedim Ama Olmuyor.
New Game 'e Tıklıyorum - Map Fln Bot Sayısı Seçiyorum Start 'a Basınca Oyunu Hiç Açmıyor.

Menüye Geri Geliyor..

[ Nex Game
Find Server
Options ]

Yardım Edicek Arkadaşlara Şimdiden TşK..

gelse tam super olur yaw bıktık hılecılerden :(

sende ordan bot secme oyuna gır consola bot_add yaz yada H den bot sec oda olmaıd herseyı sıl tekrar yukle :)

sXe Sorunu,,!!! Guncellensin mi diyor evet dediğimde kapanıyor :(:(

arkadaşlar bugün sXe nin yeni bir versiyonunun kullanımda olduğunu güncellenmesi için uyarı verdi evet dedim,,dediğim anda güncellenmiyor ve anında program kapanıyor :(:(:(:(
o yüzden cs4 e giremedim..bilgisi olan varsa lütfen cevap yazsın şimdiden teşekkürler..

Aynı sorun bendede var update dedim kapandı sonra bi daha actım program acıldı ordan update diorum program is up to date dior oyuna giriyorum atıyor sxe olmadıgı icin

Edit: sorunu çözdüm :=) sxe nin kendi sitesinden 3.7 yi indirdim
indirmek isteyen arkadaslar burdan indirebilirler

http://rapidshare.com/files/46497588/sXeInjectedClient3.7.rar.html

Cs 1.6 V29 İnvalid Cd Key Hatası

Arkadaslar ben 2 gün önce cs 1.6 v28 full'u indirdim ve üstüne v29u kurdum fakat internetten oynarken bazı serverlarda invalid cd key hatası veriyor ve servera giremiyorum.Bunun bi cozumunu bilen varsa lutfen yardım etsin...

Farklı bi patch yüklemen gerekiyor sanırım

v26 ya da v27 deneyebilirsin

bu oyunun ıp lerını bilen varmı connct akççç

F1 Yardım!

Arasıra ServerLara Girerken ßu Hatayı Verio Hep :durdurun

52gaesy.jpg

ping sorunu yardım lütfen

Arkadaşlar counter strike 1.6 portable oynuyorum. Sunuculara bağlanıyorum fakat kısa bir süre sonra beni oyundan atıyo ve senin ping in çok yüksek yazıyo. Bu ne demek? Nasıl düşürebilirim?

Msn'in yanındaki simge neyin simgesi merak ettim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri