Biri bilgisayarımami giriyor Yardım pLS

askasurgun

New member
Reaction score
0
Arkadaslar Öncelikle konuyu nereye acacagımı bilmiyorum buraya açıyorm yalnıs yere actıysam ozur dilerim
Şimdi Ben kablosuz modem kullanıyorum ttnet Bilgisayar uzun süredir açık kalmişti
gelim oturim dedim baktım Bilgisayarıma girdim baktım şu c diskinin üzerinde paylasim isareti war özelliklere girdim paylasim açık deil ama c nin o resminde paylasim resmi işaret war sora oturumu kapadım
baktım ben de sadece 1 kullanıcı wardı baktım HACK isminde yeni bir kullanıcı acılmıs
bunu ben acmadımı kesinliklke biliyorum kimsede acamaz zaten ya neyse zaten ben tek yasıyorum neyse ben sora suphelendim acaba bilgisayarıma girmis olabilirlermi??

BU KONU İLE İLGİLİ YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM saygılar..

kablosuz modemin açık kalması senin hacklenmene yardımcı olacak birşey değil. Bir kişinin senin bilg.ına girebilmesi için mutlaka bir portunun açık olması gerekiyor. Sen bir şekilde aldığın bir dosya ile o kişinin istediği portu açmış olman lazım ki bilg. ına girebilmiş. Yapman gereken trojen vs. leri tarayacak bir program bulman. Şimdiden kolay gelsin

bilader walla bi dosya indirmiştim ama nasıl bilmiyorum nasıl o dosyayla indik ten sora mi port ailiyor yani kendi kendine mi açiliyor o port
int arastirdim bi sxe 1.5 wallhack buldum indirdim walla taratmadım da ama hack da gercekden calıstı
ama acaba adamlar bunu tuzak olarak mı kullanıyorlar bil lara girebilmek için .?

Birisi Senin bilgisayarında HACk Adı Sehsap açmış o Kadar:D bu yöntemi zamanında bende kullandım. Portuda 32564 Saygılar :D

Ya bu bsit bir hack yöntemi google a yaz 32564 port kapatma yöntemleri diye çıkar karşına sürrüyle sayfa seç beyen yöntemi kulllan kapat

saolun arkadaslar cewaplar için herekese tesekkür ederim

SAYGILAR...

arkadaşlar portun Türkçesi penceredir sizde çık pencere bırkmayın derim

Port Giriş Demektir... Bir Bilgisayarda BinLerce Port Vardır.

Örn : İletişim Portları (Hack Portları Diede Adlandırabilirsiniz) En Çoğuda Burda Zaten.
Com PortLar Yazıcı Portları USB Portları SaySay Bitmez...

Port Giriş Demektir... Bir Bilgisayarda BinLerce Port Vardır.

Örn : İletişim Portları (Hack Portları Diede Adlandırabilirsiniz) En Çoğuda Burda Zaten.
Com PortLar Yazıcı Portları USB Portları SaySay Bitmez...

uçtun biraz farkında mısın :D

Geri