Bir tepkide siz koyun... Yeter Artık!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kuzay

Pesimist
Altın Üye
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy
29nxiqp.jpg

Uyanın millet. Bizler burada kazanlarımızı kaynatırken. Birileri şu anda dağlarda canları pahasına bizlerin huzur içinde olmamız için roketlerin, mermilerin mayınların hedefi oluyor.

Onbinlerce Mehmet bugün dağlarda Terör belası ile uğraşırken, bu gün ankarada, milletin meclisinde, milletin kalbinin noktası TBMM.de yine bu milletin paraları ile teröristlere "KARDEŞİM" diyenler oturuyor.

Bu yürek sızlatıcı tabloya tabiiki hiçbir türk evladının vicdanı elvermiyor. Ama mühim olan bu tür olaylara toplum olarak tepkimizi koyabilmektir.

Yaşanan son hain saldırıdan sonra farkettik ki Toplum olarark bu acı olayları sıradan haber gibi karşılamaya başladık. Televizyonlarda verdiğimz şehitlere dair tek bir kare haber yokken bu acı günde televizyonlarda ibo şov da dansöz oynatılıyor, popstar gibi programlarda malum kişiler uzatmalı sevgilileri ile boy göstererek adeta üzerimize ölü toprağı seriyordu. Duyarlı kişiler olarak bu toplumsal olaya tepkisiz kalamazdık.

Duyarlı birer vatandaşlar olarak yapabileceklerimizden birtanesi meclise ve diğer gerekli adreslere protesto amaçlı mailler göndererek meclisi derhal göreve çağırmaktır. Onlar görevini bilmiyorlarsa bize düşen onlara hatırlatmaktır

UYANIN ey millet. Tepkisiz kalmayalım. UYUMAYALIM, UYUYANLARI UYANDIRALIM

GEREKLİ MEKTUP:

TBMM BAŞKANLIĞINA

Son günlerde tırmanışa geçen terör örgütü eylemler
ve 15 askerimizin pusuya düşürülerek şehit edilmesi üzerine bu prostesto mektubunu TBMM'ye göndermiş bulunmaktayız.

Milletimizin binbir emek yetiştirdiği evlatları olan onbinlerce MEHMETÇİK bu gün hatta bu saatlerde canı pahasına dahi olsa bizlerin güvenliğini sağlamak için kendilerini roketlerin, mayınların, kurşunların hedefi yaparak bizlerin huzur içinde olması için canlarını vermektedir. Ama ne kadar acıdır kibu gün her alanda mücadelemizi verirken teröristlere " KARDEŞLERİMİZ" diyen zihniyet bu gün ülkemizin başkenti olan ankarada ve Türk milletinin kalbi olan "TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİNDE" bulunmaktadır. Ve yine bu kişiler bu milletin ödediği vergilerle maaş almakta ve milletin kalbinde terör örgütü propagandasına devam etmektedirler.

Türk milleti olarak artık bu gidişata dur denilmesini,Siyasilerimizin her zamanki klasik başsağlığı ve üzüntü mesajlarından ziyade daha somut adımlar atarak gerekli ve siyasal kararları alarakyurt ve dünya çapında daha kararlı elle ve elle tutulur adımlar attığını görmek istiyoruz.

Son yaşanan bu hain saldırı ile sadece bu 13 ailenin değil onlarla beraber bizlerinde ocağına ateş düşmüştür. Ve yine pusuya düşürülen 12 köylü insanında acılarını aileleri ile hepberaber yaşadık. Bizler Türk halkı olarak gereken bütün maddi ve manevi bütün destekleri verdiğimiz halde, karşılığını alamamak aksine terörle mücadelede geriye gittiğimizi görmek bizleri son derecede üzmektedir.

Artık bu mücadelede daha radikal kararlar alınması görüşündeyiz. işe ilk önce teröristlerin kardeşini TBMM'den yani Türk milletinin kalbinden öküp atarak başlayabilirsiniz.

Yine terörün en büyük destekçisi olan ABD, terörün yuvası ırak, terörün destekçisi diğer ülkeler ve içerdek hain kişilere gerekli uyarılar bu güne kadar fazlası ile yapılmıştır. Artık bu meşru hakkımızın getirdiklerini sonuna kadar kullanmalı ve gerekli yaptırımların uygulanmasına başlanması gerektiği inancındayız.

Millet olarak her zaman maddi ve manevi desteğimiz sizlerle olacaktır. TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİNE olan bağlılığımızı bir kat daha arttırarak gerekli olan şeyleri yapacağınıza inancımız sonsuzdur.

ALLAH yardımcınız olsun

NOT: BU BİR MUHTIRADIR.

Başbakanlık mail: [COLOR="Purple"][email protected][/COLOR]
[COLOR="Purple"][email protected][/COLOR]
TBMM Başkanlık

Faks: (0 312) 420 69 09
AKP grubunun faks no su:420 65 14
Köksal TOPTAN faks:420 51 65

Milletvekilleri mail adresleri

[email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected],

BUNLARDA GEREKLİ MAİL ADRESLERİ. BUNLARA TEK TEK GÖNDERMEYE GEREK YOK. BUNLARI ADRES SATIRIMIZA KOPYALAYARAK GEREKLİ YAZI MAİL YOLU İLE VEKİLLERİMİZE ULAŞACAKTIR. DİKKATE ALINMASI İÇİN FAKS OLARAK GİTMESİ DAHA ETKİLİ OLACAKTIR.

LÜTFEN BU YAZIYI PAYLAŞABİLDİĞİMİZ KADAR FARKLI SİTELERDE PAYLAŞALIM

21d2wcy.jpg

b873fr.jpg

Gene hangi dua’yı okudun anne,
Vurulduğum yerde güneş açtı
Yine mi ağlıyorsun anne,
Cennetime yağmur yağdı
Üzülme anne ağlama, sırtımdan yedim kurşunu kalbimden değil.
Öylece duruyor hayallerim, vatanım şerefsizlere yar değil.
İzin günümde be anam.
Yârime mektup yazdım o gün.
Kınalı ellerinin kokusunu özledim demiş,
Bir kalp çizip içine de şafağımı yazmıştım.
Birliğe döndüğümde erkenden yatmış,
Gece beni bir üç nöbetine uyandırmaya gelen çavuşla
Rüyamda seni gördüğüm ve beni uyandırdığı için tartışmıştım.
Sıkı giyin oğlum, hasta olma sakın ve paran varmı diye soruyordun
Bende her zamanki gibi var anne diyordum, var.
Hiç olmadı be anam, hiç olmadı
Nasıl isterdim, ardımda bir yar birde ana bırakmıştım.
Sağ olsun tertibim cemil memleketinden tütün getirmiş, sigarasız kalmıyorduk.
O gece birlikte gittik nöbete.
Yolda bana "Sanki bu gece bir şeyler olacak" der gibi bakıyordu
Ama yiğitti söylemiyordu.
Nöbeti devraldığımızda garip bir sızı çöktü benimde içime.
Sanki terli terli su içiyor, seni üzüyordum be anam, öyle bir şeydi işte.
Nasıl oldu anlamadım!
Cemil " yere yat " dediğinde çoktan yerde bulmuştum kendimi.
Anlamadım vurulduğumu, sıcacık bir şey hissettim sırtımda
Terliyordum, sanki yaz gelmiş öğlen sıcağı çökmüştü tepeme.
Dudaklarım kurudu birden
Cemil " dayan " diyordu, ama ağlıyordu
Gözyaşları yüzüme damladığında verdim son nefesimi.
İşte o an sana ilk ihanetimi ettim anne.
Önce atalarım, sonra yârim canlandı birden gözümde.
Hoş gör be anam, kızma. Bende baba olacaktım
Daha adını bile koymamıştık oğlumuzun, iki ay vardı doğmasına
Olmadı be anam...Olamadı...

rhoown.gif

mi2mqa.jpg

Terörü besleyen ve teröristlere yataklık yapanlara lanet olsun.
Döktüğümüz her gözyaşı şehitlerimize DUA olsun.

lanet olsun yha..!

hepsine katılıyorumda... ibo show'u bnde sevmememe rağmen dansöz oynatmadığını biliorum bayramdakini derseniz evt o olabilir hatta 2 kere oynattı bayram die ama bnce oda yanlış daha analarımızın göz yaşları durmamıştı bile..!

ALLAH RAHMET EYLESİN....CENABI HAK ŞEHİTLERİMİZİN AİLELERİNE SABIRLAR VERSİN....

Bu gencecik yürekler ölümü kahpece haince sunan insanların elinden yaşamak zorunda değillerdi....Bir can ne ağır dır ki toprağa vermek 15 genç 15 yiğit, 15 tazecik sevda kokulu yüreklerini de koparmaya kimsenin ve kimselerin hakkı yok....

Yok ben anlamıyorum artık aah anneler babalar bacılar sevdiğini toprağa koyan elinde sevdiklerinin son resimleriyle yıllarca hazret çeken bu acıyla kaynayan ve yıllarca da özlemle yanan yüreklere kim su serpecek kimler ana ağlama ben de senin oğulunum diyecekler...

Şehitlerim ey bu Vatan için 24 saat canlarını ortaya koyan kardeşlerim sizler hakkınızı helal edin gözleriniz arkada kalmasın. Şuna emin olabilirsiniz ki sizlerin arkasından bizde Şehitlik mertebesine ulaşacak daha çok mehmetçikler geliyor siz rahat uyuyun....!!!!!!!!!!!!!

bu duygu bambaşka bişey anlatılmaz yaşanır derecesine. Düşünebiliyormusun en sevdigin tertibin aynı gün bot bağlamışsın yataklarınız bile yan yana ama bir operasyon dönüşü o arkadasin artik yok o yatak artik bos. :(:(:( OFff Offf Allah Şehit ailelerine sabır ve güç versin

çok duyarlısın.çok sağol.

çok sagol kardeşş çok hakılısnn.....

artık yeter dioruz girelim köklerini kazıyalım bu kadar pasif kalınmamalı

Terörü besleyen ve teröristlere yataklık yapanlara lanet olsun.
Döktüğümüz her gözyaşı şehitlerimize DUA olsun.

duyarlılığın için çok teşekkürler
fakat mail adreslerini silmen gerekli
çünkü kurallar gereği forumda paylaşımı yasak mail adreslerinin

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ;2210381' Alıntı:
duyarlılığın için çok teşekkürler
fakat mail adreslerini silmen gerekli
çünkü kurallar gereği forumda paylaşımı yasak mail adreslerinin

bilmiyor ki bi zararı olur mu kardeşim reklam amaçlı yapılan bişey degil o yuzden bi sorun çıkacagını düşünemedim bu mail adresleri de gizli kapaklı şeyler degil bilinen şeyler umarım bi sorun çıkmaz teşekkür ederim...

Terörle mücadele Kampanyası

Tüm arkadaşlarıma hayırlı akşamlar..
Sanırım artık her yaştan,her kesimden herkesin bildiği bir kampaya var ve devam ediyor.
"Terörle Mücadele Kampanyası"

Benim önerim,-aslında öneri değil bu forumdaki arkadaşlarımın da desteği ile Rica niteliğinde bişey olacak,-
bu kampanyanın banner'larını 431.000 üyemiz olan forumumuzda destek amacıyla yayınlanmasını dile getiriyorum.
saygılar.

Artık PKK nın ekmeğine Yağ Sürmesek???

Selamunaleyküm.

Arkadaşlar son zamanlarda çok fazla Şehit vermeye başladık bunu tüm dünya izliyor.Kimse sesini çıkarmıyor..Çünkü hemen hemen hepsi onlara destek veriyor.Ama en büyük bir destek varki oda bizden geliyor.Farkında olmadan onlara destek veriyoruz.Nasılmı?

Tv Haberlerinde Pkk lıların yaptıklarını izliyoruz.Üzülüyoruz,Ağlıyor sinirleniyor küfür ediyoruz.Fakat bilmiyoruzki biz onları izlerken onların Ekmeğine Geçin yağı BAL sürüyoruz.Televizyon haberleri onların yaptıklarını gösterdiğinde Onların amaçlarına ulaşmasında yardımcı oluyoruz.Onlar bu haberleri izliyor,seviniyorlar.Moral oluyor.Onların haberleri izlendiğinde BELKİDE onlara diğer ülke televizyonlarından para bile ödeniyor bunu nerden bilebiliriz?Destek artıyor.Neden öldürülen Pkk teröristlerinin cesetlerini yada ölüm haberlerini bizim şehitlerimizden daha çok gösteriyorlar??Bu size birşey anlatmalı.

EMPATİ

Bakın ben Çeçenim.Ve doğduğum andan itibaren Çeçen mücahitlerini destekledim.Ölene kadarda böyle yapacağım.Bir durum var.Ben ve benim gibi direniş yanlısı çeçenler TV de internette Onların (Çeçenlerin Ruslara)yaptıklarını izleyince büyük sevinç yaşıyoruz.Ne zaman bir tank patlatılsa ne zaman bir birliğe Pusu kurulsa Tekbirler getirerek Allahı Tesbih ediyor mutlu oluyoruz.İçimiz umutla dolu oluyor.GELECEK için ÇEÇENİSTANIN GELECEĞİ için.Bizlerin bu görüntüleri izlediğimizi Çeçen Mücahitler çok iyi biliyor ve takip ediyor.Aynı durum Pkk lılar için geçerli.Onlar bu yaptıklarını bütün dünyaya izletince Halk içinden destek artıyor.Halk içindeki Hainler"Bunları yapabiliyorlarsa destek artarsa daha çok şeyler yapabilirler."Diye düşünüyor.Çünkü bizde Çeçen Mücahitleri için aynı şeyi söylüyoruz.

Şimdi dediklerimi düşünün.Sizce birşeyler yapmamız gerekmezmi bu TV haberleri için.Gerilla savaşı zordur.Ve direkt çarpışmadan daha çok hasar verir.Bu konu için Çeçen Liderimize Türk Komutanlarına Neler yapabilecekleri konusunda yardım etmesi için Mektup yazmayı bile düşünüyorum(Dokka UMAROV).Şimdi sıra halkta.Birşeyler yapmalı.
Artık nereye ne şekilde başvurular yapılmasını benden daha iyi bilenler vardır.Ortak istişare edilmeli.İmza yada Çeşitli,toplu kampanyalarla bunu yönetime duyurmalıyız.

Düşünce ve yorumlarınızı bunlardan öte DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUM.Arada lamerler çıkarsa çok kötü söverim son zamanlarda acaip doluyum banlanmaktan falanda korkmuyorum.Şimdi yorum sırası sizde.

De ki: Allah doğru söylemiştir, siz de artık doğru yolu tutan İbrahîm'in dinine uyun ve o, şirk koşanlardan değildi.(Al-i İmran/95)

Eğer siz ALLAH’ın dinine yardım ederseniz, O da size yardım eder ve ayaklarınızı kaydırmaz.(Muhammed/7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri