..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Nasil İŞ

bölüm sorular ve sorunlar bölümü ama altına sorunla ilgili mesaj açamıyosun madem hiçbi bişe yaramayan bi sabite bağlıcaksınız bu bölüm kapansn yada ikidebi soruları kitlemeyin

Ee benim sorum 1.6 serverine girreken vd key diyo bunu nasıl halldebiliriz

Ee benim sorum 1.6 serverine girreken cd key diyo bunu nasıl halldebiliriz

abi güzel fikir ya

toplanın şöyle klanlar kurun =)

selamlar arkadaşlar ben nero ile boot cd yapmak istiyorum ama ayarlarını bilmiyorum. Bana yardımcı olabilirmisin? şöyle resimli anlatımlı bi kaynak varsa elinde yollarmısın.
Tekrar Teşekkür Ederim...

Enjoy'la,Serci Hackhell Klanında İsmini Silersen İyi Olur... Adamlarımızı Kimseye Vermeyiz :D

SĦARK' Alıntı:
Enjoy'la,Serci Hackhell Klanında İsmini Silersen İyi Olur... Adamlarımızı Kimseye Vermeyiz :D
Adamlarımızı kimseye vermezük bonservisleri elimizde... :melek

gokhanduru' Alıntı:
Ee benim sorum 1.6 serverine girreken vd key diyo bunu nasıl halldebiliriz

Ee benim sorum 1.6 serverine girreken cd key diyo bunu nasıl halldebiliriz
Forumu araştırırsan bulursun...

acakir_0' Alıntı:
selamlar arkadaşlar ben nero ile boot cd yapmak istiyorum ama ayarlarını bilmiyorum. Bana yardımcı olabilirmisin? şöyle resimli anlatımlı bi kaynak varsa elinde yollarmısın.
Tekrar Teşekkür Ederim...
Sorularını yanlış bölümde sormuşsun program anlatım bölümünden sor..

Clan Hayırlı Olsun Başarılar Dilerim...

haha bim i yazmayı unutmuşun bad boy :D o da mesaj atmış baksana hem de 2 kere bide shark var :) mesajlarınızı silin beyler badboy kapacak:)

simdi clan Kurduk!!! Ne olcak simdi bana bilgi versen cok iyi olur!!!

eriin666' Alıntı:
evet aynen öyle..ilk önce haritayı analiz ediyo sonra giriyo botlar..
Botlar haritayı analiz ediyor beğenmezlerse oyuna girmiyorlar... :p

wolverinali' Alıntı:
hold it felan diyo gfx/palette ile ilgili bişeyler diyo bulamyıo sanırım çözüm bulabilirmisiz:melek

"Couldn't load gfx/palette.lmp"
2 çözüm var:

1. Çözüm: Half-Life ve ilişkili herşeyi uninstall edin ve baştan kurun.

2. Çözüm:
I-) Bu dosyayı çekin
II-) Bu adresteki pak explorer'ı çekip kurun.
III-) Pak Explorer ile pak2.pak dosyasını açın ve pak dosyasının içindeki gfx dizininden "palette.lmp" dosyasını extract ederek cstrike/gfx/ dizininize yapıştırın.
Bu çözümü uyguladıktan sonra diğer bazı dosyaları da aynı şekilde bulamazsa, aynı yöntemle bunları pak dosyasından bulup koyarak sorunu çözebilirsiniz.

+ ben bu server kurulalı csde belki 20 hatayla karşılaştım tekrar yükledim kaldırdım, internetten araştırdım arkadaşlarıma sordum 1 tanesini buraya yazdım..

buradaki arkadaşlar hepsini bilecek diye bişey yok anlıcan
gidip konu açmışsın bide işe yaramayacak bi sabit konu olcaksa kilitleyin diye ayıp bence

ben bildiğim çözümü yazmadım internetten araştırdım 3-4 yerde bak bu yazıyo ok. iyi csler

Bot ile oynama sorunu

Selam herkese

Ben de counter strike 1.6+Non Steam var.Ben CS 1.6 Bot 1.0 programını yükleyince kendim kurup oynayamıyorum.Bir iki sefer oyunu kurdum fakat nedense takılmaya başladı.Bot ile oynamak için ne yapabilirim?Önerilerinizi bekliyorum. :eek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri