biri msn mde yarım edin

HeLtEdrEnG

Banned
Reaction score
0
arkadaşlar .. belki şuan ne yazdığımı bile görüyor..
şuan biri bana ait msn de
msn açık
arkadaşlarımla konuşurken oda yazıyor aynı sohbet kutusunda

bunun bir turkojan olduğunu sanmıyorum.. işlemlerde turkojana ait mstwain.exe yok
işlemlerde yapancı bir prohramda çalımıyor.

sanırım bu it soyu modemime girdi..

acil yardım edin
pcye format attım az önce
modemi restetledim
kurtuılamıyorum

Amma korkmuşun bea Kandırmış seni arkadaşın:) Bana da yapmışlardı bi ara.Msn discovery de !imidate komutuyla karşıdakinin adına yazabiliyorsun.Bahsettiğin sorun bu olsa gerek

bunu msn disskoverymi yapıyo
:mad:

eğer sadece o arkadaşınla konuşurken oluyorsa bu olay,bunu arkadaşın yapıyor demektir.Msn discovery de !imidate yazıp mesajı yazınca karşındakinin nickiyle yazıyorsun.Bizde az yememiştik millleti bu yöntemle bilgisayarın bozuldu diye =) Pc yede format atmışşın arkadaşın tam sopalık ha:)

arkadaşla konuşurken oluyodu... sonra başka bir arkadaşımla konuşmaya başladım yine olmaya başladı... bu diğer arkadaş , o şahsiyetin msn sinde de kayıtlıs
ss atmasını istedim....
buyrun onun ss si...

burda tam görünmüyo ama şerefsizde discovery programı çalışıyor şuan...
bu nu o mu yapıyor

birbirlerine demişlerdir "haha korkudan ölüyo sende yap iyice korksun"" gibisinden.Yani msn discovery bu başka ihtimal yok.Yani sadece o 2 arkadaşınla konuşurken oluyormuş zaten.2 side !imidate komutunu kullanıyor işte.Ki zaten format attığında da durum değişmemiş virüs felan olamaz.%100 msn discovery.Bak istiyosan yükle discoveryi msn i aç sohbet penceresinde !imidate yaz bak noluyo

korku falan yok... ne korkusu :) sadece özelime girilmesi canımı sıktı... bu arda o diğer arkadaş bayan ve şuan zaten yanımda
başka pc den ve modemden bağlanıyo.. hatlarımız ayrı..
son bişey sorcam .... bu bir keylogger mı? ve msn turkojandeki gibi masa üstü görüntümü ve cam görün tilerimi görme ihtimali varmı.. ayrıca o şerefsizi engelleyip silersem bundan kurtulabilirmiyim?

korku falan yok... ne korkusu :) sadece özelime girilmesi canımı sıktı... bu arda o diğer arkadaş bayan ve şuan zaten yanımda
başka pc den ve modemden bağlanıyo.. hatlarımız ayrı..
son bişey sorcam .... bu bir keylogger mı? ve msn turkojandeki gibi masa üstü görüntümü ve cam görün tilerimi görme ihtimali varmı.. ayrıca o şerefsizi engelleyip silersem bundan kurtulabilirmiyim?

Engellersen kurtulursun.Pc yi felanda göremez endişe etmene gerek yok

Geri