biriyle ilk kez çıkıyorsunuz ama ne konuşacağınızı bilmiyosunuz neyapardınız?

arkadasım sen bu konularla kafanı yorma olmuyrsa olmuyrdur kendını uzme....:)

abicim simdi olay bulusmaya/cikmaya kadar gelmis yani en mühim etaplardan birine ulasmissin, simdi de kendini bosa delli ediyorsun bence, sevincene daha da dert ediyosun :)

simdi sorunun konuscak bisey bulamaman, o halde sinemaya git kizla, film bakarken pek konusulmaz, patlamis misir al bide birer gazoz bi iki saati böyle gecirirsin, ardindanda sorarsin filmi nasil buldugunu. iste burdanda bi ortak konu acilmis olur bu konudan da baskalari dogar sen hic merak etme.... cogu ark in dedi gibi kendin ol, arada bir güzel bi yag cek :) ama abartma ,biraz delli ol ama sapiklasma:D hic konu bulamassan havadan konus yada merak etigin seyleri sor, ama cok soru sorma bazi kizlar gicik kapiyo cok soranlardan....

icini ferah tut, bulustugun an i yasa keyfini cikar , zamanla acilirsin ;)
bol sanslar sana , kolay gelsin :p

arkadasım en iisi çok konusan bi kızla çık.. senın konusmana gerek kalmaz :D

falla ben öle bi kızla cıkmıstım. ilk cıktıgım kızlardan bırıydı.halıyle bıraz utangactım.ben pek konu bulamıodum konusamıodum ama kız bi kac saat susmadan konusuyodu. öle bi kız bul derim.... eger pek konusmayan kız bulursan kasma ikinizde konusmuyonuz ne de olsa.. bakışsanız yeterlı.hmm bide sıkca soru sor ama cvpları uzun olacak şekilde..aslında sinemaya gıtmek en iisi.:p

valla bana oldu bikere kız bana nbr diyo ben ii senden nbr diyom
aradan 5 dakika geçiyoo bu sefer bn ona soruyom valla sonra baya bi alıştık birbirimize bu sefer de kızı susturmaya çalışmaya başladım :D :D

ilk gün heyecan olabilir ama bunu karsi tarafa belli etmemek lazim. Mutlaka konusacak biseyler bulunur ya. Ne konusacagini bilmiyosan kizi nasil buldun o zaman demi yani. insan kendine güvenirse herseyin üstesinden gelir.

Geri