Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ya tamam iyi olur da para işi pis iş yaa gerçekten . nerde para işi varsa ( sizin için söylemiyorum her şartta aynıdır bu kural ) orada çok olay çıkar yaa
kady dostum onu şaka mahiyetinde yazdım ama gerçekte ortada oan kontrol etmiştim bugün tıklanma yoktu dün 5 tıklama vardı
neyse tıklayandandan tıklamayandanda allah razı olsun
Olsun iyi olur ama hostbul reklamlarına tık yetmiyor tık tık tık anca yetiyor. Bunuda söykeyeyyim yani hostbul reklamına tıkladıkdan sonra açıllan hostbul sayfasında dan en üstteki reklama yada sağdaki büyük reklama bir tık gerekiyor.
ya bakın... her gün bir site belirleyip ona yüklenelim... buraya herkes aday şeklinde yazsın sitesini... ve bunları yazan sırasına göre günlere bölelim... for ex:
ben çarşamba günü kendi sitemi yazdım
benden sonra ilk sitesini yazan masteron oldu
perşembe benim DIK günüm... cuma da MasterOn un DIK günü...
böle olsun mu?
abi günlere göre yapmanız akıl işi değil hadi bir iki hafta neyse ama google en sonunda anlar her hafta aynı gün yüklenme oluyor nedir diye başımızı belay sokmayalım hergün gelip tıklayalım bence www.ceylanbilgisayar.net