Bir Zamanların Arşivlik DOS Oyunları[HH&NoRS]

klasik bi uçak oyunu vardı. nehir gibi bi yerin üzerinden uçarken gemi helikopter falan vuruyodun. ara sıra da benzin alıyodun. adı neydi bilmiyorum ama. güzeldi bence. var m ı acaba

çok teşekkürler nostalji oldu bu arada

ya arkadaşlar volf die bi oyun vardı arıorum ama bulamıorum :)

hangi linkten indiriyoruz larry süper olmus eline saglık

Moonstone
Golden Axe
ve Z'i yükleyebilirsen cok makbule gecer.

ya ben doofus oyununu indirmek istiyorum ne yapmam gerekiyo??

çok güzel bir upload yapılmış ama paketler açılıpda oyunlar kurulmak istendiğinde parametre hatalı diye bir ikaz çıkıyor ve oyun kurulmuyor, eğer bir yolu varsa yazarsanız veya bir hata yapıyorsak izah ederseniz çopk makbule geçer, özet olarak hiç bir oyunu kuramadım.

Moonstone
Golden Axe
ve Z'i yükleyebilirsen cok makbule gecer.
ya ben doofus oyununu indirmek istiyorum ne yapmam gerekiyo??

oyunlar eklendi. iyi eglenceler =)

çok güzel bir upload yapılmış ama paketler açılıpda oyunlar kurulmak istendiğinde parametre hatalı diye bir ikaz çıkıyor ve oyun kurulmuyor, eğer bir yolu varsa yazarsanız veya bir hata yapıyorsak izah ederseniz çopk makbule geçer, özet olarak hiç bir oyunu kuramadım.

windows kullanmadigim icin deneme imkanim yok suan. ama kisa bir arastirma ile DosBOX adinda dos oyunlar icin yazilmis bir emulator buldum. ilk mesajda isteklerin altina ekledim. birde onunla denersen sevinirim. nette resimli kullanimi mevcut. kolay gelsin

Mach3 (loriciel) diye bu oyun vardı.sanırım 88 yapımı listelere baktım ama bulamadım.eklerseniz çok makbule geçer. şimdiden teşekkürler.

Geri