Bira

LsD

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Fıstık iLe iyi giden taksim geceLerinin vazgeçiLmezi..Şişe efes haricindekiLer yaLandır..içmeyin.. :scared:

Testte kopya verirken nadiren ortaya çıkan geyiğinden kopyanın mundar olduğu durum.

Piyasada En Çok Satılan Alkollü İçecek :)

Ben Bişi Anlamıyorum Bundan Fazla Yorum Yapamıycam:)

efes içmeyin içinde şeker glikoz şurubu ve pirinç koyuyorlar buda erken fermantasyon olmasına sebep oluyor onun yerine tuborg için 100 % malt bira

Haftasonu 2 taneyle başlanan sonra kacıncısını içtiğinizi unuttuğunuz içecek,Arpa suyu,Tercihim Tuborg Gold

Tuzlu fıstıkla uzun süreli ilişki yaşayan bir tür içecek.

Bi arkadaşınız hadi bugün Nevizade' ye gidelim diyorsa bilin ki; o gün içilecek bu meret.

Ortalama yılın 300 günü içtiğim ,kimi zaman bir öğle yemeğinde köfteyle meşrubat niyetine , kimi zaman kafa bulmak için miktarını daha da artırdığım, bir çok mezeyle içilebileceği gibi özellikle tadım tuzlu fıstıkla mükemmel bir kombinasyon oluşturan mükemmel içecek. Tabi işin marka olayına gelirsek 50 cl şişe efesin yerini hiçbiri tutamaz.Ne demişler nefes alma efes al.

özellikle almanların su niyetine içtiği,arada bi arkadaşlarla buluştuğumda dozunu kaçırmadan içtiğim B vitaminini aldığım içecek:smile:

öğrenci adamın efes sponsorluğunda sürekli kullandığı alkollu meşrubat

Geri