Biriyle Birlikteyken Birbaşkasina Deli Gibi Aşik Olursaniz Neyaparsiniz?

ence arkadaşım otur bi düşün gerçekten kime aşığım diye herşeyiyle ikisini de kıyasla ama eer ilişkin güsel gidiyorsa ki gitmiyo sanırm başkasına aşık olabildiine göre hata yapacağın bişi yapma unutma gelen gideni aratıyo mutlaka ama cidden yeni kısa aşıksan tabiki ona şans wer ama aldatma!

iyi düşün sadece..................

ben ayırım yapmam ikiside benimdir hatta varsa ablaları teyze kızları falan onlarda gelsin

:)

şaka bi yana sevdiğini al derim diğerine çaktırmadan ikisinide idare et

phrisme' Alıntı:
kusura baqma ama sende kişiLik sorunu var sanırım.. biriyLe birLikteysen başkasını aşık oLunmaz.. ayrıLırsın sonra ne .. yersen yersin .. yukarıdaki yazıda bir aiLeyiz dediğin için bu kadar rahat yazıyorum ;)

kişilik sorunu deil be kardeşim bende hep ööle bakardım bu tarz olaylara ama yaşanınca anlaşılıomuş neyse zaten bu arada be 2sindende vazgeçtim onu duyurayım konu benm için kapandı zaten:(

aynı sey benım basıma da geldı.)buyuk tesaduf yanı.)bnm beraber olduum kısı zaten hastalıklıydı.yanı onu sewerken yonelmedım ama kendısı sacmalamanın dorugunda oldugundan ve ayrıca benı de cok sewdıınden baska bırınden oslanıorum dıyemedım...bu boylece ıkı ay gıttı..onu sewmedıım halde hergun yanındaydım ancak asık olduum ınsanı ddoru duzgun goremıodum bıle.(berbattı...ozetle sonuc ne olursa olsun arada kaldıın donemden cok daha ıyı bı karar olacak gorursun...bana gelınce....asık olduum kısıytle beraberım suan..1 yıl bıttı..9 eylulde yıldonumumuz...tebrıklerı beklıooomm.).)

didem86' Alıntı:
aynı sey benım basıma da geldı.)buyuk tesaduf yanı.)bnm beraber olduum kısı zaten hastalıklıydı.yanı onu sewerken yonelmedım ama kendısı sacmalamanın dorugunda oldugundan ve ayrıca benı de cok sewdıınden baska bırınden oslanıorum dıyemedım...bu boylece ıkı ay gıttı..onu sewmedıım halde hergun yanındaydım ancak asık olduum ınsanı ddoru duzgun goremıodum bıle.(berbattı...ozetle sonuc ne olursa olsun arada kaldıın donemden cok daha ıyı bı karar olacak gorursun...bana gelınce....asık olduum kısıytle beraberım suan..1 yıl bıttı..9 eylulde yıldonumumuz...tebrıklerı beklıooomm.).)

hehe izmirimin düşman işgalinden kurtuluşuyla brlikte sizide kutlarız artık senin adına sevindm umarım hep mutlu olursunuz...

waLLa shuan ciktiqm kizi sewiOsam zaten ona ashiqimdir qOzum Ondan ßashkasini qOrmez hee eqer oLesine cikiOsam oLe takiLmaLik 1ciktiqim war diyim die takiLiOsan tabi ondan iyisini ßuLunca ona yoL werirsin =)

Eğer biriyle bi beraberliğim varsa zaten onu sevdiğim için onunla beraberimdir.2.bi kişiye hayatımda asla yer vermem zaten...

2. kişi olmaz , öyle bişey yapan şerefsizdir zaten..

Ben Aşka İnanmam ama Yinede 2. Bir Kişiye Aşık OLan Yaramaz İnsandır

zaten birlikte olduğun kişiyi sevmiyosun sen sevseydin başkasını gözün görmezdi bitmiş ilişkiniz zaten uzatmanın manası yok bizim cevaplarımız önemli değil birlikte olduğun kişinin yerine kendini koy öyle yönlendir kendini

Geri