Biraz Daha Kibar Olalım..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tokmak2000' Alıntı:
ya bu konu niye bukadar uzadı! fatu yalnızca sitedeki samimi olmadığınız kişilerle daha saygılı konuşun, yazdığınız yazıları veya açtığınız topicleri herkes okuyor biraz saygı çerçevesinde yapalım dedi! Burası özgür bir platform isteyen istediğini yazıyor fakat suyunu çıkartmadan lütfen. Aynı problemi bende yaşadım ben 30 yaşındayım ve üst düzey yöneticiyim ama gelgör ki bazı arkadaşlar (isim vermiyorum) benimle sanki enseye tokat ..... konuşmalar falan! n'oluyor? samimiyeti abartmamak gerekir bence. Fatu arkadaşım yanındayım....
haklısın arkadaşım ,
bende 5 nisanda 35 yaşıma basıyorum,
bazı arkadaşlara bakıyorum,
yazıları çok laubali,
bence yaşlarını verdiği bi sorun,
fatu kardeşim açtığı bu konu sayesinde bir nebzede olsa düzeltmelerini umuyorum,
tüm hh yi seviyor
saygı duyuyorum

evt kibar takılın biraz ne olurki :)

bunun dile getirilmesi cok iyi oldu katılıyorum tşkrlr

iii burası ew ortamıymış rahat edilmeliymiş
rahat eden edicekte rahat edemeyenler o laflardan napcak
1 kere ew ortamında annenizle babanızla yada kardeşinizle
ulan,olm gibi kelimelermi kullanıonuz ki.
bana göre kişiden kişiye konuşma deişebilir.
ama konunun en başında gördüğüm birisini hic tanımayan birinin
bi kıza olm falan demesi ayıp olur
ben herkesi kibarlığa davet ediyorum fatu ve bazı arkadaşlar gibi.
isim wermişsin konu kapansın diyenlerede tekrardan saptırmayın diorum.

Aslında bu kadar uzamaması gereken bi konuydu uzatmışsınızı madem arada bir iki arkdaşa çıkmış gereksiz tepkide bulunan yorumlarının hepsini okudum..
Benim daha önce konuşmadıgım belli bi samimiyetim olmadıgı bi kişi bana lan olum şeklinde hitap edemez
tabi samimi oldugum arkdaşlar der ve bende onlara derim hiç bi sakıncası yoq örnegin ispiyoncu bana küfrediyor onu ben iltifat olarak alıyorum :D ama karşıdaki eğer bi bayansa onla istedigim kadarda samimiyetim olsun ben onla asla lanlı lunlu konuşmam konuşursamda böle herkesin görecegi ortamda deilde msn,pm gibi kimsenin göremeyecegi ortamda derim...
ve romantizm bölümüde benim bölümümse böyle şeylere ben göz yummam gerekene gerektigi yerde ikaz onunda yeterli olmadıgı takdirdede s.mod,yönetici arkdaşlardan banlanmasını talep ederim...
ama bunlara hiç gerek yoq herkes sevilyeli olursa bunların hiç birine gerek yoq

herkese iyi forumlar :eek:

AressKruger' Alıntı:
Yok Moruk DİZ İZ E PENSİL Olucaktı O YADA :hhman: e Soralım O Bise Yardımcı Olur İNGİLİZCE Konusunda DİZ İZ E BENK :D:D

ARKADAŞLAR GERCEKTEN BUNA İHTİYACIMIZ VAR ÖRNEKTEKİ GİBİ VATANDAŞA BİRAZ DAHA MANTIKLI HİTAP ET DEDİK PM CEKTİK MESAJDA UYARDIK ADAMIN CVBI BEN SENİN BUNDAN SONRA MUHATTAB BİLE OLMAM OLDU BENDE ŞÖYLE CVP VEREYİM DİYECEM AMA ÇOCUKLA ÇOCUK OLMAK İSTEMEM SAYGLI OLALIM BUNA VE CVP VERİLİR!....

yaw sanal alemin
tadı nasıl çıkıyosa
öle davranacaksın
o kadar basit. olayı
büyütüosun. eğlence
için buradayız. tutupda
türk dil kurumundan veya
talim terbiye kurumundan
birileri gelip soruşturmayacak
forumu:)

benim tarzım buysa nasıl
istersem öle konuşurum
tabiki aşırıya kaçıp lan denmez
ama bi len dende zarar gelemez :)

yanlış anlaşılmasın ben böle
konuşuyorum diye demiyorum bunu

fatu bayaı bi uzamış bu konu ve boşa uızamış kanaatindeim ben .
konunun gidişatına göre eLbet LanLı manLı kopnuşucan ... forum üyeLerinin birbirine oLan samimiyetinden kaynakLanıyordur umuyorum ben . eğer 'Lan ' Lar ciddiye aLınsaydı herkes banLanırdı burda , çünkü herkes Lan keLimesi kuLLanmıştır , arama yaptır istersen =)
bana kaLırsa biLinçLi HH üyeLeri buna benzer cümLeLeri hangi durumLarda kuLLanıLacağını biLior ...

aşağıya bi göz at =) hangi user bana şunu getirin şu konuda yardım edin Lan dedi haa?:D

benim tarzım buysa nasıl
istersem öle konuşurum
tabiki aşırıya kaçıp lan denmez
ama bi len dende zarar gelemez

+1

chuckies' Alıntı:
Akıl Yaşta Değil Baştadır

kimseye salak demedik chuckies

sadece biraz daha saygılı olalım dedik..! Olun dedik..!

arkadaşlar sakın olalım forumda bazen sorun olabılır hatasız kul olmaz sorunu çozmeye çalişalım karşılık vererek dııl ters davranarak dııl lutfen konuşmamızı sakın lıkle yapalım burda herkes bırbırıyle kardeş saygılar:cool: :cool:

kimseye salak demedik chuckies

sadece biraz daha saygılı olalım dedik..! Olun dedik..!
işte aynı hatayı sen yapıorsun fatu . birbirinizLe atışıorsunuz ,
hiç gerek yok ki :angel:

fatu mesjnı herkes aLdı 1 rahatsızLığın var foruma aktardın ii ettin . herkes örenmiş oLdu hangi durumLarda nasıL konuLuşacağını . arada 1 samimiyetLik yoksa cümLeLeri secerek kuLLanmaLı diosun . uyarı için teşkkrLer.

konu poLemiğe sürükLenmesin ... bence kapansın bu konu .

[StİnG]' Alıntı:
işte aynı hatayı sen yapıorsun fatu . birbirinizLe atışıorsunuz ,
hiç gerek yok ki :angel:

fatu mesjnı herkes aLdı 1 rahatsızLığın var foruma aktardın ii ettin . herkes örenmiş oLdu hangi durumLarda nasıL konuLuşacağını . arada 1 samimiyetLik yoksa cümLeLeri secerek kuLLanmaLı diosun . uyarı için teşkkrLer.

konu poLemiğe sürükLenmesin ... bence kapansın bu konu .

Akıl yaşta değil baştadır demekle hiçbir alakası yok bu konunun..!
Ben konunun ne olduğunu anlattım..!
Sabahtan beri nelere cevap verdiğimi görmedin herhalde..!
Ben ne yazıyorum millet ne yorum yapıyor..!
Çıldırmamamk elde değil..!
Bide herkes en sinirli fatu yazıyor..!
Böle olursa tabi en sinirli fatu olur..!

Bu nedir yaa..? Yazılanı anlayalım..! Ben ne yazmışım ne cevaplar verilmiş oku istersen..! Bi konu bu kadar saptırılırsa bende ihanet ederim kendi açtığım konuya..!

Ne kadar uzattınız konuyu yaa.Ne kadar tartısmaya MeraqLısınız..Yapmayın Lutfen

fatu sen boyle yaptıkça senın uzerınde tepkı oluyo konunu aç her msja cevap verme ıyı tepkı olur kotu tepkı olur her yorum yazdıgında senın için ıyı olmuyo benım düşüncem

karizma_5' Alıntı:
ben fatu kardeşime sonuna kadar katılıyorum,
benim hh de güzel dostluklar kurdum,
ama bu kardeşlerime asla lan lı lun konuşmadım,
karşımdakine saygısızlık olur çünkü,
ve şuna inanırım,
sana yapılmasını istemediğini başkasına yapma,
saugılarımla

KARİZMA ABİME KATILIYORUM EV ONU ALKIŞLAMAK İSTİYORUM......:D

Tabi ben gelince rahatladı herkes..! Hadi bütün gidenlere, yatanlara iyi sabahlar o zaman..!

kızılakrep fatu forum ne batçak bee bana emanet edilmiş bişeye yamuk olursa varya dağıtırım buraları..!

Varmı lem emanete ihanet..! Hangi kitapta yazıyo..?

Hiyeyyyyyttt..!
kıbarlık bu olsa gerek ....

BuNaLım' Alıntı:
fatu sen boyle yaptıkça senın uzerınde tepkı oluyo konunu aç her msja cevap verme ıyı tepkı olur kotu tepkı olur her yorum yazdıgında senın için ıyı olmuyo benım düşüncem

Haklısın aslında ama en son yazılanın yönünde gidiliyor sonra..!

Ben yakip ediyorum konuları biri bişi uyduruyo yada aklı nerdeyse nasıl okuyorsa bişi atıyo ve ondan sonra ona göre gidiyor konu..!

Bence çok önemli bi konu ve doğru yönde gitmesi gerekiyor bu konunun..!

Bu yüzden de herkese cevap verdim..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri