Bir tek Kennedy suikastını üstlenmedi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eiffel

Forumun Kulesi
Altın Üye
Reaction score
0
Her insan büyük bir alemdir.İnsan düşünceden ibare
Bir tek Kennedy suikastını üstlenmedi
i18518_kenedi.jpg

El Kaide örgütünün üç numaralı ismi olduğu belirtilen Pakistanlı Halit Şeyh Muhammed'in 11 Eylül terör eyleminin sorumlusu olduğunu itiraf ettiği açıklandı.
Şeyh Halit Muhammed, 2003'te tutuklanmıştı.

ABD'nin Guantanamo Üssü'nde sorguladığı Şeyh Muhammed, son yıllarda gerçekleşen 30'dan fazla saldırıyı üstlenirken işlediği suçlar arasında, "Türkiye'deki bazı yabancı hedeflerin vurulmasına parasal destek sağlanmasını" da saydı. Şeyh Halit Muhammed geçtiğimiz cumartesi günü ABD'nin Küba'daki Guantanamo Üssü'nde askerî yargıç karşısına çıktı. Duruşmada savunma avukatlarının bulunmasına izin verilmedi. Muhammed'in sorgulamasının tam metni, dün ABD Savunma Bakanlığı Pentagon tarafından açıklandı. Açıklamaya göre Muhammed, "11 Eylül operasyonundan A'dan Z'ye sorumluyum.'' dedi. Pakistanlı olan ve bu ülkede 2003 yılında ele geçirilen Muhammed, Guantanamo'da tutulanlar arasında bulunan "14 çok önemli terör sanığı'' arasında bulunuyor. Muhammed, CIA'in Amerika dışındaki gizli hapishanelerinde tutulmuş, geçen yıl da Guantanamo'ya sevk edilmişti.

Muhammed sorgulamasında, El Kaide'nin başındaki Usame bin Ladin'e bağlı "11 Eylül eyleminin tasarlanması, ayrıntılarının planlanması, çalışmanın takip edilmesi ve uygulanmasından sorumlu operasyon direktörü'' olduğunu belirtti. Muhammed, Dünya Ticaret Merkezi'ne 1993'te düzenlenen saldırıdan, Endonezya'nın Bali adasında bir gece kulübünün bombalanmasından ve ayakkabılara gizlenen bombalarla iki Amerikan yolcu uçağının düşürülme girişiminden de sorumlu olduğunu söyledi. Muhammed, Pakistan'da Amerikalı gazeteci Daniel Pearl'ü, başını keserek öldürdüğünü sözlerine ekledi.

Kaynak

Bütün Faili Meçhul Olayları Adama Yüklemişler, Böylelikle Herşeyi Aydınlatmış Oluyorlar Kendilerince...

TUrkıyedeki faili mechulleri yükleseler bari... bu ne sacma iş ne varsa kabul ettmirmişler adama..

çatlı yada aynı şey olmuştu birini buldukları zaman hiç affetmiyorlar

Hadİ Ya Hanİ 11 EylÜlÜn Sorumlusu Usama Bin Laden Dİ

Sirada Hangİ Ülke Var Acaba

gaztede okudum .. adam masallah herseyi yapmis .. hatta adam big bangtende sorumlu hasaaa ... mahkeme ne acik nede kimse sahit oldu ... simdi bu degil emdigi sütü ... büyük tuvaletini bile burnundan getirmislerdi guantanamoda .. pi. amerikalilar ..

hocam baksana adamın tipine, herifin şaftı kaymış, bana bu kadar işkence yapsalar Abraham Lincoln'ü de ben öldürdüm derim valla :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri