Bir vuvuzela bir de Üründül!

BurakƷ5

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Dünyanın neresinde olursan ol, bulunduğun yerde de
Dünya Kupası’nda taraftarların çaldığı vuvuzelaların sesi futbolseverleri çileden çıkartırken, maçları yorumlayan Ömer Üründül’ün ilginç sözleri de ekran başındakilerin seyir zevkini iyice öldürdü!

Güney Afrika’daki Dünya Kupası sürerken, futbol heyecanını televizyondaki canlı yayınlardan sürdüren sporseverlerin baflı vuvuzela ve TRT yorumcusu Ömer Üründül ile dertte. Eğitim dünyasına katkılarıyla öne çıkan köklü bir aileden gelen, pek çok yorumcunun aksine maddi çıkar için yorumculuk yapmayan Üründül, sıradıflı cümleleriyle izleyenleri çileden çıkarıyor. Ekflisözlük’ten Facebook’a kadar çok sayıda popüler paylaflı m sitesinde hakkında yorumlar yapılan Üründül genifl bir kitle de oluflturdu. Hatta, bir futbolcu gibi bir maçta kaç kez hangi yorumu yaptığının istatistikleri bile çıkarıldı. Kendisiyle yapılan bir söyleflide, yorumculuktan para almadığını dile getiren Üründül, bu spora sevgisi nedeniyle bu ifli yaptığını belirtiyor.

FAVORİ SÖZÜ YANİ!
Spor yazarı Üründül için bobiler.örg adlı site de bir istatistik yayınlandı. Üründül’ün bir maçta, 108 kez “Yani” 42 kez “Futbol enteresan” 23 kez “Ofsayt” 16 kez “Bloklar halinde” 15 kez “Oooov” 8 kez “Çoook” 6 kez “Kollektif futbol” 4 kez de “Yüzü/sırtı dönük” ifadelerini kullandığı belirtildi.

İŞTE İLGİNÇ ENEKTODLAR
* Maç bitmeden iki takım da gol bulabilir.
* Kazanmaları için gol lazım.
* İki takım da gol atamazsa berabere biter...
* Eğer kaçırmasaydı, goldü!
* Spikerin ‘Sizce David Villa Barcelona’da başarılı olur mu?’ sorusu üzerine: Olur... Çünkü futbolu bilen bir forvet.
* Messi neredeyse sahada yok.
* Kollektif futbolun kontrollü yapısını sahaya yansıtamıyorlar.
* Defans ve orta saha blokları arasındaki mesafe 30 km.
* Top havadan geldi.
* Sahada 22 kifli var.
* Bak yine toptan dolayı bu top hep sekiyor.
* Bu gol olsa, bir farklı öne geçeceklerdi.
* Ben demiştim, bak defans şey yapıyor.

bilafını unutmuşlar onuda ben ekliyeyim :)

kopuk kopuk ataklar izliyoruz :)

hee birde varyasyon diyordu

kaynak

2-1 devam eden maçta yenilen takım adına gol bulamazlarsa yenilecekler çok entresan bi maç oluyor demişti :D

Bir buna birde ilker yasine ekranda futbol konuşmayı yasaklasınlar :)

dünkü uruguay hollanda maçı da 3-1 iken hollanda kazandığından emin uruguay yenildiğinden dedi. 3-2 olunca futbol bu ne olacağı belli olmaz diyip çark etti.. son dakikaya kadar işi bırakmamak lazım filan asena gibi kıvırdı.. kahvehanedeki adamdan ne farkın var üründül ?

Kusura Bakma Ama ÇOK SAÇMA bir konu açmışsın . Adam Süreklii Aynı şeyleri Söylüyor olabilir Ama Hep Doğruları söylüyor . Portekiz maçında Forvet çıktı dedi ki Çok yanlış İspanya Stoperleri öne çıkacaktır Dedi ve Dedikleri oldu . Adam en azından doğru yorumlar yapıyor . Futbolda her şey olabilir Futbol bu diyr Ama Adam 35 mt den vuruor Gol oluyor ve sonuçta Ömer Üründül haklı çıkmış oluyor . Ben Laflara Değil Doğrulara Bakarım . Sen de öye yap :goz:

vuvuzelanın allahı var bunların yanında.

Kusura Bakma Ama ÇOK SAÇMA bir konu açmışsın . Adam Süreklii Aynı şeyleri Söylüyor olabilir Ama Hep Doğruları söylüyor . Portekiz maçında Forvet çıktı dedi ki Çok yanlış İspanya Stoperleri öne çıkacaktır Dedi ve Dedikleri oldu . Adam en azından doğru yorumlar yapıyor . Futbolda her şey olabilir Futbol bu diyr Ama Adam 35 mt den vuruor Gol oluyor ve sonuçta Ömer Üründül haklı çıkmış oluyor . Ben Laflara Değil Doğrulara Bakarım . Sen de öye yap :goz:

hap aynı cümleleri kullanıyosa bıraksın yorumculuğu bende oadama katılıyorum maç içerisindeki tespitleri doğru oluyoama insanı bıktırıyo hep aynı kelimelieri kullanması sana saçma gelebilir ama çoğu insan senini gibi düşünmüyo

Geri