berkay07' Alıntı:bim sen hiç merak etme çok iyi biliriz senin silahınıaz ölmedik
bud ben msn adresimi profile ekledim. msnin warsa beni de ekle görüşelim senle bi kozlarımızı paylaşalım artık yeter:vur :victory :durdurun
Seni listeye alırlarsa dierleri nasıl oy alcak yaw ondan koymamıslar :=)|ChaMuR|' Alıntı:biz başçavuşun eşşeğimiyiz lem listede adımız yok![]()
Enjoy' Alıntı:v26 ve v27 updatelerini bir türlü yükleyemedim,rar'ın içinden çıkan dosyalar hiçbir işe yaramıyor:S..bu yüzden oyunda ki yazıları göremiyorum,yardım edebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
bad boy' Alıntı:BEN CS DE OLAN SPREYLERI GOREMIYORUM KENDIMINKINI VE DIER OYUNCULARINKINIDE GOREMIORUM BUNUN SORUNU NEDENI ŞÖYLEDİR DEDİLER
-SEN KENDINE SPREY YAPMAYA ÇALIŞIRKEN SPREYLERI BOZMUŞUNDUR DİE EWT SORUN BU OLABİLİR AMA SORUNU NASIL CÖZEBİLİRİMN BUNU BANA SÖYLEMEDİLER
BEN BU SORUYU BURAYA YAZMIŞTIM AMA KIMSE CEVAP YAZMADI BU SEFERDE CEVAP VERİLMASSE GEREKSİZ BAŞLIK AÇMAK ZORUNDA KALA BİLİRİM...:goz:
cokcokcu' Alıntı:son yama deil ama v26 var işini görür sanırım
http://rapidshare.com/files/31778731/cs16patch_full_v26.exe.html
a.s öncelikle Game monitöre üye olup ilgili bölüme girip serverini ekleyebilirsin... :goz:umutbaba' Alıntı:s.a arkadaşlar game-monitora nasıl server koyucam ?