..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim :D Bi kere o silahın adı : AWM

My name is Team.Sta[F]f | l2a[v]eN :D

berkay07' Alıntı:
bim sen hiç merak etme çok iyi biliriz senin silahını:):)az ölmedik:)

bud ben msn adresimi profile ekledim. msnin warsa beni de ekle görüşelim senle bi kozlarımızı paylaşalım artık yeter:vur :victory :durdurun

Msn'ni bırakmştım ama cs'dekiler açıcak bana bi msn o zmn kullanırım onu ;D gönderirim gelince mail:victory

Arkadaslar bir yardimci olun Cs meraklisiyim ama online nasil oynandigini bilmiyorum.. ayrica hackhell serverlere nasil girildigini bilmiyorum vede
add server yaptimi ipyi verdimi hic bisey olmuyo
sanki hic yapmamisim gibi of ya of

biz başçavuşun eşşeğimiyiz lem listede adımız yok :)

|ChaMuR|' Alıntı:
biz başçavuşun eşşeğimiyiz lem listede adımız yok :)
Seni listeye alırlarsa dierleri nasıl oy alcak yaw ondan koymamıslar :=)

Daha oynamak nasip olmadi kota sıfırlanır sıfılanmaz baslıcam :D
Bence oraya admin olmaya layık görülmüş herkes iyidir bence
katagoriler halinde sorulsa dahaa iyi olurmus

İlk sayfadaki bi kac msjdada oldugu gibi en eglenceli en iyi desert eagle kullanan vs vs

Revo, Chamur, Allien (Gerçi Allien Şikayetçi Ondan olduğumu düşünüyo ama ) Bu üçü alemde tek,Oyun hakkaten eğlenceli oluyo bu adminlerle.Diğerleri kötümü kesinlikle hayır.Ama ne biliyim üçü daha nasıl derler hah buldum.Kafa adminler.

Yardim Counter Strike!!!!!!!!!!!

Selam,

Ben bir Cs Merkalisiyim ama Online Nasil oynandigini bilmiyorum Favourite Basiyorum add server yapiyorum ipyi veriyom olmuyo.!
Sanki Hic birsey yapmamisim Gibi..!

ayrica hackhell serverlerine nasil girildiginide bilmiyorum bir arkdas Cikip da Yardim etse.?:eek:ha

bakın lutfen önemli

s.a arkadaşlar game-monitora nasıl server koyucam ?

arkadaşlar abimin bilgisayarında cs oynarken y' ye bastığı zmn yazdıklarını oynayan diğer oyuncular görebiliyor. ancak diğer oyuncuların yazdıklarını göremiyor. bim'in dediği gibi exec fps.cfg de denedim ama olmadı ne yapabilirim??? teşekkürler...

BEN CS DE OLAN SPREYLERI GOREMIYORUM KENDIMINKINI VE DIER OYUNCULARINKINIDE GOREMIORUM BUNUN SORUNU NEDENI ŞÖYLEDİR DEDİLER

-SEN KENDINE SPREY YAPMAYA ÇALIŞIRKEN SPREYLERI BOZMUŞUNDUR DİE EWT SORUN BU OLABİLİR AMA SORUNU NASIL CÖZEBİLİRİMN BUNU BANA SÖYLEMEDİLER

BEN BU SORUYU BURAYA YAZMIŞTIM AMA KIMSE CEVAP YAZMADI BU SEFERDE CEVAP VERİLMASSE GEREKSİZ BAŞLIK AÇMAK ZORUNDA KALA BİLİRİM...:goz:

bad boy' Alıntı:
BEN CS DE OLAN SPREYLERI GOREMIYORUM KENDIMINKINI VE DIER OYUNCULARINKINIDE GOREMIORUM BUNUN SORUNU NEDENI ŞÖYLEDİR DEDİLER

-SEN KENDINE SPREY YAPMAYA ÇALIŞIRKEN SPREYLERI BOZMUŞUNDUR DİE EWT SORUN BU OLABİLİR AMA SORUNU NASIL CÖZEBİLİRİMN BUNU BANA SÖYLEMEDİLER

BEN BU SORUYU BURAYA YAZMIŞTIM AMA KIMSE CEVAP YAZMADI BU SEFERDE CEVAP VERİLMASSE GEREKSİZ BAŞLIK AÇMAK ZORUNDA KALA BİLİRİM...:goz:

setupı varsa bidaa yukle

kendi serverlarımız diye söylemiyorum oyuncularımız pek bi mütevazi

umutbaba' Alıntı:
s.a arkadaşlar game-monitora nasıl server koyucam ?
a.s öncelikle Game monitöre üye olup ilgili bölüme girip serverini ekleyebilirsin... :goz:

mikrofonla konuşma yardım

cs 1.5 de mıkrofonla nasıl konusabılırım bılen var sa yardım edebılır mı?????:saskin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri