Biri Bana Yardım Etsin Lütfen. Windows Disk Yok Hatası !!

Taşınabilir hdd yi taktım ve yine başladı aynı hata şimdi şöylede birşey var webcam usb girişli onda sorun yok hdd de virüs de yok ama bunu taktığım zaman bu hatayı vermeye başlıyor birde virüs programı kurup tarattırıcam ama hangisini kurayım bi fikrin varmı

asquared 5 ile tarat taratıcaksan.

harddisk problemi de olabilir seninki.

bi forumdan alıntı.

1-Bilgisayarınızı kapatın ve gücü kesin (prizden)
2-Bios pilini çıkarın ve kart okuyucunuzunda bağlantısını çekin.
3-Kasayı açmışken benim yaptığım gibi kart okucunuzu tamamen kasadan ayırın ve okuyucunuzun saç kasasını kırmadan kapağını açın ve güzelce tozlarından temizleyin.Aşırı tozlanma pinlerinin arasından çıkmadığını göreceksiniz.Ben elektrik süpürgesi ile temizledim.
4-Sonra tekrar monte edip kasanıza bağladıktan sonra bios pilini takın
5-Kasaya gücü verip pc nizi çalıştırın.Şimdi deneyin Mms kart yada flash'ınızı takınca aynı uyarıyı alacakmısınız.

Bu sefer daha kötü oldu yine format atıcaz galiba o squaredi yükledim tarattım 0 format atılmasına rağmen baya bi virüs buldu sildik bu sefer bütün .exe leri silmiş hiç bi işlem görmüyor:D not defterini bile açarken birlikte aç çıkıyo seçenek bile yok kısayolda sorun...

yok ya ilk defa böyle bişe başıma geliyo :S

Bu sefer daha kötü oldu yine format atıcaz galiba o squaredi yükledim tarattım 0 format atılmasına rağmen baya bi virüs buldu sildik bu sefer bütün .exe leri silmiş hiç bi işlem görmüyor:D not defterini bile açarken birlikte aç çıkıyo seçenek bile yok kısayolda sorun...

yok ya ilk defa böyle bişe başıma geliyo :S

eğer 5.sürümdede bile yanlış alarmı normale indirgenmiş asquared da bile birsürü şey buldu ise hakkaten bi virüs olabilir.

exe virüsüde olabilir.

çünkü çok şey buldu ise hepsi kesinlikle yanlış alarm olamaz.

birde harddiskin birden çok bölüme ayırmışmıydın?

ayırdıysan hepsini sil format at öle yüklemeyi dene daha sonra.

harddiskinde MBR bölümünde hatalı sektör var gibi sanki ama tam emin olamıyorum.

virüste var gibi =)

eğer 5.sürümdede bile yanlış alarmı normale indirgenmiş asquared da bile birsürü şey buldu ise hakkaten bi virüs olabilir.

exe virüsüde olabilir.

çünkü çok şey buldu ise hepsi kesinlikle yanlış alarm olamaz.

birde harddiskin birden çok bölüme ayırmışmıydın?

ayırdıysan hepsini sil format at öle yüklemeyi dene daha sonra.

harddiskinde MBR bölümünde hatalı sektör var gibi sanki ama tam emin olamıyorum.

virüste var gibi =)

ya valla exeleri sildi bende şimdi formatla c yi silip hemen tekrar kurdum artık napayım.

neler yapıcam şimdi bilmiyom valla

birde evet 320 gb hdd yi 3 e böldüm c ye 100 gb d ye 120 gb e ye de 100 gb olarak ayırdım. e de film ve müziklerim var sadece program bile yok ve virüs de yok. D tamamen boş. c de şuan sıfır formatlanıyor.

ya valla exeleri sildi bende şimdi formatla c yi silip hemen tekrar kurdum artık napayım.

neler yapıcam şimdi bilmiyom valla

birde evet 320 gb hdd yi 3 e böldüm c ye 100 gb d ye 120 gb e ye de 100 gb olarak ayırdım. e de film ve müziklerim var sadece program bile yok ve virüs de yok. D tamamen boş. c de şuan sıfır formatlanıyor.

film ve müziklerin olması önemli değil oralarada virüs bulaşmış ise sadece c ye format attığında sorun çözülmez.

şimdi bana harddisk sorunu gibi geliyor.

ha e yi asquared ile tarattıysan tamam ama asquared bile kaçırdığı zararlı olabilir elbette.

bi ara bi arkadaşın biri de xp yüklerken sorun yaşıyordu.

bütün bölümleri silip format atıp tekrar oluşturmuştu sorun çözülmüştü.

ama garanti veremem tabi...

dostum format atarken karşına alttaki gibi ekran gelecek.D tuşu ile bölümlenmiş alanları silip C tuşu ile tekrar oluşturacaksın.böylece tertemiz format atmış olursun.

2qkhxzd.jpg

zaten asquared ile tarattım c d e hepsini bütün virüsleri C den çıkardı bu son zaten eğerki bu seferde böyle olursa c d e silip tekrar kurucam taşınabilir hdd yi de biçimlendiricem yani olacağı bu napayım artık ama anlamadığım yeni formatlıyorum virüs buluyor iyi tamam bütün exe leri siliyor çözemedim gitti :S

Geri