Birisini öldürmeniz gerekiyor nasıl yaparsınız?

nefret ettiğim bi çocuk var onu öldürmek için yapmam gerekn sadece çok çok az miktarda saf su içirmek cinayet değil tamamıyle vücüt dengesiyle ilgili bişley

Eğerki birini öldürücek olursam;
Benim siyah bi Paltom var ayıpdır söylemesi maxpayne deki adamdaki gibi uzun bişey biraz büyük geliyor zaten :d Babannemin demir şişini alırım 2 tane hem masrafsız olur koluma sokarım paltodan gözükmez öldürücegim kişiyi takip ederim ve adamın önüne geçerim kalabalık olması önemli değil yanından geçerken şişi karnından kalbine doğru sokarım yoluma devam ederim millet ne oldugunu anlıyana kadar ben toz olurum.. Zaten plan istedigim gibi gitmezse polise yakalanmamak ıcın elımden gelenı yaparım kendimi bile öldürebilirim .Hapise girersem Kapalı alanlarda nefes alamıyorum Havasız ölmek daha kötü :d

manyakmısınız sizler ya ne adam öldürmesi insanları iyi ce cani yapmayın arkadaşlar
böle şeyler bir anda oluyo insan cinnet geçirdimi gözü hiç bir şeyi görmez, ben buna şahit oldum yani
aman dikkat kendinize hakim olun.....
Saygılar

Hh'lİler Katİlmİyİz Bİz Üsttekİ ArkadaŞa Katiliyorum ÖldÜrmeyİn YaŞatin,savaŞmayin SevİŞİn:d

bi şırıngaya fare zehrini çekerim onuda bi çikolataya aşılarım we öldüreceğim kişiye kimseye göstermeden bi şekilde yedirtirim

işlek biyerde herkesin ortasında şah damarını keserim

böyle bir soruya cevap verebilmek için önce sevgili cenazenın yaşam şartlarını nerelerde ne kadar zaman geçirdiğini neleri sevdiğini neleri sevmediğini zaaflarını vs çok iyi araştırmak lazım madem planlı olacak demi..Sonra plan yapılır bakkal öldürmek en kolayı olsa gerek bizim bakkala orantılarsam gece gir yere zarar ver sabah bakkal kalp krızınden gitsin

bir söylentiye göre birini öldürmenin en ii yoluona bir buz sarkıtını saplamakla olurmuş ben d ööle yapardım heralde kendini yok eden delil
(HERKES YAZMIŞ BEN D YAZİİİM YUKARDA YAZDIKLARIM SADECE HAYAL ÜRÜNÜDÜR)

hayır ben captain den supeleniyorum taktik mi alıyor ne :) saka bir yana kimse yi öldürmek istemem öldürürsemde catır catır sıkarım sonra karakola gider teslim olurum ömür boyu kacsanda vicdanında kacamıyacaksın ama hapiste yatarsam en azından cezamı cekıyorum sonra gunahsız olacam diye düsünürüm.........az da olsa vicdanım rahatlar

ben birini olduruceksem ilk once arkadası olurum ama bişi var şimdi kanlı bi olummu istyolar devam ediyim bosver arkadas olurum ve ona en kotu alıskanlıgı uyusturucu veririm (bende yok elhandülillah) ve zaten 1 haftaya baglanır die düşünüyom ve en sonunda over dozzzz ve game over olur kimse artık

KOmşu kardeş arkadaş bakkal kız birisini öldürmeniz ve yakalanmamız gerekior anlatın bakalım en planlı arkadaşımız kim? :eek:

neden sordun bu soruyu yoksa yardım mı lazım:D

öncelikle şunu belirteyim mükemmel cinayet yoktur ama cözümü zorlaştırabilirsen kaçmak için fırsatın olabilir:)

bu işin de bazı kuralları var
1-kurbanını belirle
2-kurbanını tanı
3-cinayet için kullanacağın alet her neyse sana ait veya senin aldığının anlaşılmasını kolaylaştırması muhtemel bir alet olmasın
4-KESİNLİKLE AMELİYAT ELDİVENİ KULLAN eczahanede kutusu 8 ytl:Deczacı sorarsa ki bu eczacı size yakın olmasın deki deney için lazım v.s. uydur bişeyler
5-herhangi bir parmak izi kazası için çamaşır suyu gerek
6-eğer ateşli silah kullanacaksan kullandıktan sonra elini yağla
7-nerde öldürebileceğini tespit et ve bu yerin sakin ve göz önunde olmayan bi yer olmasına özen göster
8-olayın gerçekleştiği sırada başka bir yerde olduğunu kanıtlaman gerek ona göre
9-mümkünse haziranı bekle tatile çıkman daha inandırıcı olur
10-artık özgür bir katilsin

ama bunlar filmlerde olur dimi:D polis arkadaşlar ciddiye almasın bu yazıları ben sadece polisiye romanlara düşkün sıradan bir vatandaşım:D:melek

sevdigim bir kız var ama ailesi kızı bana vermiyor bende gece yarısı tabi önce kızla karar laştırırız sonra gece saat 02:30'da kızı alır kaçırırım bizim eve ondan sonra ailesi vermemekte ısrar'lı aileme anlatırım konuyu sonra ise uzaklaşırız bu diyarlardan bende işlerimi biraz ilerlettikten sonra küçük bir dükkan acarım bilgisayarcı işlerim iyiye gittik çe kıza bir nikah yaparım ondan sonra hadi gelsinde ailesi kızı benden alsın kız beni seviyor bende kızı seviyorum ailesine diyecek bir şey kalmaz gittigim memlekette evlenirim kısmet olursada antepe yani memleketime geliirimm kızın gardaşları peşimizi bırakmıyor alırım kızın gardaşını karşıma erkek gibi konuşurum bak abi kardeşin beni bende kardeşini seviyorum biz birbirimizi ölünceye kadar sevecegiz bırak bizi gidelim yolumuza yalvarırım abisine biraz damardan girersem abi yumuşar o zaman bir şey diyemez olay bu kadar basit

Koptum nası cinayet işlersiniz sorusuna Kız kaçırma hikayesini yazmış adam

selam arkadaşlar...
kusursuz cinayet planımı anlatıp anlatmamakta
arasında bocalamaktayım şu anda ?
anlatmasam? bu müthiş plan benle beraber
mezara gidip heba olacak!
anlatsam plan çok süper , benim yüzümden dünyada
bir sürü insan ölecek! bunuda istemem doğrusu.
en iyisi bırakayım .herkes kendi cinayetini kendisi planlasın.
el planıylan cinayete gidilmez:)
ama ufak bir ipucu vereyim genede .sakın ha ip ucu verme :)
cinayet işleyeceksen şayet? ince ele sık doku.
fazlada ince eleme .yoksa cıkar moku.

saygılarımla ... imza karındeşen jack.

öncelikle gerekli olanlar:
Sahte kimlik, pasaport, sizi tanımayan biri adına kayıtlı kredi kartı, telefon, simkart, laptop ve internet bağlantısı, küçük ve susuturuculu bir silah (7.65 veya 6.35 iyi olur) , sahte ruhsatı ve evrakları hazır bir otomobil , sahte ehliyet, farklı şehirlerden peşin parayla alınmış cinayet kıyafetleri(spor ayakkabı kar maskesi eldiven bot, peruk, saç boyası , gözlük falan filan..)

Notlar: 1-Benzini istasyonlardan alma. Başka araçlardan gizlice çal. istasyonlarda kamera var.
2-Mobese, işyeri güvenlik, atm ve benzeri kameralara yakalanmamaya dikkat et, ya da cinayet yerine giderken , cinayet esnasında ve kaöarken yüzünü gizle.
3- Cinayet sonrası en kısa zamanda kıyafetlerini yakarak imha et.
4- cinayet silahını parçalara ayırıp denize at.
5- Arabayı kaçarken kullan ve kaçış sonrası arabayı yak.
6- Sana ait olmayan ve cinayet incesinde esnasında ve sonrasında kullandığın herşeyi(telefon, kredi kartı .....) imha et.
7- Cinayeti nerde olduğunu ispatlamak zorunda kalmayacağın bir zaman diliminde işle( gece 01.00 ile 05.00 arası uygundur)evde uyuyordum dersin.
8-cinayeti işlediğin yere birdaha gitme.
9-cinayeti işlediğini unut ve kimseye bahsetme......

Çok zor dimi....

Kiracı Kızını Öldürmeliyim.İlk önce işkence olarak Ellerini bağlarım.Parmaklarıma metalden sivri bişiler yaparım gövdesini delebileceğim.Sonra Önce karnı sonrada kalbini çıkarırım.

Ben Birini Öldürmek İstersem 2 şeye ihtiyacım var.
*Silah
*Susturucu (yastık,sünger vs)
adamı bir kaç gün takip ederim sessiz biyerde yakaladığımda vururum cesedini orda bırakırım.

okadar derin plan yapmaya gerek yok cmuk var suçlular haklıdır ölen bi şekilde haketmiştir iyi bi avukat ile 2-3 senede çıkar hükümlü kadrosuyla kıyak bi iş bile bulursun

Geri