biri bana açıklarmı bunun sebebını foruma emek harcadım sonu sorunsuz konu kapatmamı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BuNaLım

Bunalım
Reaction score
0
arkadaşlar dün bır konu açtım eskı gorevıme donmek için ancak açıklamasız konumu kapattılar sebebını yazsa kapatan sahıs yıne eyww.. neden kapatıldıgını oğrenmek ısterım bızde hackhelle çok emek harcamıs bı ınsanız sonu sorunsuz konu kapatmak dııl lınk bu?
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=74109&page=3
konunun acıklamasız kapatılması

Orda yazdığın birşey dikkatimi çekti.. herşeyde son soz sahibi sensin.. demişsin dark_angel a ben Amod oldugumda beni solariz goreve aldı ve dark angel in hicbir sekilde bilgisi olmadı.. demekki sitede tek yonetici yok bircok yonetici var.. sitenin sahibi olmak son soz hakkına sahip olayı gerektirmiyor.. topic kapatılmış demekki gereken cevap verilmiş.. tabiki bu benim dusuncem diger insanlar ne der bilmiyorum!

Lamagro' Alıntı:
Orda yazdığın birşey dikkatimi çekti.. herşeyde son soz sahibi sensin.. demişsin dark_angel a ben Amod oldugumda beni solariz goreve aldı ve dark angel in hicbir sekilde bilgisi olmadı.. demekki sitede tek yonetici yok bircok yonetici var.. sitenin sahibi olmak son soz hakkına sahip olayı gerektirmiyor.. topic kapatılmış demekki gereken cevap verilmiş.. tabiki bu benim dusuncem diger insanlar ne der bilmiyorum!
ne alakası var dostum o cumleyı ıyı okuyamamişsın ben sgu hakkında herseyı dark ustat bılıyo dedım bazı seylerı goruyo dedım senın yorumun konuyla alakası yok
dostum edit:konumun içeriginde değiştırdıler sonra....

Söz bize ne derece düşer bilemiyorum ama kapatan kişi biraz sonra gerekli açıklamayı yapar.Şu an boşu boşuna laf kalabalığı yapmayalım.Gerekli açıklama gelir biraz sonra..Tabi kapatmadan önce keşke bir açıklama yapılsaydı enterasan olmuş.Vardır bir bildikleri canını sıkma şimdi açıklama gelir

BuNaLım' Alıntı:
ne alakası var dostum o cumleyı ıyı okuyamamişsın ben sgu hakkında herseyı dark ustat bılıyo dedım bazı seylerı goruyo dedım senın yorumun konuyla alakası yok
dostum edit:konumun içeriginde değiştırdıler sonra....

cumleyi tekrar tekrar okuyorum ve hala aynı anlam cıkıyor...:eek:

neyse kapatan kişi gerekli acıklamayı yapsın ama olaylı ayrılman problem yaratıyor bence..

konuyu kapatan yönetcinin vardır bi bildiği.. fakat konuyu açıklamadn kapatması pek hoş olmamış.. gereken açıklamayı yapacaklardır...

saygılar sunuyorum.

çok merak ettim squ hakkında bizim bilmediğimiz bir şey mi var???

eğer konu son yazılan 2 mesaj yüzünden kapatıldıysa tartışmamanız için kapatılmış

vardır yöneticinin bir bildiği bence...

FLeTCh®' Alıntı:
çok merak ettim squ hakkında bizim bilmediğimiz bir şey mi var???

eğer konu son yazılan 2 mesaj yüzünden kapatıldıysa tartışmamanız için kapatılmış

vardır yöneticinin bir bildiği bence...

yakında bırı patlatacak ama ben dıılım ama

tartışma konusu olmadıkı hatta yanından bıle gecmedı bı yorum beklerım nıye kapatıldıgı
hakkında

BuNaLım' Alıntı:
yakında bırı patlatacak ama ben dıılım ama

tartışma konusu olmadıkı hatta yanından bıle gecmedı bı yorum beklerım nıye kapatıldıgı
hakkında

bence squ veya konuyu kapatan kişi bişey yazsın sonra konuşulsun konu

SQULACHİ' Alıntı:
Bizim allahtan başka kimseden korkumuz yok !
Şu ana kdr hh zararına hiçbir şeyde yapmamışımdır. yapmamda

Eğer ne olduğunu Açıklamazsan Adam deilsin al buyur meydan burda beklyorum dostum!

hh yanliş yapmamişsın bellı msndekı konuşmalara davet ederek mod adayı olanlara mod olunca kendını bişe zannedme tehdıt savuran dıyen ben dıılım sensın admınlık toslayan sensın ben kanıtlayamam elimde delil yok ama kanıtlayacak bırı var bana soyledı resmını de çektı o konuşmanın (msnde) yayınlayacagım dedı ama her seyın zamanı var dedı

not: adamda sen dıılsın konuşmalarına dıkkat et iki kuzen olmuş burda adminlık yapmayın bızde hackhelle emek harcamış ve sevmiş bır ınsanız bızım de alın terımız ve emegımız var burda
:mad: :mad:

X' Alıntı:
konun kapatan dark_angel ve gereken yorumu yapmış onun üzerine fazla yorum yapmaya gerek olmadığını düşünüyorum
ne demek istiyorsan söyle bu konuyu da kapatalım...

http://www.hackhell.com/showpost.php?p=598613&postcount=20

size saygım sonsuz hackhellin her zaman buyumesını düşünenen ınsanlarısınız bende sahsen hackhellın hedefledıgı yere gelmesi için çalişan bır uyeyım mod olmuş olamamişiz onemlı olan bu dııl burdakı dostluk ,arkadaşlık ve kaynasım ve hackhellın olması gerektıgı hedef ve yer ........ saygılar

edıt:konuyu kapatabılırsınız sımdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri