bir zamanlarin meshur atari oyunlari evinize geliorr !

Çok açıklayıcı 1 paylaşım teşekkürler.

oyunlar için saol harbi insan eski günleri hatırlıyor ha

arkadaşlar bir oyun vardı içinde gunzo eagle diye karakterler vardı iki adam seçiliyordu bu oyunun ismini bilen varmı acaba?

arkadasım bende goruntu boyle sarı yesıl kutu yok dedıklerını yaptım aynan roms klasorune bıoasları kopyaladım ve ındırdıgım oyunlarıda ama hıc bırını acmıyo soyle bı hata verıyo r

konuyu vereli 1 yılı geçmiş daha once masa ustü ve xp kullaniyordum şimdi note book ve vista var senin mesajından sonra tekrar kurayim edim ayni hatayi bendede verdi belki vistadankaynaklaniyor olabilir :(

bende xp var kanka ama neyse ben bıraz ugrasıyım bakalım o koboy oyununu oynanamam lazım neyse tesekkurler

aksam eve gidince tekrar bi kurcalayim bakalim ozledim o oyunlari tekrar kurulabilirise sevinirim baya ayrica benim arayüz daha farklıydı seninikisiniden ondanda bi caps eklerim mesaja

edit:

eğer tekrar çalistirabilirisem daha once romnation isimli siteden yaklasık 2.5 GB lik meshur olan oyunları indirimiştim onu upload edecem

dostum bende çalişti bu sefer acaba emulatorler guncellendimi diyerek 1. sayfada belirttigim MAME32 FX 0.126 yerine MAMEUI (32bit) 0.128 32 bit version indirip denediğimde sendeki ayni hatayi aldim buyuk bir ihtimalle baska bi mame setupunu inirmiş olabilirisin

indirecegin dosya aşagıdaki dosya olcak '' MAME32 FX 0.126 MAME32 variant. ''

1z6a9g5.jpg

İndirdiğim setup dosyasini; d sürücüsüne oyunlar isimli klasör içine mame isimli bi klasör açarak içine attim ve setupı çaliştirdim. daha sonra bios dosyalarını ve ilk sayfada veriğim final fight ve street fighter oyunlarini roms klasorune atip mameuifx32 isimli dosyayı çaliştirdiğimda avilable bolumunden attgiğim iki oyunu goru ve çaliştirdi

20hvsrs.jpg

rt25hc.jpg

elinize sağlık guzel çalısma ama mamebios linki hata veriyor rapidde

dostum sağ altta resmini verdiğin oyunun adı nedir onu aryom deminden beri

Geri