senin gibi insan olmaz olsun ya Allah sizin gibileri islah etsin. İçimden geçen sözleri yazmayı çok isterdim ama .......... neyse. Asıl bölücülüğü senin gibi adi insanlar yapıyo. Türbanlıları küçümseyerek onları heryerde yasaklayarak elinize ne geçiyo
amin dicem ama kusura bakma ben sizin gibi ... insanlar olduğu için türbandan nefret ettim
laflarınada dikkat et
içinden geçenleride yazmak istiyorsan buyur yaz engelliyen yok
TBMM sine bi milletvekili boynunda koca bi haçla girmeye çalışsa ne yaparsın kimbilir
Kimsenin herkesin kafasını örtmek gibi bir düşüncesi yok. Türbanlıya da niye böyle yaklaştığın hakkında bir fikrim yok. Hadi dinle imanla alakan yok diyelim. Olması için de zorlayamam. Özgürlük olarak düşünürsek(umarım ona saygın vardır) bir kızın sokakta mini etekle gezmesi serbestse başörtülü gezmesi de o kadar serbest olmalıdır. Senin dine itibarın yoksa herkes buna saygı gösterir. Senin de dine itibarı olanlara saygı göstermen gerekir. Dine itibarı olan bir bayan da bunun gereği olarak başını kapıyor. Bunda ne var. Hem sokakta mini etekle gezen biri tecavüze uğrayıp öldürülünce pek şaşırmıyorum. Bunlar nasıl insan da demiyorum. Her tarafını göstererek yürüyene bu nasıl insan diyorum. Ya kendilerini bu sona hazırlıyorlar, ya dine itibarı olanları günaha girmeye zorluyorlar, ya da dine itibarı olmayan birini bu suça zorluyorlar. Bir de biri bakarsa ne bakıyorsun derler. Bakılmasını istemiyorsan açık giyinme.
malesef dostum birileri gerçekten insanların kafasını örtme gibi bi düşüncesi var
inanmıyorsan buyur izmirden çok uzağa deil sadece afyonun köylerine git bi bak
mahelle baskısı dedikleri şeyin kralını görürsün 7 den 70 e
7 yaşındaki kız çocuğunun kafasını örtürmelerine ne kadar hayret ettiysem
T.C lisesinde de kız ve erkek örencilerin yanyana oturmamasınada o kadar hayret ettim
"Hem sokakta mini etekle gezen biri tecavüze uğrayıp öldürülünce pek şaşırmıyorum. Bunlar nasıl insan da demiyorum. Her tarafını göstererek yürüyene bu nasıl insan diyorum. Ya kendilerini bu sona hazırlıyorlar, ya dine itibarı olanları günaha girmeye zorluyorlar, ya da dine itibarı olmayan birini bu suça zorluyorlar."
demişsin çok şaşırdım şunumu demek istiyorsun erkek kendine ve beynine hakim olamıcak kadar aciz rezil utanmaz bi mahluk onun için kadın suçludur örtünmesi şarttır bumu yani
mini etek giyen bi kızın tecavüze uramısı çok doaldır ha
ve kendininde böle bi şey yapabileceğine ihtimal veriosun
araplar 13 yaşındaki bi kız çocuğuyla evlenmek gibi büyük bi sapıklığı uygun gördü
afganistanda kadınlara nasıl davranıldını anlatmaya gerek varmı
ve bunlar müslümanlığı en doğru şekilde uyguladıklarını idda eden insanlar din kurallarıyla şeriatla yönetilen insanlar
herşey yavaş yavaş olur bi anda yönetimi deiştiremiceklerini kendileri çok ii biliolar onun için alıştıra alıştıra yapıyolar işlerini
yani dostum kadın şuan türban adı altında bi özgürlük istiyor ama yolun sonunun adi bi köleliğe çıktığının farkında deil
yanlış anlama din kurallarından bahsetmiyorum erkein kadını köleleştırmesi gibi bi sapkınlıktan bahsediorum
her zaman dediğim gibi şeriat bahane olay erkeğin zevki sefası
iman insanın içindedir önce doğru insan olmasını becermelisin
aslında ben senin yorumlarından nasıl bi zihniyette oldunu iyi biliyorum ama belki bişeyler anlarsın diye yazdım