Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..
arkadaslar hackhell server ından baska serverlar fazla sarmıyo en azından tanıdığımız kişilerle karşı karşıya oynuyoruz ama server bi açılıyo sonra 2 gün boyunca kapalı kalıyo neyse sadede geleyim 5 gün önce oynuyordk dust2 de işte kasıyoruz adminlerimizden manigatör geldi işte biraz daha kastık sonra vote yaptık iceword bölümünün secilmesine karar verdik sonra loading yazısı geldi bekledim bekledim ne server acıldı ne bişi sonra 2 gün bekledim acılmasını 2 gün sonra revo'ya dedim knka hh pb neden kapalı canım sıkılıyo baska server lar sarmıyo dedim sonra dur söyliyimde acsınlar dedi neyse acıldı server yine 1 gün filn takıldık yine manigatör geldi yine biraz daha kastık sonra yine vote yine iceword sectik server yine kapandı (manigatör yüzünden oldu demiyorum yanlış anlaşılmasın) server da sorunmu var yoksa map de mi sorun var bilen arkadaslar yardımcı olursa sevinirim...
Mani serverı bozmuş:durdurun (Şaka şaka alınma hemen:durdurun)
Çok haklısın vallaha.En azından azçok tanıdığımız kişiler oluyor.Onlarla oynamak daha zevkli gerçekten.
Biran önce server düzelirse çok iyi olur.
aynı sorun bendede war: Your server is out of date. Please update and restart. Bu sorunun çaresi yok galiba söyle diyor serverin süresi bitmiş güncelleyip restart atınız :S
Merhaba kardeş serveri ben kendim kurdum sunucum var herşey normal çalışıyor sadece rcon'a restart attığım zaman rcon yeniden başlaması gerekirken kapanıyor.Bu arada işletim sistemi windows server 2003 entrp.
Evet kardeş fakat benim server açık yani adamlar geliyor server ama internette oyun içinde aratıldığında çıkmıyor ... Normalde server aktif herkes giriyor yani biri yardım etsin artık ya...