..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu acemiye yardımmm

arkadaşlar yeni bir cd aldım ve counter 1.5 yükledim ama oyuna girdiğimde netten oynamaya çalışınca half life versiyonu eski internetten yükseltmek gerekiyor diye ileti alıyorum devam a bastığımdaaçılan kutuda karşıma "your version(1.1.1.0)of half life is out of date but there are no updates to update half life the latest version " şeklinde bir hata veriyor ne yapmam gerek ????

versiyon 1.1.1.0 diyor arkadaşlar yeni versiyonnu yüklemem gerekiyor

ne yapmam gerek yardım edecek yok mu

ya kimse yardım etmiyor mu?

Arkadaşlar ben cs 1.6 yı yeni kurdumda netten gırmeye calısıorum
fınd serverden hh nın ıp yada adreslerını add yapıorum cıkmıor + hiç bir server gozukmuor
ag baglantılarıyla ilgilibişimi yoksa bişeyi yalnısmı yapıorum ?

fyonb' Alıntı:
62.68.199.196:27015 1.server
62.68.199.197:27015 2.server
62.68.199.198:27015 3.server
62.68.199.195:27015 4.server

ip leri yazarsan sorun ortadan kalkacaktır...kolay gelsin...iyi oyunlar...

bendede aynı sorun vardı yane add yapamıorudum ıp denedım yıne olmadı hiç bi server göremıyorum girebilmek için:S

cs 1.6 server fatal error!!!!

Arkdaşlar hata bu buyrun bakın lütfen yardım :(:(

viewer.php

Yardım...

meraba ben steam ı kurdum serverleri ekledim ancak connect diyince
ilk bu resim

ondan sonrada bu sayfa açılıyo

bi yardım ederseniz sevinirim

cs internet sorunu

ser.jpg

beyler oyuna gırıyorum favorıden ıntertte bır server gozukuyo tıklıyorum bu hata verıyo

sxehata.jpg

buda sxe hata verıyo

gecenlerde pc uctu format attım atmadan once cok guzel oynuyodum fakat sımdı bu hataları verıyo acılyardım pls:vur

The Pipsquek - Resimdeki Hatadan Nasıl kurtulabilirm?

Oyuna Devam Ederken Bi Süre Sonra Asagıdaki Hatayı Veriyo? Nasıl Halledebilirim?

Beyler Bilgisi Olan Yok Mu? Pc'de Virüs Vardı Yeni Format Attım.. Cs Dosyaları Zarar Görmüs Olabilir Mi ? Benim Aklıma Böyle Bisi Geldi Ama Net Fikrim Yok?

Cafede Adminligi yapmak için ne yapmam gerekiyor??

arkadaslar su an evde admindim kafeye indim adminligi kafede yapmak için ne yapmam gerekiyor ??

xtcs counter-strike 1.6 final release yükledim..
1,2 ve 3. serverlarda oynarken bir sorun olmuyor fakat 4. serverda oynamak istediğimde sxe'yi çaloştırıp oyuna girdiğim zaman bir kaç saniye sonra ekran kapanıyor ve hiçbir şey yapamıyorum pc'De restart atmak dışında..

ayrıca sxe açtıktan sonra oyunu açtığım zaman sxe hata veriyor 'intercepting hatası' adı altında ve sxe kapanıyor..
çözüm ?

Cs1 - Cs2 - Cs3 'e de mi Sxe GeLdi???

arkadaşlar ben giremiodum cs4 e,,, 1-2-3 e girebiliyordum şimdi 1-2-3 e de giremiyorum neden acaba onlara da mı sxe uygulaması getirildi????

şimdiden teşekkürler...

chamur Bendede O hatayı Veriyordu Sxe yı Sılmeden v23 u Yukledım Sorun Ortadan Kalktı ?

Bi Server'da adminsen zaten admin şifreni giriceksin.. bunun ev veya cafe iLe aLakasi ne =)

setinfo _pw (şifre) 'ni yaz server adresini gir bağLan daha nasiL açıkLiyimki :D

resim gozukmuor kardes yenıden uploadla

Edit: bim_28 imzaya benzetmeye çalışacağına
daha çok çalış fake'si yerine gerçeği olsun... =)

Server 1-2-3 e sxe gelse bunlar hemen duyurulurdu.
Henüz gelmedi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri