..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sxe ÇıLdırtıcak bni ...

Sxe i acıyorum ... updateLerde tamam 3.9 wer. oyuna giriorm .. cs serwerLerine bağLaninca çaat atıo bni .. hangi cs denediysem hangi sxe denediysem oLmuo .. hep hata hep hata ... atıo bni ...

aynı sorun bendede wardı artık ugrasmıoRUm sıkıldım ya

taymex' Alıntı:
Yapcak BİŞİ Vyok KardeŞ

Msn Kirmayi Bİlİyon Muu????????????
hea biLiom .. simdi ayaa kaLk oturduuun sandaLye yada koLtuk neyse ona biLgisayarın mikrofonunu dik koy .. üstüne 3 defa otur kaLk herr seferinde kırmak istdiğin msn i bağıra çığıra söyLe .. tamamdır .. 2 dakka sora maiL adresine sifre geLmis oLur .. :vur :vur :vur

ben ne demek istediğini anladım ama onun nerde olduğunu bulamadım : )

acıklıcak bısey yok resımde goruldugu uzere gecen komutların hangi dll wad cfg dosyası ııcnde olduklarını bulmaya calısıyorum.

Counter Strike yeni aldım yardım edin

arkadaşlar ben Counter Strike yeni aldım yani acemiyim nasıl internete oynanıyor bu oyun bana ayrıntılı bi şekilde anlatırmısınız bilen arkdaşalr yardım edin lutfen :vur

cs server kurulumu yardım

ben cs server kurdum hani nonsteam pcye bu hatayı verdi

adsznr3.jpg

http://img208.imageshack.us/img208/339/adsznr3.jpg

Counter Strike 1.5 hl dosyası

arkadashLar bendeki kaspersky cs 1.5 hl dosyasını sildi rica etsem bana upload yaparmsnız__??

serverlarınıza giremiyorum, ne yapmam gerekiyor?

dün denedim girmeyi önce bir program(sxe sanırım) indirmem grekiyormuş sanırım. aradım o programı fakat bulamadım.link filan bilen varsa yazabilir mi?

ve bir de oyunda say ve say_team de bişey yazdığımda yahut başkası say'den bişey yazdıgında bende #Cstrike_Chat_AllDead gibi bişey çıkıyor(say'den yazılanların çıktıgı yerde) bu iki konuda yardımcı olursanız sevinirim.

ve son olarak sürekli olarak serverlar(ınız)a girebilmem için ne yapmam gerekiyor zira artık sabit bi yerde oynamak istiyorm. yerim yurdum belli olsun .)

tamam. sxe 3.9u buldum kurdum. ama yine aynı şey çıkıyor.

bkz: http://img73.imageshack.us/img73/8784/64819876yg0.jpg

acaba bu programda mı bi ayar mı gerekiyor?

oyunu yeniden yüklesen kardeş :eek:

bu sefer hl.exe yi kasperde güvenli bölgeye ekle..

Programı kurdun peki SXE yi çalıştırdıktan sonra CS yi aç o zaman sorun olmaz.
Yine sorun olursa pc ye res at
ayrıca resim kırık

Cs software mod hatası Yardım edın

Arkadaşlar ben Cs ye giriyorum OpenGL Mod da oynarım her zaman ama pc ye format attıktan sonra OpenGL ye Ve D3D moda alın mıyor alınca cs den atıyor ve hata varıyor hata
Resimde :help :help :help :help :help :help :help :help :help :help :help :help :help

:help :help :help :help :help :help :help :help

http://img529.imageshack.us/img529/7812/adszsl1.png

Cs

S.a BeyLer Ben CS Yi Yeni İndirdim Bilgisayarda Online Olarak Ilk defa Oynicam ( CafeLerde Oynadım ) Kurmayı Çözemedim..

5f9f7_CS.JPG

Böyle Bir Şey Çıkıyordur O Nedir Acaba :saskin

Edit : Resim Gözükmüyo Olabilir Üstüne Tıklayın & Büyütün Çok Güzel Gözükür =)

walla hiç böle bişi çıkmaması lazım cs 1.6 yı yüklicen üstüne yama kurucan sonra oyuna girip find servers favourites add ip cs4.hackhell.com hepsini yaptın mı :D

sxe yi açıp simge durumuna küçültmeyi dene

say içinse yama yüklemen gerekir v26 kullanıyorum ben sitede bulabilirsin sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri