..:: Birkez ve Sonkez Daha Yepyeni Bir Hackhell ::..

Dark_Angel

Webmaster
Yönetici
Administrator
Reaction score
0
Uzun zamandır, hackhell kurulduğundan bu yana kullandığımız vBulletin 3.5.4 sürümümüzü yükseltmek gibi bir düşüncemiz vardı. Hem daha işlevsel hemde daha stabil bir hackhell için bu düşüncemizi daha fazla ertelemeyip hayata geçirmeye karar verdik =)

Mevcut sürümümüzü 3.6.8 ' e yükselttik, magdem köklü bir şekilde değişikliğe gidiyoruz bu işi birkez ve sonkez daha adam gibi yapalım dedik ve tasarımımızada el atıp yine internette olay yaratıcağına ve heryerde fıldır fıldır aranacağına inandığımız yeni tasarımımızı sizlerin beğenesine sunmaya karar verdik. :goz:

Yeni tasarımımız bizim içimize sindi ancak burda bizden cok sizlerin düşünceleri daha önemli o yüzden konuyu okuyan her üyemizden tasarımımız ile ilgili fikirlerini, eleştirilerini ve önerilerini duymak isteriz.

Not: Eminimki çoğunuz yazı karakterleri çok ufak olmasından yakınacaksınız. Fakat bilinçli olarak bu şekilde olmasını istedik yinede okumakta zorluk ceken arkadaslar olursa yazı karakterlerının buyutulmesını gundeme getırebılırız :victory

Emeğine Sağlık Dark Güzel Farklı Bir Tasarım Olmuş HackheLL'e Hayırlı Uğurlu Olmasını Diliyorum...

anaaaaaaaaaaaaaaa hackhell'e ne olmuş böyle beaaa. ilk başta kullanıcı adımı bile hatırlamadı yanlış siteyemi girdim dedim.

güzel olmuş.... ellerine sağlık dark

teşekkür butonu çok iyi olmuş. anında görüntülüyor. süper valla[
/COLOR]

edit: dolaştıkça fark ediyorumki gözleri biraz yoruyor. alışacağız artık...

Bora tasarim yine cok güzel.senden bekleneni yapmissin.:clap
Elbette eleştirilerimiz olacak.benim ilk gözüme batan şey indexte son açılan konular yada atılan son mesajların hangi bölümde olduklarını,mesela geyik-mizah yada security konusu olduğu anlaşılmıyor.yanında bunu belirten eski yazı şimdi yok.bunun dışında birşey görürsem derhal sana ileteceğim:goz:

Edit :Bora bi konu daha var.konuya kolay cevap verirken yani direk sayfanın altından yazıyoruz ve cevapla tuşuna bastığımız anda avatar altındaki reklam çıkıyo.geri dediğimde tekrar konuya dönüyor ve konuya cevap verilmiş oluyor.

her zaman dediğimiz gibi mühim olan içeriği ve içindeki birlikteliktir..
yoksa rengi sarı olmuş siyah olmuş farketmez..

öncelikle emeğinize sağlık sürüm yükseldi bayağı hızlandı benim pc formu gezerken :) ancak renk konusu gözleri yoracak diye düşünüyorum en güzeli beyaz veya o yakın olanıdır derim sadeceliği yansıtır ve gözleri yormaz açıkcası rengi tutmadım gene de siz bilirsiz tabi... biçim konusu iyi.. biraz gezelim bakalım daha neler var ..

mesaj yazınca boş bir sayfa açılıyor yazdığımız sayfaya da yönlendirmiyor bir gariplik var gibi :saskin :saskin

Hayırlısı olsun , çok güzel olmuş bence .. teşekkürler iyi çalışmalar

eLine sağlık Bora Abi geRçekten güzel bir tema,ve özelliklede Teşekkür butonuda eskisinden taha iyi yani yeni bir pencere açılmıor:durdurun

wauww her yönüyle süper olmuşş .. çok çok beğendim emeklerinise ve uuraslarınısa değmiş =))
elinise sağlık ..
:melek

Bora abi eline sağlık deli güzel olmuş....

edit:
http://www.hackhell.com/forum.php

bu link içerisinde gezdiğimizde eskisi gibi son mesaj yazılan konu başlığını görmemiz ii olurdu..

edit2:
uyar butonu die bişey var her kullanıcının altında onu da çözemedim=) pek de gerekli bişey değil kaldırılması ii olabiler=)

edit3: gereksiz bişey ama upload teamin yıldızları pek ii durmuyor=)

edit4: site çok hızlı olmasına rağmen yeni mesajı gönder dediğimizde anlamadığım bi şekilde yavvaşlama oluyor o sayfa kesinlikle açılmıyor..

edit5: otomatik boyutlandırılan resimler için boyutlandırıldığını belirten mesaj çıkıor, gözepek hoş durmuyor tema içerisinde=) ayrıcahızlı cevap kısmında son mesajdan alıntı yap eklentisi çok güzel olmuş=) ama sanırsam onun önündeki kutucuğu seçemiyoz..

edit6: en üstteki bazı yazılar tam türkçe değil örneğin cikis yazılmış(ufak bidetay ama olsun HH için en iyisi:melek)

edit7: anasayfadaki konuların hangi bölümde olduunu gösteren kısımda yok, o da hangi konuya bakcağımızı kolaylaştırıyordu:melek

edit8: alttaki arşiv linkleri de göze pek hoş gelmiyor..

edit9: en üstte profiliniz linkine tıkladığımızda direk profil ayarlarına giriyor, eskiden açılır pencere gibi bişiler çıkıp ordan profil ile ilgili istediğimiz bölüme girebiliyorduk sanırım..(ufak bi detay daha:melek)

edit10: yeni mesajlarda gazeteci botuun mesajları da gözüküyor..

edit 11: en üstte yeni mesajlarla çıkış butonu arasındaki buton aşşağı kaymış sanki :saskin

edit12: sanırım otomotil flood önleyici çalışmıyor:saskin

Bir pazar gününede böyle başladık.
Yeni tasarım hepimize hayırlı olsun ;)

Ehe gusel olmus gusell..Gozlerım bıraz yadırgadı ama herseferınde bole oluyo zamanla alısırım sadece logın olurken Kullanıcı adını nereye gırevcegımı bılemedım :D TnX Elıne sağlık:..

..::Biri Bizi Durdursun YAWS::.. Ha bıde eskı slogan vardı Bazı alıskanlıklar zararsızdır dıe :D ovalla zararlı olucak gıbı bu gıdıse :p

ellerine,emegine,yüregine saglik dostum
cok güzel olmus cok begendim

sadece buttonlar cok kötü olmus usta =)
4xlfeyp.jpg

eLLerine sağLık çok farkLı bir oLmuş

yanlış siteye girdim sandım:D:D:Dbaktım hackhellmiş:D:D:D süper olmus insan alışınca süper oluyor...

bora abi teşekkür mevzusu süper olmus beklemeye gerek yok...

elinize sağlık güzel olmuş.
Teşekkür penceresinin açılmaması ise mükemmel:biggrin
Rütbe yine nickin altında yazılı olsa daha güzel olur gibi geldi.

MükemmeLe YakLa$tı :p

Bora abi eline sağlık deli güzel olmuş....

edit2:
uyar butonu die bişey var her kullanıcının altında onu da çözemedim=) pek de gerekli bişey değil kaldırılması ii olabiler=)

Uyar Butonu Yeni DeiL Dare. Eski Temadaki Kötü MesajLarın Moderatore BiLdir Tuşu :goz:

ÖnceLikLe Verdiğiniz EmekLer İçin Sonsuz TeşekkürLer...

Ama Yeri GeLmi$ken ÖneriLerimide de Sunayım :p

* RenkLer Benim Gözüme Sönük Ve KapaLı GeLdi. Eski Renk Düzeni MükemmeLdi.

*
SkуAηGєL;2139722' Alıntı:
Ya tamam iyi ama ne bilim herhalde öbürüne fazla alışmıştık bana çok tuhaf geldi
alışmam uzun zaman alabilir
yani mesela hangı konunun okunup okunmadıgını msj yazıp yazmadıgımı gibi seylere gözümüz nasıl alışacak bilmiyorum :hhuzgun

ufak bi sorun var dark..
adult bölümü mesajları yeni mesajlar sayfasında gözüküyor..;)

Geri