Biraz Daha Kibar Olalım..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben şimdi açtığım konuya ihanet etmek zorunda kalıcam..!

:D:D:D:D:D:D:D:D

Ben geLDım aCıLın......:cool:

Ben herkese aynı DıLde konusmam Hakedene hakettıgı sekıLde konusurum..!!

Bırde gereqsız Konu acmasaq..Tartısma ortamı yaratmasaq daha guseL olmazmı..

DureX' Alıntı:
Ben geLDım aCıLın......:cool:

Ben herkese aynı DıLde konusmam Hakedene hakettıgı sekıLde konusurum..!!

Bırde gereqsız Konu acmasaq..Tartısma ortamı yaratmasaq daha guseL olmazmı..

Bende zaten bundan bahsediyorum..! Herkesle aynı şekilde konuşmaz..!

Samimi olduğun user a ona göre konuşursun muhabbetin olmadığı user a ona göre konuşursun..!

Bunu anlatmaya çalışıyorum..!
:D

millet fatu ki bir öneri beğinirsin begenmezsiniz uyarsiniz uymazsiniz o sizin bileceğiniz iş okadarda önemli bir konu degil birazda kişilk yapisiyla ilgili bişi

ya bence locked zamanı geldi herkes anlıcağını anladı kişileştirmek yanlış olmuş sadece nese bi daa yazmıom buraya girmeyin kanıma yoksa ii olmucak:D:eek:

abi bi karar alınmadan neden locked hemen?

ya ne kararı ben sana desem cok kibar konuscan die yaparmısın .. zorla yapılan işten hayır gelmes..

ben fatu kardeşime sonuna kadar katılıyorum,
benim hh de güzel dostluklar kurdum,
ama bu kardeşlerime asla lan lı lun konuşmadım,
karşımdakine saygısızlık olur çünkü,
ve şuna inanırım,
sana yapılmasını istemediğini başkasına yapma,
saugılarımla

karar dan kastım illa bi yasa cıkaralım deil yane...
en azından herkes görüşlerini yazar ve bu konu yukarıda kalır... kaldıkca herkes daha dikkatli olur...

ya uzadıkca uzadı eger karsındaki adam istemio sa onun la sende saygılı konusamıcaksan ben lanlı lunlu konusurum dersen konusma yani seni zorlayan bisey yok ki..

bazı adamlar vardır bana dıyemez lan olm fılan... gerekeni sölerim bazılarıda istediini söliyebilir samimiyetle alakalı biseydir bu..

Beyazın Kaderi KirLenmek, Siyahın Kaderi suçlanmaktır....YaLaN DünYa..Birbirimizi Kırmaya Gerek Yok..Konuyu Uazatmayalım Gönül Dostlarım..Hepimiz Aynı Yolun yolcusuyuz.Basın Gaza Gidelim.Kaldığımız Yerden..

ARKADAşlar sanırım konunun icinde ben varım..Eğerki bu kişi benim burda samimi olduğum biri si sölese belki bukadar umarsamazdım şaka yapar geçerdim.onu yazan kişinin msj sayısına bakın benimle muhataplığına baqın.Lütfen fatu nun actığı konuyu başka yerlere sapıttırmayalım.Bazılarınız demişinizki burda hayat buluorum istediğim gibi konuşurum.Sizin de kız arkadaşınız vardır yada sevgiliniz vardır onlarada böle konuşulsa boşfer orası istenildiği gibi konuşalibelen bi forum deyip suscakmısınz.işte sizler böle konuyu sapttırırsanız böleleri gelir burda istediği gibi konuşur..fatu abicim sana teşekür ediorum.ben bu konunu buraya gelceğini tahmin etmemiştim..Duyarllğın icin gercekten sana tekrar tekrar teşekkür ediorum..ve siz arkadaşlar şurda sayılı olan kızlara biraz daha seviYELİ davranmaya sizleri davet ediorum
..

işte en güzel cvp esmer kardeşimden geldi,
biraz saygılı ve seviyeli olalım arkadaşlar,
burada hiç tanımadığımız insanlarda var,
ve bayanlarda var,
unutmayın ki bayanlarla konuşurken daha dikkatli olmak zorundayız,
saygılarımla

ne kadar samimi olursan ol bi bayanla erkekle konustyugun gibi konusmamalısın;)

Bu bir şaka değil..!

Bu aynı zamanda sadece bayan olmakla da alakası yok..!

Ben herhangi bir konuda bi espri yapmışım mesela;

adam beyenmiş, hoşuna gitmiş yazıyor;

ulan fatu ne adamsın yaa..! yada

olum fatu sen varyaa..!

Tamam bunlar beğeni ve samimiyet bildirici şeyler aslında..! Beyenilmek herkesin hoşuna gider..! Benim de hoşuma gidiyor bu şekilde yorumlar..! Ama bu yorumun içinde "olum", "ulan" kelimeleri geçtiği zaman ne kadar mutlu oluyorsam bi o kadarda uyus oluyorum..! Forumdaki arkadaşların çoğunun yaşu küçük..! Ben 27 yaşındayım ve bu yorumu bana yazan benle bi konuşması, samimiyeti olmadığı zaman ve 16-17 yaşında olduğu zaman bu benim zoruma gidiyor ve eminimki benim gibi bir sürü insanda vardır bu şekilde..!

Beyenilmek herkesin hoşuna gider ama biraz daha kibar bi şekilde yorum yaparsak çok güzel olucak..! Zaten teşekkür butonu var..!

yorumlarımızı da mesela;

ya fatu ne adamsın yaa..! yada

ya fatu sen varyaa..!

en azından bu şekillerde yazabiliriz..! O zaman çok daha iyi olucana eminim ben..!

Herkese bol eğlenceli, saygılı ve iyi forumlar..!

ya bu konu niye bukadar uzadı! fatu yalnızca sitedeki samimi olmadığınız kişilerle daha saygılı konuşun, yazdığınız yazıları veya açtığınız topicleri herkes okuyor biraz saygı çerçevesinde yapalım dedi! Burası özgür bir platform isteyen istediğini yazıyor fakat suyunu çıkartmadan lütfen. Aynı problemi bende yaşadım ben 30 yaşındayım ve üst düzey yöneticiyim ama gelgör ki bazı arkadaşlar (isim vermiyorum) benimle sanki enseye tokat ..... konuşmalar falan! n'oluyor? samimiyeti abartmamak gerekir bence. Fatu arkadaşım yanındayım....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri