Birazcık olsun, utandınız mı yasakçılar!?

imza

New member
Reaction score
0
Birazcık olsun, utandınız mı yasakçılar!?

Sözüm tüm yasakçılara.. Lâikliği bir baskı aracı olarak kullanan tüm despotlara.. Bazı isimler vererek, onlara somut sorular sormuş olmam, diğer zorbaları unutturmasın.. Onların hepsine soruyorum, “Birazcık olsun utandınız mı?”
Halkının büyük çoğunluğu Müslüman olan Türkiye’de, Merve Kavakçı’yı başörtüsü yüzünden engellediniz. Milletvekilliğini elinden aldınız.
Peki Belçika’da bir bayan milletvekilinin, Meclis’te kimsenin itirazına uğramadan görevine başlamasının görüntülerini izlerken, azıcık da olsa utandınız mı?..
Siz, Sayın Necdet Sezer...
Sadece milletvekillerine değil, milletvekili eşlerine bile bu yasağı kamusal alanda yaygınlaştıran, 2000’in özgürlükçü(!) Anayasa Mahkemesi Başkanı, 2002’nin yasakçı Cumhurbaşkanı!..
Evet, hiç utandınız mı, dünkü görüntülerden?
Birazcık hicap duydunuz mu?
“Ben milletvekili eşlerine bile yasak uygularken, binbir hokkabazlıkla ‘Eşli davetiye, eşsiz davetiye’ şeklinde çeşit çeşit davetiyeler hazırlatıp, Cumhurbaşkanlığı makamının da ciddiyetini sarsarken; Belçika’da başörtülü bir bayan, milletvekili olarak göreve başladı. Ben kendi ülkemin insanına ne kadar gaddar, ne kadar acımasız bir yaklaşım sergiliyormuşum?” diyerek, birazcık olsun vicdanınızda kendinizi sorgulayıp mahkûm ettiniz mi?
Ya siz; kendine “Nurlu Süleyman” denilmesinden hoşlanan, Süleyman Demirel kimlikli zat!..
Siz utandınız mı?
Türkiye’de halkın oyları ile seçilen başörtülü milletvekili için, “ajan provokatör” iftirasında bulundunuz. Emireri gibi kulandığınız bir savcıya talimat verip, o milletvekilinin evini bastırdınız! Şimdi Belçika’daki başörtülü milletvekilini izlerken, neler hissettiniz?.. Hemen uçağa atlayıp, Belçika’ya gidip, Meclis’i basıp, orada da “Bu Mahinur isimli milletvekili, aslında ajan provokatördür” demek geldi mi içinizden?..
Annesi, ablası başörtülü bir insan olarak söyleyin; Belçika’daki başörtülü milletvekili, içinizde birazcık olsun utanma hissi uyandırdı mı?..
Ya siz Deniz Baykal?.. Siz Kemal Kılıçdaroğlu!
Siz; CHP içinde, binbir maske takarak halkı aptal yerine koyan solcu, sözde demokratlar.. Türkiye’deki öğrencilerin sorularına, “Biz iktidara gelirsek, başörtü sorunu kalmaz” diyerek, muhatabını aptal yerine koyan bir cevap ile geçiştirdiğini sanan politikacılar!..
Belçika’da, solcuların da alkışları ile göreve başlayan Mahinur’un başörtüsünden ders alarak, yasakçılığınızdan dolayı utandınız mı?..
2002’de, “Başörtü yasağını bir müddet tartışmayalım.. Bakın göreceksiniz, bir süre sonra bu yasak artık gündemden düşecek ve kalkacaktır” diyerek halkı aldatan Deniz Baykal; bu sözleri söylemenizin üzerinden tam 6 sene geçtikten sonra bile, Anayasa Mahkemesi’nde, üniversiteye giden öğrencilere başını örtme hakkı tanıyan Anayasa değişikliğini iptal ettirmek için dava açtığınızdan dolayı hiç utanç duydunuz mu?..
Siz “yasak yasak” krizlerine girerken, Belçika’da başörtülü milletvekilinin, hem de Başkanlık Divanı’na üye olacak kadar özgür bir hayat sürmesinden utandınız mı hiç?
Ya siz kartel medyası?..
Doğan Grubu’ndaki muhabirleri ile, köşe yazarları ile..Diğer medya organlarındaki, o günlerde yasakçılık yönünde haber-yazılarıyla gündem oluşturmaya çalışanlar.. Sizler utandınız mı?..
Sizler, Merve Kavakçı’nın çocuklarının gittiği ilköğretim okullarına varıncaya kadar, yaptığınız her türlü edepsizlikten dolayı bir nebzecik de olsa utandınız mı?..
Ve aslan MHP’liler!..
Merve Kavakçı’ya, “ajan provokatör”’ diyenlerin tezgâhına gelip, DSP’lilerin kürsüyü işgal ederek Merve Hanım’a çıkarttıkları engeli, oturduğunuz yerden seyredip, sonrasında da o engeli çıkartanlarla koalisyon ortağı olmanızdan dolayı, vicdanınız sızladı mı?..
Söyleyin; başörtülü milletvekili Mahinur Hanım’ın Belçika Meclisi’ne serbestçe girişini izledikten sonra, sizler kendi ülke insanlarınızdan utandınız mı?.. “Biz ne yapmışız da, DSP’lilerin o rezil soytarılıklarına, oturduğumuz yerden seyirci kalmışız. Seyirci kaldığımız yetmemiş, sonrasında da o DSP’lilerle 3.5 yıl koalisyon ortaklığı yapmışız! Affedin bizi Türk Milleti.Affedin bizi Merve Hanım!” demeyi düşündünüz mü hiç?..
Evet, tüm Türkiye’deki yasakçılar!..
Belçika’da başörtülü bir milletvekilinin göreve başlamasından dolayı utandınız mı hiç?

Ali Karahasanoğlu - Vakit

Düşünmedik çünkü Özgürlük diye gelenin esaret olduğunun farkındayız.

düşünmek ve utanmak erdemlilerin büyük olgusudur. sayılanlardan bu kavramları beklemek, papua yeni gine deki bir yerliden astronot çıkması kadar uzuk bir haraket olacaktır.. statükocuların karakter değiştirdiğini gördünmü sen ...))

Darbecilerin siz hiç uatndığınıu gördünüz mü

siz nasıl herkezin kafasını örtmek istiyorsanız bende şahsi olarak o türbanlıları bırak meclise otobüse bile bindirmeme taraftarıyım varmı ötesi

şimdi belçikada örnek ülke oldu ha bunlar salmamışmıydı teröristi

ama bitane türbanlıyı meclise aldılar diye baştacımı oldular

yasak kardeşim yasak siz ne kadar yırtınsanızda türban yasak

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı olmuş bi kişiye ettiği laflara bak yazık size

kaynağa bak vakit neyin vakti bölücülüğün vakti

Müslüman olduğunu türban takarak belli etmeye çalışıp, İNCİL üzerine sağ elini kaldırarak hem de Fransızca yemin etmesinden pay çıkartan zihniyete söylenecek hiç bir sözüm yok.....

siz nasıl herkezin kafasını örtmek istiyorsanız bende şahsi olarak o türbanlıları bırak meclise otobüse bile bindirmeme taraftarıyım varmı ötesi

şimdi belçikada örnek ülke oldu ha bunlar salmamışmıydı teröristi

ama bitane türbanlıyı meclise aldılar diye baştacımı oldular

yasak kardeşim yasak siz ne kadar yırtınsanızda türban yasak

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı olmuş bi kişiye ettiği laflara bak yazık size

kaynağa bak vakit neyin vakti bölücülüğün vakti

senin gibi insan olmaz olsun ya Allah sizin gibileri islah etsin. İçimden geçen sözleri yazmayı çok isterdim ama .......... neyse. Asıl bölücülüğü senin gibi adi insanlar yapıyo. Türbanlıları küçümseyerek onları heryerde yasaklayarak elinize ne geçiyo

Müslüman olduğunu türban takarak belli etmeye çalışıp, İNCİL üzerine sağ elini kaldırarak hem de Fransızca yemin etmesinden pay çıkartan zihniyete söylenecek hiç bir sözüm yok.....

Başında bez bağlıysa örnektir.
Özellikle Belçika gibi pkkya destek veren bir ülkede ise 2 kere örnektir.

türban kadına özgürlük değil zincirdir.
kendi haklarını kendileri savunsun.ben karışmam artık çünkü koyma akılla akıl olmuyor...

Merve miletvekili olunca küçümseyip kocasını boşadı.
hiç müslüman bunu yapar mı?müslüman kadından feminist olur mu ?
bunları kendinize sorun.

Darbecilerin siz hiç uatndığınıu gördünüz mü

aha sorosun çocuğu pkk uzantısı genç sivillerin bebesi gelmiş pkk nın sözcülüğünü kaç paraya yapıyorsunuz soros çocukları

dostum sen bunların gerçek yüzünü görmüşsün bravo bu yezidilerden biri değilmiydi ingiliz sömürgesini tercih ederim diyen bunların peygamberi fetoş ALLAHI paradır bakma salladıklarına bunlara vatan millet emanet edilmez bunlar dini kullanırlar sonra bosnadaki yetim çocuğun yardım parasını yerler bununlada kalmazlar 12 13 yaşındaki kızlara tecavüz ederler o kadar kahpedir bunlar

farklılıklar zenginliktir.
saygılı olmalıyız her zaman her şartta antiampül arkadaşım.

Başında bez bağlıysa örnektir.
Özellikle Belçika gibi pkkya destek veren bir ülkede ise 2 kere örnektir.

ÖnceLikLe Sen ve ŞakşakçıLarın İnsanLarın Değer Verdiği ŞeyLere İnanmasada,Benimsemede Aynı Değeri GöstermeLidir.

Sonrasında Hani Sizin Bi YoLunuz Varya AydınLık Saçan =)
İşte O YoLda Yürüyen ÇYDD'nin ÇeşitLi ŞirketLerden aLdığı YardımLar;

Mercedes-Benz: PKK'nın Anavatanı Almanya
Bridge to Türkiye Fund: ABD
Metro Grosmarket: Almanya
Danone: Fransa-İsrail Ortaklığı

Sormadan Edemiyorum Şimdi mi Dikkatinizi Çekti PKK'yı BesLeyen üLkeLer?
Yoksa Siz Kendi İşinize GeLdiği Durumda Vatanı Dahi Satacak Türdenmisiniz?

utanmak fiilini akp li dincilerin kullanması biraz ironik olmuyor mu?

Acaba o türbanlıda sizlerin Türkiye'de herkesi kendinizi benzetmeye çalıştığınız gibi bütün belçika'yı kendine benzetmeye uğraşıyor mudur?

Acaba o türbanlıda belçikaya şeriat getirmeye çalışıyor mudur?

Bunları merak ediyorum....

~SiLenT ScЯeaM~;4413021' Alıntı:
ÖnceLikLe Sen ve ŞakşakçıLarın İnsanLarın Değer Verdiği ŞeyLere İnanmasada,Benimsemede Aynı Değeri GöstermeLidir.

Sonrasında Hani Sizin Bi YoLunuz Varya AydınLık Saçan =)
İşte O YoLda Yürüyen ÇYDD'nin ÇeşitLi ŞirketLerden aLdığı YardımLar;

Mercedes-Benz: PKK'nın Anavatanı Almanya
Bridge to Türkiye Fund: ABD
Metro Grosmarket: Almanya
Danone: Fransa-İsrail Ortaklığı

Sormadan Edemiyorum Şimdi mi Dikkatinizi Çekti PKK'yı BesLeyen üLkeLer?
Yoksa Siz Kendi İşinize GeLdiği Durumda Vatanı Dahi Satacak Türdenmisiniz?
Hayır ama örnek olarak alkışlayarak vermeye kalkınca insanlar unutanlar ola bilir diye hatırlatalım dedik.
İncile el basmasını da göze sokmak lazım.
Hanım efendinin oradaki rejimi değiştirmeye gücünün olmadığını da hatırlatmayı bir görev biliyorum.Yani nereden baksanız ironik bir örnek.

Ayrıca Deniz feneri ile ilgili sonuçlar neler olacak oda ayrı bir konudur. (ÇYDD ye değindiğiniz için bu konuyu gündeme getirme ihtiyacı duydum)

Bu arada kullandığınız kelimeleri seçerseniz daha seviyeli tartışa bileceğimiz inancındayım.

Mesela şakşakçı gibi seviyesiz kelimeler yerine destekçi gibi daha ılımlı ve küçümseme içermeyen kelimeler seçile bilirse daha hoş ve seviyeli bir tartışma ortamında daha dostça bir fikir teatisi olur bence.

belçika özgürlükler ülkesi ama sizin istediğiniz belçika mı biz belçika olamayız çünkü onların rejimini 2 günde bölemezler daha doğrusu bölmeye çalışamazlar kadın elini incile bastı bunuda kenara koydum beni ilgilendirmez tabi ama burdaki türbanlıların çoğu daha atatürk sevgisini öğrenememiş humeyni sevgisini öğreten fethullah saolsun ayrıca yasaksa yasaktır bitti çıplak bir insanın kamu kuruluşuna girmesi eşofmanlı kişinin askeriye girmesinin yasak olduğu gibi orda müslümanları mı koruyacak hiç sanmıyorum büyük ihtimalle onu bir rant aracı olarak kullandı ve başardı

Geri