..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cs sorun

arkadaslar cs 1.6 v26 yı acarken sxe yi actigim zaman hata verio acmadan oyuna girebiliyorum. sorun ne yardımcı olabilirmisiniz?

hata = "only one instance of this game can be run at a time"

lütfen yardım..

1.6 Server kurdum hlds ama bi tek ben girebiliyorum baskaları giremiyor ltfn yrdm

arkadasLar ben hlds den bi server actım sadece ben girebiliyorum ipm sabit ip ama arkadasın ip si deil o kuuruyor ona girebiliyoruz ama bana giremiyoruz söyle yazıyor connect not to the server buna bir cözüm varmı varsa simdiden tşkler saygılarımla

BloodSleep!!

%100 cpu

merhabalar bende cs 1.6 yüklü oyuna girdikten sonre işlemci %100 çalışıyor. Sebebini bulamadım bi süre sonra takılarak oynamaya başlıyo oynanmaz hale geliyor nasıl çözebilirim.Sadece oyuna girince oluyor oyundan çıkınca düzeliyor.2 ay öncesinde böle bişi yoktu.Bilgisayarı yeni formatladım Virüs ihtimali olduğunu sanmıyorum.Oyundan kaynaklanan birşeymi düzeltilebilirmi nasıl cs oynayabilirim yardımcı olursanı zsevinirim.
tşkler

sxe programını biçok yerden indirmeme rağmen vistada çalıştıramadım.. vistada sxe yi nasıl çalıştırabilirim yardımcı olursanız sevinirim

sxe hatasi yardim

Arkadaşlar daha onceden bole bir hata almiyordum ama bugun bole hata vermeye başladı

"Yukleme Hatası, Lutfen Tekrar Deneyin" sureklı bunu alıyorum yardim ederseniz sevinirim

10 kere silip yukledim ama olmuyor

ya benimde bir sorunum var cs 1.5 versiyonu ile ilgili
maç yapmak için pw li serverlara giriyorum ama pw yi doğru da yazsam yanlışda yazsam sürekli " invalid pw" diyor ne yapmam lazim süreklide pw yi kaldırtamıorum bi bilgisi olan arkadaslar varsa yardım ederlerse sevinirim

2. bir sorum ise cs de sesli konusma yapmak istediğim zaman kesik kesik gidiyor sanki "k" ya basıp basıp çekiyormuşum gibi oluyor halbuki bende sürekli açık ama karşıda öle görünüyor bu sorunm sadece cs de yapiyor

Yardım edenlerden Şimdiden Teşekkürler

Kolay GElsin

1.5 hakkında sorumvar "cd key all ready use"

ya beyler delircem ya hotelde cafe bölümü var bizim bu netten ve ağdan oyunda
5 kişiden sonra "cd key all ready use" bi hata veriyo yani 24 makina var ve sadece 5 kişi oluyo bi çözüm lasım?

arkadaşım internetten onun key generatorleri var ondan bulucaksın, sonra keylerini değitireceksin(sil bastan yukle , kolay yolunu bende bilmiyorum )onlarla ayrı ayrı keylerle oynayın

hackhell'in cs1 serverını favorites'e ekliyorum ama bir sürü server çıkıyor.Eklediğim srverı arıyorum bulamıyorum acaba ekledikten sonra listede değşik bir isimlemi çıkıyo yardımcı olursanız çok sewinirim...teşekkürler...

öncelikle iyi geceler...

cs 1.6 V23 yuklu daha dune kadar sorunsuz oynuyordum ama şimdi oynayamıyorum....

servera giriyor fakat ilk bilgi ekranı gelmeden oyun kapanıyor ..oyunu kadırıp takrar kurdum yine olmadı ne yapmam lazım deliii olca cvb yazarsanız sevinirim...

biri yardım etsin yaaa

ben y tuşuna basıyorum yazıları yazıyorum ama çıkmıyo nede karşı tarafı görebiliyorum yardımcı olursanız sevinirim

link olmus arkadasım tazelesenız pls bendekı hata da aynı oyun acılmıyoo
could launhc game felan dıyor

bendede v 23 yuklu sxe yı acıyorum cs acılmıyoo aynı hatayı bendede verıyor sxe yı kapayınca oyun acılıoo ama lutfen yardımcı olun
thumb_843608987.JPG
[/URL][/IMG]

hata botle lutfen yardım pls

valla yaw pc coktu 1 gunudr uğrasıyom dosyaalrı zor kurtardım zaten :( sımdıde sxe hata verıyo lınkı yenıleyın yaw :(

arkadaslar bende de sxe prog acıyorum cs ye tıklıyorum hata verıyor acılmıyor .''could not launhc game.only one instance of this game can be run at a tıme'' bu hatayı verıyor ama sxe kapayıp gırınce gırıyoo bu neden bı yardım pls acill

nrtt' Alıntı:
ben y tuşuna basıyorum yazıları yazıyorum ama çıkmıyo nede karşı tarafı görebiliyorum yardımcı olursanız sevinirim
arkadasım v23 felan yukle olur allah bılır sende nuke felanda acılmıyoddur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri