..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
saol bim tşk ederim linux server karma karışık ( Karma ) Alınma tamammı :D:D

Sxe (antİ-hİle) Hakkinda Yardim

ARKADASALAR BEN CS4.HACKHEEL'E BAGLANMAYA CALISIYORUM VE HILE PROGRAMIMDA YANI SXE KURULU AMA YINEDE OYUNDAN ATIYO SXE PROGRAMI KUR DIYOR YARDIM LUTFEN :vur

help me!!!

Arkadaşlar bende part1/part2/part3/part4 die bazı winrarlı dosyalar var onlara giriyorum içindeki csye tıklıyorum fakat şifre istio
birde csye girebilmek için bilgisayra kurmam gerekiomu yoksa o dosyalarla girebilirmiyim

Burdan indirdiysen partları şifresi bellidir
hackhell yada hackhell.com dur ama eğer
başka yerden indirdiysen bilemem.
Cs bilgisayara kurulmalıdır...

Sxe yi kurduktan sonra açacaksın sonra cs4.hackhell.com'a gireceksin...

Yaw Beyler bendede cs 1.6 var
yukledım bızım servere gırım dedım cl.dll/client.dlls hatası verıyo -.-
onu nasıl duzeltebılırım HeLp !!

beyler az yardım:(

Yaw beyler ben cs 1.6 yı yukledım ınternetten serverlere gırım dedım tam bi boş server buldum gırım dedım bı baktım cl.dll/client.dlls Hatası verdı napmmam gerekıyo yardım :saskin

arkadaşım az önce senın dedıqın qıbı yaptım =) ama olmuyo qene Bende Valve war onu acıyom ordan cstrike yı acıom ondan sonra cl.dll dosyasını alıyom oraya senın verdıqın dosyayı kopyalıyıp yapıstırıom ama olmuyo o_O

yaw beyler ben de cs balıyom artıkta botların en guclusunun (eskidedn süper bot neden bırsey varıdı sıdmı varmı bılmıyom) koyarsa link sevinirim :)

Sxeyi kuruyorum açıyorum bu sefer counteri açarken hata verior!!!!!!

Sxeyi kuruyorum açıyorum busefer counteri açarken hata verior oyun açıklmıo sxe kapanıo.
:(:(

sXe ve vista :vur

hemen her server sXe istiyor en azından benim denediklerim indirdim lanet programı ve bir türlü çalısmıyor vista kullanıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

Ya ordamısınız??

Ya beyler kaç gündür ugrasıom yaw bu nıe ınternetten oynamıyo :(( Ş@n arkadaşta oldugu gıbı bendede client.dll ve cl.dlls hatası verıyo ama bnm cs 1.5 deıl 1.6 bılen varsa lutfen soylesın :(

aynen .. bende aynl sorunLa kar$l ka$lyaym yokmu bunun 1 cozumu ? :S

Bendede aynı sorun var:( bazen giriom bazen giremiom başka bi program yokmu hileleri önleyen...

Counter 1.5 Yardım

Arkadaşlar cafem de ağdan counter oynuyoruz ama 5 kişiden faazla kişiyi almıyor serveri 20 kişilikte açsak 5 ten fazla kişiyi almıyor.. çözümü varmı bilenler yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler..

dıgerlerı botmu
server -7 yapıp tum botları atıyomu
yada pcler agdan bırbırını goruyomu
bıraz daha acıklasan ıyı olur kolay gelsın

botları atıyorum.. - 7 ilşe ondan sonra makinelerden bağlanıyoruz.. 5ten fazla kişiyi almıyo bilgisayarların ağ ba ğlantısında problem yok bilgisayarlar birbirini görüyor.. server 8 kişilik açıyoruz 5/8 olduğu zaman server is full diyor ?

cvp yokmu yaw?? 4 gündür cvp beklıom

beyler dedııgım gıbı 1.6 da serverlere baglaanamıyom Client.dll ve cl.dlls hatası verıyo bugun 1.5 ı ındırdım ondada baglanamıom serverlere ondada client.dll ve cl.dlls hatasını verıyo alt bolumde kı 1.5serverlere baglanamıyom dıyen Ş@n arkadaş a biri cozumu yazmıs o cozumun aynısını ben de yapıom ama olmuyo Acaba bende hl yok ondan olabılırmı?? xD biri bişi yazsın ltfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...

Counter 1.5 - 5 Kişiden Fazla Almıyor ?

Arkadaşlar cafem de ağdan counter oynuyoruz ama 5 kişiden faazla kişiyi almıyor serveri 20 kişilikte açsak 5 ten fazla kişiyi almıyor.. çözümü varmı bilenler yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler.botları atıyorum.. - 7 ilşe ondan sonra makinelerden bağlanıyoruz.. 5ten fazla kişiyi almıyo bilgisayarların ağ ba ğlantısında problem yok bilgisayarlar birbirini görüyor.. server 8 kişilik açıyoruz 5/8 olduğu zaman server is full diyor.. ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri